5

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif 5 ../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif

היי אבריבדי D: תפוז הטיפש בקושי נותן לי לשלוח הודעות, זו הפעם השלישית ש'ני מנסה
טוב, בכל מקרה~ כתבו חמישה דברים שיעשו את השבוע הזה שווה יותר
שבוע טוב
[ואל תייבשו ביצ'ס
]

litaf1

New member
לא אייבש... ../images/Emo3.gif

לסיים את העבודה לקבל את הצ'ק מהעבודה הקודמת לעבור את הבגרות בפיזיקה (מחר
) פלאפון חדש עם מסלול חיילים (משו טוב יצא מזה חח) מסיבה

dandiT

New member
נאמ^_^

אממ... פלא חדש [טפוטפוטפו
] חופש שזיפים
ומוסיקה

Rose131

New member
הממ

מפגש ביום שלישי משמרת ביום שישי, אבל בהזמנות שזה יותר מאגניב מקופה
המ. סמולוויל הממממממ
ת"א היום?D:

Rose131

New member
אתר תיירות בירושלים^^

אם בא לך לדעת את האתר הספציפי שלחי מסר..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif D:

1. אני נוסעת לישון אצל הגר. 2. מחר יוצא הדיסק החדש של דה אנאמי D::::::::::::::::::::::: אני כלכך טיפשה שלא הזמנתי אותו כבר
3. הפיקניק הגדול ^^ 4. הוו כן. מחר גם יוצא הקליפ החדש של מדינה לייק בארה"ב.. כאן משום מה הוא יצא קודם XD 5. לא יודעת ><" לוסטפרופטס בלוס אנג'לס מקליטים את האלבום החדש?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif האא נכון!

יריחו
יאאאאאאאא איזה פרק היה D: וכמובן - ורוניקה מארס 3 ביום שלישי! סוף סוף ><" טוב שלא חיכיתי לזה 10 חודשים..

SainTonix

New member
מה זה היריחו הזה ולמה כולם מדברים על זה?

איפה זה משודר בHOT? (ערוץ?וי.אוו.די?) מה זה בכלל?

sapir lee

New member
בהוט, בערוץ 5 כל יום ראשון בעשר בלילה

אני לא רואה את זה, אבל לפי הפרומו זאת ניראת סדרה טובה... אפילו רציתי להתחיל לראות אבל שכחתי
ואין לי מושג על מה זה, פצצות אטום או משהו כזה...

HagarStar

New member
מיאו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

מחר שחר ישנה פה :) שלישי מפגש לאדעת XD אני בטח אראה את אבא D:::: אני ארביץ לו אם לא

Wild Eye Joker

New member
המ

~ ים ~ התפטרתי מהעבודה הקודמת אז תשובה מהעבודה החדשה יהיה נחמד. ~ קונה ריהוט חדש לחדר

t a o t a o

New member
גררר.

-אני חושבת שסוף סוף הצלחתי לסדר בעיה במחשב של דוד שלי שהוא מנדנד לי כבר חודשים בקשר אליה ומצד שני, חזרתי הביתה לגלות שהאחים שלי דפקו את הראוטר באופן טוטאלי. אז הראוטר מת, אבל מצאתי מודם ישן בארון והוא עובד, אני חושבת שאשרוד עד שהראוטר יתוקן (וזה מאוד יעשה לי את השבוע אם הבעיה במחשב ההוא לא תחזור יותר). -מפגש (+חברה שלי מאנגליה מגיעה גם כן). -פונצ'ו. -חזרתי לרקום אחרי יותר מדי שנים. -דה מייטי סטאמפ פאק.

lestatgirl

New member
חחחחחחחחח חוצמהראשון הכל קשור

מממ.. מה היה קורה אם לא הייתי לוחצת עלייך למייטיבוש לא היה פונצ'ו לא היה ריקמה, העולם היה הולך לעזאזל אם לא היית מודה בגדולותם של וינס ונואל..

למעלה