סכמ"ש

../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo181.gifסכמ"ש../images/Emo42.gif../images/Emo28.gif../images/Emo163.gif

כוווולם עונים :) [אני רצינית !]
קודם כל , מה קוורה ? :)
סרט השבוע :
תוכנית השבוע :
מאכל השבוע :
משהו שהתחדשתם בו השבוע :
דבר טוב שקרה השבוע?
דבר רע שקרה לכם השבוע ?
איש השבוע שלכם ?
צבע השבוע ?
שיר/י השבוע ?
זמר/ת השבוע ?
סתם משהו שבא לכם להגיד ?
איך עבר השבוע מ-1 עד 10 ? שבת שלום

ספירששש

New member
../images/Emo66.gifעונה

קודם כל , מה קוורה ? :) אחלה :] סרט השבוע : האמת שלא ראיתי סרטים השבוע..:] תוכנית השבוע : ראש גדול (היו הפרקים האחרונים של העונה)
מאכל השבוע :מג'דרה
משהו שהתחדשתם בו השבוע : נעליים :] דבר טוב שקרה השבוע? התחילה העונה הרביעית של ראש גדול (למרות שראיתי אותה הרבה פעמים תמיד כיף לראות שוב =]) דבר רע שקרה לכם השבוע ?עמדנו מלא זמן בתור לבדיקת ביטחון בשדה תעופה באילת וזה היה ממש מעצבן=] איש השבוע שלכם ?אממ בחירה קשה.. צבע השבוע ?לבן שיר/י השבוע ?יש מלא.. זמר/ת השבוע ?ne-yo סתם משהו שבא לכם להגיד ?אממ אין לי ממש מה להגיד p: איך עבר השבוע מ-1 עד 10 ?8 שבת שלום

גם אני עונה :)

קודם כל , מה קוורה ? :) הכל טוב מה איתך , מעולה מה אצלך ? סבבה אגוזים (; סרט השבוע : ננמנמנמ..אני והמזל שלי תוכנית השבוע : טלנובלה בע"מ , הרווק 12 ,רומאו ויוליה , כמעט מלאכים , היפה והחנון ..עוד מיליונים .. מאכל השבוע : פנקייק :) והביצה של הג'חנון במלון XD משהו שהתחדשתם בו השבוע : נעליים ומחזיק חמוד כזה.. דבר טוב שקרה השבוע? הייתי באילת וחזרתי מאילת :) דבר רע שקרה לכם השבוע ? - איש השבוע שלכם ? נמנמ.. עדידוווש כפרע עליה !!! צבע השבוע ? סגול ושחור שיר/י השבוע ? כל מיני :) זמר/ת השבוע ? אני XD סתם משהו שבא לכם להגיד ? המוון המוון דברים אבל אי יצמצם .. 1 . התאהבתי בהרבלנסס סופית ! 2. יס הם פשווט גאונים שהמציאו את ערוץ 16 אך בו זמנית כלבלבים :) 3. אתם נוווחרים ! ת-ת-ע-ו-ר-ר-ו-! איך עבר השבוע מ-1 עד 10 ? 8 שבת שלום

moryag

New member
עונה:)

קודם כל , מה קוורה ? סבה :) תוכנית השבוע ?לא יודע מאכל השבוע ?? אמממ פיצה של אמא משהו שהתחדשתם בו השבוע??
דבר טוב שקרה השבוע?ישנתי כול השבוע:)
דבר רע שקרה לכם השבוע ?הבצפר שלח לי מיכתב שאני צריכה לעשות מיבחן במתמטיקה :( איש השבוע שלכם ?אמממ האח הקטן שלי צבע השבוע ? ירוק שיר/י השבוע ? לא יודעת זמר/ת השבוע ? מעין מיכוכב נולד סתם משהו שבא לכם להגיד ? רועי ויינברג כבוד !!! איך עבר השבוע מ-1 עד 10 ? 7.5

למעלה