הי לכולם

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo135.gif../images/Emo175.gifהי לכולם

מקווה שעבר עליכם יום נחמד. ביומיים האחרונים קצת קשה לי מבחינת התקפי החרדה שלצערי חזרו big time . אני עובדת על עצמי ומקווה שזה יחלוף. חוץ מזה הכל בסדר. היום אני אהיה בצאט מ 22:30 אז מקווה לראות אותכם אוהבת, שירי

gaia20

New member
הי הי

עבר עלי יום נחמד, כמובן שכמו כל יום, לא עשיתי כלום, אבל התגעגעתי לכולם, איפה אתם? נא השמיעו קול, כדי שאני אדע שהכל בסדר איתכם...

היי היי היי היי ../images/Emo24.gif

גאיה מה שלומך? הכל טוב? אצלי בסדר ... היה יכול להיות יותר טוב. יש לי מבחן באוגוסט ועוד לא התחלתי להתכונן - אין לי מושג למה. מחוסרת חשק ללמוד , אבל מה לעשות , אני אצטרך לשבת מאוד בקרוב ולחרוש טוב טוב. מה איתך? איך את מרגישה? יאללה מתגעגעת
קארין

maruan

New member
בוקר אור לכולם../images/Emo42.gifמה העניינים??

היום ישנתי פעם הראשונה המון מזמן לא ישנתי ככה 12 שעות רצופות ואני מרגיש כמו שיכור מרוב שינה אני כותב לכם כדי לאחל לכם יום נעים יום מתוק מקווה שתחזרו לכתוב כמו פעם
אוהב אותכם מרואן

ל3

New member
אין כמו שינה טובה

ומרעננת. ואפרופו שינה, ראיתי תוכנית מעניינת בערוץ שמנונה,על מחקר שינה שאיזה פרופסר עשה :גילו שדווקא תנומה קלה ( של 20 ד´ בממוצע) מרענננת הרבה יותר משינה ארוכה, היות ושינה ארוכה גוררת אחריה תסמינים של "פוסט שינה" ולוקח זמן לגוף להתאושש, כך שלכל אלה הנחים בצהריים- אתם עושים בשכל. הלוואי ואני הייתי יכולה להירדם בצהרים. זהו, עכשיו אני בלימודים ויש לנו הפסקה אז החלטתי לקפוץ לבקר. שיהיה לכם המשך יום מדהים אוהבת, שירי

maruan

New member
אולי אני ישנתי טוב בגלל שאכלתי טוב?

הרי אם בן-אדם לא אוכל טוב הוא לא יכול לישון זה בדוק אני מכיר את זה. את צודקת שינת יותר מדי יכולה להזיק כמו כול דבר אוכל יותר מדי מזיק שתייה יותר מדי מזיקה וכו..... אפרופו שינה יותר מדי כשהייתי בטיפול נמרץ ישנתי שבוע היו מרדימים אותי שלא אתעורר.לא יודע מה הסיבה אבל ישנתי כמו מסומם.את צודקת שינה בצהריים היא טובה מאוד לגוף מחזקת את כול מערכות הגוף לדעתי. אני מאחל לכם יום טוב יום מתוק והמשך גלישה מהנה נעימה בכבוד רב מרואן\צד"ל ואיך שאומרים לא בריא להיות חולה

gaia20

New member
תמיד טוב ללכת לישון

על בטן מלאה... והקיבה שלי מכירה את המשפט הזה מקרוב...
.....

gaia20

New member
עכשיו הבנתי למה....

אני מרגישה כאילו טפסתי על האוורסט, אחרי 16 שעות שינה רצופות.... שירי, את יודעת, הרבה פעמים יוצא שיש לי חצי שעה לנוח לפני שאני צריכה לעשות משהו ואני תמיד אומרת לעצמי שאם אני אלך לישון בחצי שעה הזאת, אני פשוט לא אקום ואני ארגיש עוד יותר עייפה.... כניראה שצריך למצוא את ה "באמצע"- לא יותר מידי ולא פחות מידי.... קארין יקירתי, אני בסדר גמור, רוצה כבר למצוא עבודה ולעשות משהו עם עצמי, אך התחת גדל בזמן האחרון(נו, בטח, אחרי כל הישיבה הזאת בבית...
) ואין לי כוח לחפש עבודה..... בכל מקרה, החלטתי שמחר אני אקום מוקדם ואני אפתח את כל העיתונים היומיים ואני אחפש לי עבודה.... שיהיה לכולם יום נפלא,

ל3

New member
לגיאוש המקסימה

אבל פה זה בדיוק התפיסה המוטעת. גם אני חשבתי ככה אבל מסתבר שהשינה הקצרה הזו היא ההכי מרעננת- נסי. לגבי עבודה, בעיתון השבת של ידיעות יש מדור דרושים טוב עם הרבה משרות- תחפשי שם. אני יודעת שמחפשים גם בסלקום ואורנג´ אנשים אז תנסי לברר. אני מאחלת לך בהצלחה.

למעלה