שמתי לב למשהו

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifשמתי לב למשהו

בפרק שמשודר עכשיו בביביסי פריים,עם המייטי ג'אגרפס (ככה,נכון?) אז כשהעוזר שלו,שחכתי איך קוראים לו,אומר להם לבדוק שוב במחשב מה לא בסדר שם,איזו תקנה ביטחונית נפרצה,אז על המסך יש אותיות בעברית

stavoonia

New member
קול D:

משהו קריא או סתם אותיות?? אגב, שמתם לב שב"לווין 5" יש ערוץ בשם BAD WOLF, והאישה ההיא מסבירה שאחד הסקופים האחרונים זה "הפנים של בו הכריז כי הוא בהריון?"

Tristana

New member
הקטע עם הפנים של בו היה משעשע ביותר!

בכלל, פרק טוב. מאוד אהבתי את קטיקה. ואת העורך, כמובן. וגם, עכשיו כשאני רואה אותו בפעם השניה, כשהתלהבות הגילוי וההפתעה חלפו, הבנתי עד הרבה הרבה יותר טוב הפרק Father's Day יכול היה להיות לולא הנוכחות של יצור בשם ג'קי, אחת ה"שחקניות" הכי חסרות כישרון שהיה לי חוסר הכבוד לראות אי פעם על המסך (וכשהיא בצמד עם מיקי, הסבל גדול פי 2).

stavoonia

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

שונאת אותה, ושונאת את מיקי.... העורך מה-מושמוש

Tristana

New member
The Long Game, supplemental ../images/Emo15.gif

ולחושב שב 19:55 עוד התלבטתי אם לוותר על הפרק.... העורך אמר ש....
It's just a matter of emphasis. The right word in the right broadcast repeated often enough can destabilize an economy... invent an enemy... change a vote...​
...או לתת לצופים את כיוון הסידרה (the right broacdast, indeed) בלי להגיד שום דבר, למעשה (באד וולף, טורצ'ווד, מיסטר סאקסון... the right word, אם אי פעם ראיתי אחת)! מי שכתב את הפרק - כל הכבוד!

Tristana

New member
OH, FCUK! חבל שאין סמיילי i'm with stupid...

קראתי את מה שהעורך אמר שוב, וה-right words באמת עשו את כל זה לאורך העונות! באד וולף ערער את יסודות ההתפתחות של המין האנושי, הכלכלה ביניהם. טורצ'ווד הוצגו כמו האויב, עם המעשים שלהם, אויב מומצא. מיסטר סאקסון - נבחר לראשות הממשלה. מי שכתב את הפרק - מגיעה לו מדליה!

אני קראתי באיזה מאמר שהעלו בפורום בIMDB

שכתבו את כל העונות 2 עד ה5 ביחד, בחצי שנה. מיד אחרי שהסתיימו השידורים של העוונה ה1. אבל אני מתקשה להאמין, אפילו אם כן, תמיד עושים שינוניים במהלך הדרך.

stavoonia

New member
יש לי וידוי...

אני גנבתי את ג'ק. אומנם יש לי שני חלקים יותר וחלק אחת פחות ממה שהוא בד"כ אוהב, אבל אפשר לסדר את זה

אני אהבתי גם את הפרק שהיה אחריו.

עם אבא של רוז. פרק נהדר. איך אהבתי את הלופ של המכונית, ידעתי שכשראיתי אז את הדבר הזה, הבנתי שהוא צריך להדרס ולעצור את הלופ הזה. אהבתי מאוד את הפרק. בתור אחת שלא אהבה את השחקן במיוחד, למרות ששיחק טוב, אהבתי בכל זאת את הפרק 202 הפרק הזה, את 209 והאחרון.

רעותוש02

New member
בא לך לשים תמונה של המסך?פליזזז

ואני כול פעם מפסידה כי שבת יוצאת מאוחרררר אוףףף זה היה הפרק עם ג'ק? ג'ק
איך קוראים לשחקן

Almighty Efraty

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gifג'ון בוראומן

John Borrowman אין לי תמונה של השחקן,וזה לא היה איתו. הפרק איתו (הראשון שהוא מופיע בו) זה הבליץ ב1942

למעלה