About That Song

Little McMickey

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gifAbout That Song../images/Emo192.gif../images/Emo179.gif

הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
Ignorance
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10?

Fall Out Inbar

New member
MINE

מה דעתך על השיר? נחמד ביותר , אבל תלוי במצב-רוח O_x מהי השורה האהובה עלייך?יש שתיים- Has blown up your walls again again Your lies are all part of your intelect, These pills weren't meant to hurt you But today and ever more if fools were meant to fuck you. Then why do fools fall in love ו- They wont let go when you see her coming please let me know למה בחרת אותה? כי דאגי
וגם הקטע שהם צורחים.. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:ההתחלה והסוף- [Dougie] I'm too far gone it's all over now and you can't bring me down... Don't say your never gonna leave me Down.. מה דעתך על שם השיר?מתאים ><" אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? can't bring me down האם השיר דיכאוני? במילים כן.. אבל השיר עצמו-לא! האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא בדיוק ^_^ שם השיר מתאים לתוכן שלו? אנחנו לא חזורים על עצמנו ^^ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
לאדעת למה ;; זה מזכיר לי את הקטע של ההתחלה, שדאגי לוחש כזה.. דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: פעם ראשונה שחברה שלי השמיעה לי אותו, והלב שלי קפץ אחרי הקטע שהוא לוחש ואז זה ניהיה חזק XDD השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: התוכניות של סבתא שלי ב-BBC. אל תשאלו
ציון לשיר 1-10? 8, רק כי הם מצנזרים את הפאק

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הוו סוף סוף ../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? הוא שיר של דאגי 3> והוא השיר הכי לא מקפליי בעולם, הוא פשוט שונה. מהי השורה האהובה עלייך? These pills weren't meant to hurt you But today and ever more if fools were meant to fuck you, Then why do fools fall in love למה בחרת אותה? אני לא יודעת... אני פשוט אוהבת לחשוב על דאגי כותב את השורה הזאת ושר אותה, XD אני דפוקה שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: אין נראלי... מה דעתך על שם השיר? דאגי כזה XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? אולי.. I'm too far gone האם השיר דיכאוני? אפשר לומר, אבל לא כלכך האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לדעתי לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? קצת, לא הכי XD אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
+
=איגנורנס XDDDDD דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: בטיול לנגב הייתי דבוקה אליו בטירוף השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: שאני חייבת לראות אותו בלייב! אני פשוט חייבת לראות את דאגי ודני צורחים בטירוף
ציון לשיר 1-10? 10
אני אוהבת אותו, מלעשות P:

עונה

מה דעתך על השיר?סבבה:) מהי השורה האהובה עלייך?Don't say your never gonna leave me Down.. למה בחרת אותה?סתם שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:אין:p מה דעתך על שם השיר?בסדר.. אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? האם השיר דיכאוני?קצת האם השיר שמח,קופצני,כיפי?אממ לא שם השיר מתאים לתוכן שלו? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר: דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:אין\= השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:הרבה דברים ציון לשיר 1-10?7

sweet shir

New member
ממממ~

מה דעתך על השיר? אני ממש אוהבת את הליריקה, אבל בכלליות הוא חובבני ואני לא אוהבת מוזיקה חובבנית. זה נשמע כמו להקת וונאבי אימו... קיצור, הוא חביב. ואם הוא לא היה של מקפליי (דאגי? זה יותר שלו מאשר של מקפליי.) לא הייתי שומעת אותו יותר מפעם אחת. מהי השורה האהובה עלייך? Your lies are all part of your intelect, These pills weren't meant to hurt you But today and ever more למה בחרת אותה? בגלל הקונספירציית סמים שחיברתי אליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנוכי מפגרת. וסתם כי זה ממש ממש יפה. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: In the story I was told well this was never mentioned, Must have missed the chapter מה דעתך על שם השיר? ממש יפה:) אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? בעיקרון לא הייתי משנה, אבל אם צריך- Too Far Gone. האם השיר דיכאוני? כן האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא כ"כ. שם השיר מתאים לתוכן שלו? בערך... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
סתם כי עליו חשבתי חחח דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חחחחחחחחחח שאני וליאן התעצבנו שאין גרסא בלי הצנזור של הפאק, אז אמרנו שנעשה מיני-דאגי שיהיה בכיס שלנו ושלוחצים עליו הוא שר את זה עם הפאקXDDDDD זה גם התפתח הלאה חחחחחחחחחחחחחחח אבל אני אחסוך מכם
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: סמים. פחח ציון לשיר 1-10? 6.5?

sweet shir

New member
אוי, ועוד מצחיק, בפעמים הראשונות ששמעתי את זה

כל פעם בקטע של הצרחות נקרעעעעעעעעעתי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחח בפעם הראשונה נפלתי מהכיסא XDD

AlmA XP

New member
../images/Emo180.gifהוו איגנורנס ../images/Emo99.gif

מה דעתך על השיר? אי לייק איט
מהי השורה האהובה עלייך? I'm to far gone It's all over now And you can't bring me down למה בחרת אותה? כי אני הכי אוהבת אותה? XD שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: לאדעת :] מה דעתך על שם השיר? לא כבר הייתה השאלה הזאת?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת XD מתאים לזה איגנורנס :] האם השיר דיכאוני? במובן מסויים כן, בגרך עקיפה במיוחד XD האם השיר שמח,קופצני,כיפי? בערך.. הוא קצבי, לא קופצני שם השיר מתאים לתוכן שלו? כה
XDDDD הצחקתי את עצמי
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום >< השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את דאגי? ציון לשיר 1-10? 9

ligalosha

New member
Get Won Over By...

