BTHE- הייתי חייבת

amitush26

New member
../images/Emo176.gifBTHE- הייתי חייבת../images/Emo9.gif

אני ממש מצטערת אם כבר שרישרו על זה... [ואני בטוחה שכן], אבל אני חייבת לציין שבקליפ BTHE קלי מפגינה יכולת משחק ברמה מדהימה. הקליפ הזה הוא בעצם מה שגרם לי לבוא לכאן להתחיל להעריץ אותה:] אני לא יודעת אם זה עניין של איפור או לא יודעת של מה, אבל כמעט בכל הקליפ, יענו בקטעים של החתונות וההכנות לחתונה... ממש רואים לה את העצב בעיניים... כאילו באמת רואים שיש משהו Behind these hazel eyes
ואני רצינית
פשוט ממש רואים עיניים עצובות! ובבית השונה... זה שהיא נמצאת בו בבוץ... פשוט ממש רואים סבל... וגם כשהיא שרה עם הלהקה רואים שהיא כאילו מוציאה את כל מה שיש עליה... כל התסכול... זו יכולת משחק והבעה, או הזדהות, שאין אצל כל זמר. עכשיו כשאני חושבת על זה, זה הרבה יותר הזדהות מאשר העמדת פנים. פשוט מדהים
עם כמה שזה קיצ'י
, עמיתוש

amitush26

New member
../images/Emo176.gifעוד עיניים...

ושכחתי! קרדיט למי שהעלה את התמונות של הקליפ לגלריה

amitush26

New member
../images/Emo176.gifעוד משהו... אחר...

תראו איזו תמונה יפה... בקטע שהיא אומרת "No I don't cry on the outside..." אז רואים בה [בקלי עם השמלת כלה] ממש... כמו... לאדעת לתאר
כאילו שהיא מתחזקת... כאילו שהיא עכשיו קיבלה עצה, וזה נתן לה תקווה ועכשיו היא יודעת מה לעשות... קלי

../images/Emo18.gif../images/Emo41.gif../images/Emo18.gif

Behind these hazel eyes זה לא מאחורי עיניים עצובות,זה מאחורי עיניים חומות אדומות,זה צבע עיניים של קלי. וזה לא משחק היא כתבה את השיר הזה על האקס שלה.
וברוכה הבאה

Shaby Sababy

New member
בכלל לא.

אולי זה סותר את העובדה שהיא כתבה את זה על עצמה. ועם כל הציניות, מה צבע העיניים שלה?

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאני כמעט בטוחה שחום.

כי רק במעט מאוד תמונות ראיתי ירוק\כחול... הן כנראה ערוכות או שהיא עם עדשות. חוץ מזה, Hazel eyes זה לא ביטוי או משהו, נכון? אז אין סיבה שהיא תחליט לכתוב על עיניים חומות כשהשיר הוא עליה ויש לה עיניים ירוקות [ואין לה
נכון?
]... אם זה היה ביטוי אז אולי זה היה הגיוני כי היא הייתה רוצה להשאיר את הביטוי.

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאני יודעת../images/Emo12.gif

בקשר לעיניים, לזה התכוונתי
שיש מאחוריהן הבעה מסויימת מעבר למה שרואים. ומה קשור לזה שהיא כתבה את זה על האקס שלה למשחק?
דיברתי על יכולת ההזדהות שהיא מפגינה בקליפ... אבל אם כבר... ואללה? זה על האקס שלה? לא ידעתי

כי...../images/Emo141.gif../images/Emo115.gif../images/Emo141.gif

הבנתי מזה "זה הרבה יותר הזדהות מאשר העמדת פנים" שאת חושבת שהיא רק משחקת את זה ולא באמת מרגישה את מה שהיא כתבה בשיר.

amitush26

New member
../images/Emo176.gifובדיוק בגלל זה,

כתבתי בסוף שלדעתי זה הרבה יותר הזדהות
אבל בלי קשר, זה אחד הקליפים הכי יפים שראיתי

למעלה