שרשור שאלות

עזרה להשיג את סוף הדרך בDVD כנסו..

אני מעוניין מאד להשיג את כל הפרקים של סוף הדרך 1 וכמובן גם של סוף הדרך 2. מי שיכול לעזור לי בנושא, או להפנות אותי למישהו שיכול לעזור. בקיצור, יש לכם דרך לעזור. פנו אלי או במסרים, או פה. ותבואו על שכרכם. תודה מראש למסייעים.

עזמי

New member
שאלה +תמונה..

האם מישהו מזהה את האיזור? לרחובותים./יות... זה נדמה לי איזור הרוא"ה... עזרא או נורדאו.. צודק? והנה ישאל בכל זאת נוגע בבנות.. חחח

היום יש בלילה סוף הדרך

הי לכולם היום בלילה חצות + יש סוף הדרך למישהו יש מושג אם זה הולך להיות שידור חוזר או שמא איך המתמודדים הגיעו לתוכנית שבי

../images/Emo53.gif

ישנו בתפוז פורום VOD שם אתה יכול לבקש.... יש דבר שנקרא זכויות. מי שכותב,מציע רעיון לסדרה יש לו זכויות לעשות בסדרה מה שהוא רוצה. HOT לא יכולים לקחת כל תכנית שהם רוצים ולשדר. הם צריכים לקנות זכויות. אז כרגע יש רצים לדירה...

נשען עליה ככה זה נראה..

באמת מצחיק... בתחילת התוכנית הוא אמר אני מקווה שאני לא אצטרך ליגוע בכלל

ש י ר 0 0 1

New member
רואים שזה מפריע לו.... נראה לי

שהצלם אמר לו : "מה אתה עומד כל כך רחוק...??? תתקרב, תתקרב... אחרת לא יראו את כולך"

עזמי

הרחוב הוא זה שחוצה בין עזרא,לבין גן המגינים שכחתי את שמוווו....ולמה סתם ללכלך,ישאל לא נוגע ביהודית הוא מאחורה,וגם יהודית ל נוגעת בו,היא גם שומרת!!!אז בלי ליכלוכים...

לא הבנתי מה ענית לי.. אני בסך הכל

שאלתי אם יש להשיג את כל הפרקים בDVD. ואתה מדבר איתי על זכויות..

michlolit

New member
ראשונה../images/Emo35.gif

יש זמן!!!!!! עוד לא נגמרה השנייה את כבר רוצה להירשם לשלישית... סבלנות.......ובטוח שיפרסמו את זה...

1asaf4

New member
יש לי את כל העונה הראשונה

חוץ מהפרק הראשון וגלגל הצלה

sr16

New member
שאלה ממש ממש חשובה...

זה נכון שיש עונה שלישית לסוף הדרך? ואם כן איפה אפשר לגלות פרטים עליה..

wissenly

New member
כנראה שתהיה עונה שלישית...

אבל זה עדיין לא בטוח. במידה וזה כן יהיה, הרישומים והאודשנים יתחילו בטח בסביבות ינואר, כמו השנה.

אליבן20

New member
מחפש אודישן מהתוכנית

אני מחפש לראות קטע מהאודישנים כשאחד שלא השתתף בסוף בתוכנית סיפר משהו על האקסית שלו. אם אני לא טועה קראו לו חגי מי שיש לו את הקטע אני אשמח לתת לו את המייל שלי כדי שהוא ישלח לי תודה לכולכם

למעלה