10 דברים שאתם לא יודעים עליי

../images/Emo176.gif10 דברים שאתם לא יודעים עליי../images/Emo176.gif

יאלה, תשחקו אל תבאסו!

../images/Emo98.gifקראו!!!!! ../images/Emo196.gif

1. אני מרוקאית שלמה מלידה - נולדתי במרוקו. 2. השפת אם שלי זה מרוקאית, ושכשאני מדברת עברית לא מרגישים את זה כי אין לי מבטא. 3. אני דוברת מרוקאית, עברית וצרפתית שותף. אנגלית ברמה טובה וערבית מדוברת של אירן, עיראק, ירדן וכל זה ברמה מאוד טובה בגלל המרוקאית. 4. אין לי ביטחון עצמי, ויש לי חרדות חברה נוראיות. אני פשוט יכולה ללכת ברחוב ולהתחיל לבכות. 5. אף פעם לא התנשקתי. 6. השם שלי במרוקו היה מירן אטיאס, ופה בארץ שיניתי למורן כי הרגשתי לא בנוח, רציתי שיהיה לי שם שהוא מוכר פה בארץ. אז השם השתנה למורן אטיאס אבל בבית קראו לי פעם מורן פעם מירן. ובמשך הזמן בגלל סעיף 9 הוספתי שם אמצעי לשם שלי והוא הפך למורן אן אטיאס ובמרוקו מירן אן אטיאס. הרבה אנשים מחברים לי את 2 השמות וזה יוצא מוראן\מיראן, ולי זה לא מפריע :] 7. אין לי כישרון, אולי יש ועוד לא מצאתי אותו...אבל כרגע אני נטולת כישרון
8. אני מפחדת מחיות. כולל ציפורים על עץ ברחוב...
פשוט הכל, פרט לסוסים. והמון צוחקים עליי בגלל זה כי סוס זה חיה גדולה וציפור זה חיה קטנה, אז זה מוזר. 9. אני מכורה לכל הסרטים, הסדרות וסדרת הספרים של אן שירלי. אני מעריצה ומעריכה בטירוף אותה, וזה פשוט מטורף איך כל זה השפיעו עליי .[אני הוספתי את השם האמצעי שלי - אן, לשם שלי בגלל ההשפעה שלה אליי] וגם בגלל שאן הייתה גי'נגי'ת יש לי חיבה מאוד מאוד חזקה לכל הגי'נגי'ם. 10. שנולדתי הייתי בלונדינית עד גיל 5-6 ומאז השיער הפך להיות שטני בהדרגה, אבל בשמש זה נראה כאילו הצבע בשיער שלי זה זהב כי איכשהו הוא זוהר

PerfectSP

New member
../images/Emo12.gif מגניב!!!../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

10 נכון גם לגביXD

StartSomething

New member
איזה מגניב :):):)

אן שירלייייייייייייייייי יווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהמאמץ שלה מת והוא היה טוב ואשתו הייתה רעה איזו נסטלגיה יא אללה. ערוץ 23 עד המוות

PerfectSP

New member
אני אנסה...../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

1. אני לומדת בבויאר
2. אני מנגנת על גיטרה כבר חצי שנה בערך ומלמדת את עצמיD: קניתי חשמלית יוניD: 3. אני מנגנת על תופים,גם מלימוד עצמיD: 4. אני מתפללת לא לקבל נכשל בספורטXD ובבויאר לקבל 60,עובר, זה קשה>>" 5. אני צמה ביום כיפור
6. אפעם לא עברתי ביתD: 7. אני בדוברי אנגליתD: 8. היה לי ממוצע 99 בכיתה ז' XD 9. יש לי דרכון גרמני<: 10. בן דוד של רן דנקר לומד איתי בכיתה

למה אני לא מצליחה לפתוח הודעות של אחרים?

אני רואה רק את הכותרת בלי התוכן......מוזר.....

למעלה