שרשור תוכנית יומי

../images/Emo176.gifשרשור תוכנית יומי../images/Emo176.gif

התוכנית היום בשעה: 20:45 מסתיימת בשעה: 21:16 היום בתוכנית:
מה קשור מאחרים את איתי תורג'מן ולאה שבת. תעלו ציפיות מן התוכנית, קטעים שאתם רוצים שיעלו בתוכנית היום, דברים שאתם לא רוצים שיהיו, השיר שישירו עם לאה שבת [להזכירם, בד"כ הם לא שרים שירים של הזמר עצמו]. ו...מה שיש להגיד זה... שווין שווין שהמשיח יבוא
. צפייה נעימה
.

טוב הייתה היום תוכנית אחת היפותת (:)

למשל הקטע עם ציון ואיתי . . או ששלום רקד שהיה עם לאה שבת . .

Nummy Or

New member
נכון

אבל ראית איזה קטעים היה עם רותם אבוהב? שהיא התחילה לספר את הבדיחות שלהם שלושתם נהיו לבנים

אהבתי את איתי וציון../images/Emo99.gif../images/Emo66.gif

אני הכי הכי אוהבת תבדיחות שהם מספרים בהתחלה חח

כנסווווו

חחחחח ששלום רקד עם לאה היה מצחייייייייייייייייק D: הורג אותי איך שהוא רוקד.. :] ואני התחלתי עם כמה שציון חתיכווווול חחחח..והדר מישהו אמר שהם לא מוכשרים?! אמרנו שציון נראה הכי טוב והוא הכי חתיך ... את מעדיפה מישהו אחר?! תהני :] אנחנו לא אז סעי מפפפפפפפפה

HaDaRoSh

New member
היי היי היי ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

דבר ראשון, דברי אלי יפה. דבר שני, מה אכפת לך את מי אני אוהבת? אני אוהבת את כולם, אין לי אחד מועדף. טוב ? פשוט זה מעצבן שאתן פותחות שירשורים חסרות תכלית רק כדי להגיד שציון חתיך.

x N O A M x

New member
WTF

חח באנה ילדה תרגיעי, אוקי?! היא בסה"כ המנהלת פה והתפקיד שלה זה לשמור על הפורום שיהיה מסודר ולא כל שניה שיפתחו הודעת פאקצה כמו שציון חתיך או שציון כוסון או וואטאבר. זה לא פורום שפותחים יותר מידיי הודעות כאלו, זה נהיה כבר מזבלת הודעותS: וואלק ת'אמת שאת צכה לנסוע מפה..כי היא המנהלת ומן הסתם היא תחליט מה החוקים פה ותעשה פה מה שהיא רוצה. אז אללה, גט א לייף. חוץ מזה שלא תעיזי לדבר אליה לא יפה למה אני אפתחת'תחת.

מה את תופסת תחת ?!

מי נראה לך שאת?! תפסת תחת אבל מה תחת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנה בשבילך-->ציון חתיך ציון חתיך ציון חתיך X100000 ותרגיעו כ-ו-ל-ם פה מה נהיה?! כולה הבעתי דעה !@$#W%$&

היי הלוו תרגיעי את עצמך ומיד../images/Emo46.gif

תירגעי את עצמך מותק עד הדרוש!!! תורידי ת'ראש כשאת מדברת אליה
ודיי כבר עם ה"ציון חתיך".. "ציון מושלם" ציון וציון חלאס שמענו כבר מה שיש לכם להגיד.. חולניות על ציון במורה אובססיבית.. הבנו.. תשנו גירסאות קצת לפחות שיהיה מעניין

בצורה**

ויודעות עוד משהו.. אם אתם מדברות רק על כמה שציון מושלם אז תפתחו לו קומונה ותעזבו אותנו בשקט... כי מה קשור הם 3 וזה הפורום של מ=ה ק=ש=ו=ר!!! לא שציון ברוך בלבד קפיש???

אני יוריד לך ת'ראש

מה כולכם מחפשים אותי?! נטפלתם אלי אה?!????! לכי את והנועם ואט דה פאק הזאת חפשו חיים יא משועממות!!!!!!!!!! בטח 2 ילדות בנות 12 שמנות עם שפם..אני מתערבת שחברות וידידים אין לכם ואתן לובשות צהוב וירוק יחד..אללה לכו חפשו.....*********************************************

בונ'א יא חתיכת פאקצ'ה חולנית תירגעי יא מעפנה

דברי יפה יא חתיכת עמה מצוייה!!!! עלאק "אני יוריד לך ת'ראש" חחחח מפגרת.. לכי תתקאוודי אוקי??? תת.קאו..די!!!

HaDaRoSh

New member
בחייאת סיימו עם זה ../images/Emo4.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

ביקשתי ממך, בבקשה תפסיקי...

Nummy Or

New member
כן אה

כששלום רוקד,כל חלק בגוף שלן רוקד סגנון אחר:p ואיך שהוא נסחף ועלה לבמה להמשיך לרקוד....לאה שבת עולה לו טוב עם הנוכחות שלה...בכלל...היא ילדה עם כל הגיל שלה.

למעלה