Destroya Weekend!

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo176.gif Destroya Weekend!../images/Emo176.gif

קצת מאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם....אנה נעלמה אז הינה... שיר השבוע של MCR: שיר השבוע בכללי: אמן/אלבום השבוע: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: יום הכי טוב השבוע: ויום הכי רע השבוע: התחדשות השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: סיכום שבוע במילה אחת: ציטוטי השבוע: תכנונים לשבוע הבא: תמונת השבוע: שיהיה שבוע מוצלח!!

XoLilMissLolaoX

New member
מסכמש"ת../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR: נה נה נה שיר השבוע בכללי: האלבום של פו פייטרס!! אמן/אלבום השבוע: האלבום של פו פייטרס ופו פייטרס!! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: על טבעי סמולוויל ויומני הערפד דבר טוב/רע שקרה השבוע:
הייתי עם חברות בסנטר
חליתי....פיככס יום הכי טוב השבוע: חמישי
ויום הכי רע השבוע: שבת... התחדשות השבוע: קניתי את האלבום של פו פייטרס!!!! ועגילי גיטרה ו-2 שרשראות (כמה זמן לא קניתי תכשיטים
) האדם שעשה לי את השבוע: חברות שלי סיכום שבוע במילה אחת: אין מילה אחת לתאר אותו חחחחח ציטוטי השבוע: "נראה לך שיש לו מבנה?" XD תכנונים לשבוע הבא: לישון במיטה במטרה להחלים תמונת השבוע: נמצא משהו (הייתי מעלה תמונות מהסנטר אבל הכל אצל עדי אז היא תעלה....)

XoLilMissLolaoX

New member
תמונת השבוע שלי: הבנות של פרנק בנדנדה!!

http://plixi.com/p/96460447 כאלה מתוקות!! (למרות שלא ממש רואים אותן אבל עדיין) והיד שלו ממש יפה
חחחח (יש לי אובססיה לידיים
)

Hadar way

New member
שבוע טוב!

שיר השבוע של MCR:
שיר השבוע בכללי: כל מיני שירי זבל שאחותי צרבה לדיסק... ו-הבילויים- שגר פגר מרסדס בנד- השיר החדש שאני לא זוכרת איך קוראים לו והוא לא וודו XD אמן/אלבום השבוע: מי שמוזכר למעלה... סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: כלווווווווום דבר טוב/רע שקרה השבוע: הייתי בגרמניה והיה הכי כיף בעולם! D: יום הכי טוב השבוע: כולם. אולי חמישי היה קצת יותר טוב כי אירופה-פארק וזה, אזה כולם היו טובים! ויום הכי רע השבוע: לא היה התחדשות השבוע: מכנסיים, חולצה, גמד אצטרובל שעדיין לא נמצא לו שם. האדם שעשה לי את השבוע: משפחה סיכום שבוע במילה אחת: כיף! ציטוטי השבוע: שיר אחותי בת כמעט 9 הילה אחותי בת 13 שיר להילה:"עם השיניים האלה את יכולה לקצור חיטה" שיר:"שישה מיליון דרכים לעשות את סוכן הביטוח!" הילה:"אני יכולה לנשוק לך?" הילה:"לשיר יש גבה ויש חד" ילדות ישראליות בנות 3 שראינו:"אבל אני מלאווח תימני" תכנונים לשבוע הבא: יומולדת, בצפר, עבודות לבצפר...

lilison13

New member
אני חיההההה

פשוט לא היה לי זמן. זהו עכשיו אני באמת חוזרת. אני אענה מחר D:

lilison13

New member
טוב איזה חיה אני מתה

2 מתכונת במתמטיקה מתכונת בביולוגיה ביוחקר ועבודה היסטוריה שלא ידעתי עליה בחופש. והכל שישי וראשון. הלכתי למות.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבדיליי~

שיר השבוע של MCR:
שיר השבוע בכללי: Pinocchio (danger)- Fx LOVE GIRL- C. N. Blue Twinkle Twinkle- Girl's Day אל תאשימו אותי על האחרון T______T אני ילדה מסכנה והשיר הזה כל כך מטומטם שזה ממכר. >: אמן/אלבום השבוע: אלבום- לגמרי פינוקיו של אפאקס. שפהןמםכןפמפןמגפןדהשכגפןמחהכשגןפהכשגדפן מדהימות שלי3333333333333333333333333> סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע: סרט-
ספר- משחקי הכס בלי שום צל של ספק. תוכנית- משחקי הכס השפמחןםגכדשפמןשדכגפןמ
ודוקטור הו*_________________* וידיאו- פינוקיו ולאב גירל [קישורים למעלה, עצלנים שכמותכם] דבר טוב/רע שקרה השבוע:
עבודות רס"ר כשהרס"ר לא נמצא. ונגמרו העבודות רס"ר. לעולמי עולמים.
נגמר פסח
סוגשל רבתי עם חברה? כאילו אפילו לא רבתי איתה פשוט... אה... היא כעסה עלי אני כעסתי עליה ולא דיברנו כל השבוע בערך? וניסיתי להתחיל איתה שיחות במסן גם אתמול וגם היום אבל הן לא מתקדמות לשום מקום ועכשיו ניסיתי לבקש ממנה שתעזור לי לחשוב על דמות לרולפליי בפורום שלנו אבל, אה, זה לא הכי הולך. >< יום הכי טוב השבוע: שבת~ ויום הכי רע השבוע: חמישי? שישי? התחדשות השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע: ... סיכום שבוע במילה אחת: חרא? לא חרא? לא יודעת. ציטוטי השבוע:
"מי שנותן את הפקודה, עליו להניף את החרב. אם אתה הולך לקחת את חייו של אדם, אתה חב לו את רגעיו האחרונים, להביט בעיניו ולשמוע את מילותיו האחרונות."
"שיעור מספר אחת: תדקרי אותו בצד החד."
"אל תגיד לי שאתה מתכוון להצטרף לשחורים, אח קטן." "ולהתנזר מנשים? מה פתאום. הזונות בכל מעלה מלך יפשטו את הרגל אם זה יקרה. לא, אני רק רוצה לעמוד על החומה ולהשתין מסוף העולם."
-כל הציטוטים לא רשמיים כי אין לי כוח ללכת לחפש אותם בספר, אבל זה בערך מה שאני זוכרת~- תכנונים לשבוע הבא: לא למות? התכנונים האלה הולכים ונהיים יותר קשים משבוע לשבוע. זה ממש קשה לא למות, נו. תמונת השבוע: אני אוהבת אותו כל כך. >:

למעלה