Ignorance
מה דעתך על השיר? חמודי
בהתחלה ממש לא אהבתי אותו ,אבל אז נדבקתי אליו קשות
מהי השורה האהובה עלייך? In the story I was told, Well this was never mentioned, Must have missed a chapter when, I was 17 years old, And there’s nothing left but loss חח יותר בית משורה... למה בחרת אותה? כי דני שר אותה
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: I’m too far gone It’s all over now And you can’t bring me down. מה דעתך על שם השיר? חח בהתחלה לא ידעתי מזה אומר ,אז חשבתי לעצמי "איזה בורה אני" ,ואז חיפשתי את זה ב-בבילון ונחשו מה זה אומר? ignorance = בורות XDD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? ~דני הכוסוני~ חח סתם ,אממ אם ממש הייתי חייבת אז נראלי never gonna leave me האם השיר דיכאוני? אממ דיי כן... האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא ממש... שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן ,בערך... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
חח בכל זאת... ignorance דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חח נו מה שקורה לי עם כל שיר , אני שומעת אותו באוזניות בזמן שאני יוצאת עם הכלב שלי , ומתחילה לעשות לו ליפסינג באמצע הרחוב ואנשים מסתכלים עלי וחושבים : "מה המטורפת הזאת עושה?!" השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ממ שאני אוהבת את המבטא של דני שהוא אומר : "In the story..." ציון לשיר 1-10? 8.5 נראה הולם

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifעונה^^.

מה דעתך על השיר?דאאגי @#% שיר מדהיים^^.
מהי השורה האהובה עלייך?הבית שדני שר
למה בחרת אותה?כי אני אוהבת את דני XD
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:הבית של דניXD
מה דעתך על שם השיר?אחלוש.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה (=
האם השיר דיכאוני?נופ
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?אמ כן די.
שם השיר מתאים לתוכן שלו?כן D=
?XD
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום |:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:כלוםXDDDD
ציון לשיר 1-10?10 D:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif 3:

מה דעתך על השיר? מעולה.
המילים קוליות DD: וזה נחמד לשמוע סטייל שונה מהשירים הרגילים של מק.
מהי השורה האהובה עלייך? "...These pills weren't meant to hurt you But today and ever more if fools were meant to f*ck you, Then why do fools fall in love...".
למה בחרת אותה? ללא סיבה מיוחדת, הקול של דאג חמוד וזה מציאותי שכזה.
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:"...In the story I was told well this was never mentioned, Must have missed the chapter, When I was 17 years old, And there's nothing left but love". חחח כי אני 17 years old?
סתם, זה חלק מעולה.
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? When I was 17 years old.
האם השיר דיכאוני? אמממ אכן.
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? הוא לא שמח אבל די כיפי שכזה שאפשר להתפרע לצליליו DD:
שם השיר מתאים לתוכן שלו? נמ, נראלי.
כי זה טיפש.. אה, ההתחכמות!
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: כדורי שינה ><" בגלל ה-pills
ציון לשיר 1-10? 9.5 רק כי הצנזור של ה-f*ck הרס את השיר

עונהה >< בפעם הראשונהה !! חחח

מה דעתך על השיר ?! : אני חולה על השיר הזה דאגיי !! יש לוו קולל מעלףף והוא חמודיי שםם !! חחחח
מהי השורה האהובה עליך ?! : Love is won over by ignorance Do not get won over by ignorance חחח 2 שורותת הקטעע של דאגיי מעלףף >< ושהוא צועקק אני נמסהה
למה בחרת אותה ?! : בגלל הצעקה של דאגיי חחחח
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה : חחחחח יש לי הקראה באנגלית
מה דעתך על שם השיר ?! : מגניבב : )
אם היית יכול לשנות את שם השיר למה היית משנהה ?! : חחח אניי חושבת שזה שם סבבה : )
האם השיר דיכאוני ?! : אולי המילים טיפטיפהה
האם השיר שמח ?! : לפי המנגינה נשמע שכןן
שם השיר מתאים לתוכן שלו ?! : כןן !! חחח
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר : אממ
משהו עצוב שקרה בזמן שהתנגן השיר : דןן ונועם הפסידו לנעמה >< חחח לא שיש לי משהו רע נגדה פשוט כ"כ רציתי את דן !! \ או נועם
מה עובר לי בראש ?! : טומיי הארי דאגי ודני כ"כ בא לי עליהםם !! >< חחח ומסכן דן אפילו קול אחד לא היצביעוו לוו : (
ציון לשיר 1-10 : 10 תמוננהה כיי ממש בא לי על דאגיי : ) חחחחחחחחח

MissMaya

New member
../images/Emo89.gifD:

מה דעתך על השיר? שיר ממש יפה ושונה, אני אוהבת לחרוש עליו!
מהי השורה האהובה עלייך? Your lies are all apart of your intelect
למה בחרת אותה? כי דאגי נשמע כועס שהוא שר אותה וזה שקסי...
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: I’m too far gone It’s all over And you can’t bring me down
מה דעתך על שם השיר? מתאים לשיר.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? can’t bring me down
האם השיר דיכאוני? מעט.
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא שמח אבל הוא כיפי וזה...
שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן...
הבנתם?! XD
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: המממ כלום.
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: דאגי עובר לי בראש.
ציון לשיר 1-10? 9

למעלה