בתי מלון

היי!!! עזרה דחופה..

אנחנו 4 חברות שרוצות לסוע לאילת.. אנחנו מחפשות מלון זול!!!!!!! חמישה ימים וארבעה ליילות..!! אנחנו בקושי נהייה במלון ותמיד נטטייל אז כמה שיותר זול.. 3 כוכבים.. יש המלצות? דילים?

zeb3

New member
האם יש באילת בית מלון המציע פעלויות לדתיים?

כגון בריכה נפרדת, וכו'?

NoFear4e

New member
מניסיון שלי לפני חצי שנה .

לפני חצי שנה הייתי במלון ריביירה , מלון די נחמד .. נקי שם , שקט , יש בריכה נחמדה ונקיה , קרוב לטיילת והכל נחמד ויפה ... מה שכן הפריע לי זה שבחלק מהחדרים אין מרפסת ...(יש אפשרות בתוספת תשלום) אבל לא היה צפוף למרות שהיינו 3 אנשים בדירה שבתוכה 2 חדרים , כאשר חדר אחד עם מיטה , והשני עם ספה שנפתחת למיטה (מתקפלת) . יש גם מטבחון קטן כזה עם טוסטראובן שלא עבד משום מה .. חחחח מה שכן גם אין ארוחות במלון בכלל .. מה שמאוד עשה לי בעיות בעניין של ארוחת הבוקר . הייתי בתקופת הפסח מראשון עד חמישי .. 3 אנשים בדירה .. כל אחד שלם 600 שקל כולל הנסיעה באגד . שבוע הבא אני נוסע לאילת ... אני מחפש מלון באותה רמה של ריביירה אבל עם ארוחת בוקר לפחות ( כן יש לי תיאבון על הבוקר מה לעשות ..) אני בודק אופציה של פלמירה .. למרות שזה נשמע די יקר ..

Liraz 6q

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo180.gifבתי מלון../images/Emo181.gif../images/Emo175.gif

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלהה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

איזה מלון אתם ממצליציצם לנערות בנות 16? בריזה או טופז? מה כדי מבין השניים?,ומה יותר קרוב לטיילת ולמרכז הבילויים? תודה רבה

לשאלתך..

בריזה וטופז הם מלונות צמודים אחד לשני, אז ככה שהמרחק מהעיר הוא זזה כמעט, מרחק של כ3 דקות למרכז וכ10 דקות לים... והם מלונות זולים אבל דיי סבבה שם...

חיפושה

New member
לא קשור לבתי מלון

אבל לא רציתי לפתוח הודעה חדשה. אזור שנקרא מרכז מור, כמה הוא רחוק מהטיילת\קניון?

harhanegev

New member
יש גם אוטובוס פנימי

שעולה מהחוף למרכז מור כל 30 דקות עגולות בדיוק (קו 1 של אגד), זו נסיעה של דקות בודדות.

חיפושה

New member
תודה רבה לשניכם

ושאלה נוספת. יש רחוב בשם 4008? זה הרחוב בו הדירה שלנו נמצאת, זה משנה איכשהו את המרחק מהקניון?

harhanegev

New member
4008 זה לא רחוב, זה מספר של בית

שאכן נמצא קרוב מאוד למרכז מור. אני שמח מאוד מאוד לשמוע שיש לך עסק עם משכיר/ת דירות אמין/ה ודובר/ת אמת, שאומר/ת "ליד מרכז מור" ובאמת זו המציאות.

ר נ נ ו ש

New member
הרי אדום..

איך המקום? במיקום טוב? כמה זמן הליכה מהים והטיילת? ואם יש לכם עוד דברים להוסיף על המקום אני ישמח:) תודה=]

harhanegev

New member
תשובה חלקית:

לגבי המקום בו נמצא המלון, הוא נמצא ממש במרכז העיר. צמוד לבנקים (=כספומט בלי עמלה), לסופרמרקטים, לחנויות השוות, ל-2 קניונים, לתחנה המרכזית, וכו' וכו'. המרחק לחוף הים והטיילת הוא בערך 10-12 דקות ברגל, ואפשר לחזור מחוף הים באוטובוס פנימי של אגד (יש כל 15 דקות, נסיעה ישירה בלי סיבובים, במהירות ממש כמו מונית).

slayer510

New member
שאלה בקשר לאכסניית צבר

האם אכסניית צבר קרובה לטיילת באילת??

harhanegev

New member
בריכה נפרדת לא קיימת באילת נכון להיום, לצערי.

חוף נפרד היה, סגרו אותו בגלל כל מיני טמטומים פוליטיים, מתכוונים לפתוח חדש (כבר בנו בו מחיצה) אבל טרם נפתח.

למעלה