חופשה נעימה

Anabel74

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo180.gifחופשה נעימה../images/Emo70.gif../images/Emo179.gif

לכל תלמידי התיכון וחטיבות הביניים
מקווה שיהיה זה חופש פורה וכייפי ושתספיקו לעשות בו הרבה חיים! (ואולי איזה קורס רייקי ככה על הדרך..) אז תהנו לכם ותשתדלו לא לסבול מכל היתושים
המדוזות
והחום
....

ofirush 14

New member
חופשששששששש..ווהוווווו...חח

התעודה שלי מעולה..:) המורה אמרה לי "את היית סנטימטר מתעודת הצטיינות.."....אז חופש גדול ונעים לכולםםםםםםםםם

../images/Emo39.gif ייייפפפפיייייייייייייי

עכשיו החופש רישמי
גררר... עכשיו צריך לעבור את החופש שגם הוא יהיה הפעם דיי לחוץ... אוף זה החופש האחרון שלי
לא רוצההההההההההההההההההההההההה

פגית

New member
חחחחחחחחחח כן חופשששששששששש

מבחיד לחשוב על יב'..........

MikeY fReAk

New member
אני בחופש כבר משישי:)../images/Emo79.gif

היום שופינג מחר הופעה.. יש לי ג'ינס מדהים:] ו...זהו בא לי להתלהב..:|

EnigmaGirl

New member
חברה אני לא יודעת מה אתכם אבל

אני סיימתי ללמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12 שנים מפרחות, קשות, משמחות, עצובות, מאתגרות, מפחידות, מצחיקות, הכל נגמר... עכשיו אני מתחילה בדרך חדשה ואין לי מושג איך ללכת בה, זה קצת מפחיד אחרי 12 שנים שאתה כ"כ רגיל להכל והכל כ"כ ברור לך, להתחיל משהו חדש ושונה שאף פעם לא הכרת (אני הולכת לשירות לאומי) אני רק מקווה שאני אצליח להסתדר לבדי בשנה הבאה... להצליח לקום בלי שאמא מעירה, להכין בעצמי אוכל חוץ מחביתה, לנקות את הריצפה, לשלם מהכסף שלי על מה שאני קונה ואולי עוד איזה מיליון דברים שהייתי רגילה שעושים לי במקום שנאי אעשה בעצמי. עכשיו מתחיל המבחן האמיתי...

EnigmaGirl

New member
(זה כתב דפוק אז הנה שוב ההודעה)

חברה אני לא יודעת מה אתכם אבל אני סיימתי ללמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12 שנים מפרחות, קשות, משמחות, עצובות, מאתגרות, מפחידות, מצחיקות, הכל נגמר... עכשיו אני מתחילה בדרך חדשה ואין לי מושג איך ללכת בה, זה קצת מפחיד אחרי 12 שנים שאתה כ"כ רגיל להכל והכל כ"כ ברור לך, להתחיל משהו חדש ושונה שאף פעם לא הכרת (אני הולכת לשירות לאומי) אני רק מקווה שאני אצליח להסתדר לבדי בשנה הבאה... להצליח לקום בלי שאמא מעירה, להכין בעצמי אוכל חוץ מחביתה, לנקות את הריצפה, לשלם מהכסף שלי על מה שאני קונה ואולי עוד איזה מיליון דברים שהייתי רגילה שעושים לי במקום שנאי אעשה בעצמי. עכשיו מתחיל המבחן האמיתי...

ofirush 14

New member
ובכן...בהצלחה...אני בטוחה שאת

תצליחי...אני בטוחה שזה לא קשה כמו שזה נשמע..טוב, אולי בהתחלה זה יהיה קשה אבל אחר כך את תתרגלי...ואז כשאני אגיע למבחן האמיתי נחליף חוויות..:)

למעלה