5

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif 5 ../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif

כתבו פה חמישה דברים שיעשו את השבוע הזה לשווה יותר D: [וזה בסדר אם תמלאו את כל חמשת הסעיפים ב-"הארי פוטר", נגלה הבנה מלאה
] שבוע טוב שיהיה

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gif../images/Emo12.gif

אומגד,שיעור פרטי זה דבר חיובי בשבילך? מי המורה שלך..?|גבות|

Rose131

New member
הממ

כדי לגלות מי זה לעזאזל רא"ב כדי לגלות מי מת[למרות שהאמא החסרת טאקט שלי, אחרי התלוננות שאני מפחדת להיות בפורומים כדי לא להיתקל בספוילרים אמרה לי מי לא מת.] כדי שהארי יהיה עם ג'יני!!!1 נו, הבנתם את הנקודה, לא? [אני כבר בעמוד 137!D::] [גאד, אני קוראת לאט
] [אבל היי, עמוד 137!D::]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

הממ.. האמת שאני לא עושה כלום השבוע XD אולי פשוט. מוזיקה. דיאטה. מוזיקה. דיאטה. האאאאאאא יש לי משהו ללשלוח בדואר
הלכתי להתארגן ~,~

GD ROCKS

New member
^^

ממ ת"א ביום רביעי.. לא סגורה על כמה זה יהיה כייף כי הייתי יותר מדי פעמים בת"א השבוע וזה כבר מתחיל ממש להימאס. וחוץ מזה אני אהיה שם אולי לבד כי זה ראיונות למודיעין ):
מוזיקה?
ים!!!!!!!!11 האאא נו אני לא יכולה לחכות כבר ):
מוזיקה?
מוזיקה? סתם נו אני עדיין לא יודעת מה אני אעשה השבוע אין לי תוכניות עדיין, אז ככה שבגלל זה הרשימה הזאת קצת מתה D: חח כל הפורומים מפוצצים בהארי פוטר, אתם ממש מביאים לי חשק פשוט ללכת ולקנות אותו למרות שאני יודעת שיקח לי איזה חצי שנה עד שאני אסיים את הספר. (זה לא בצחוק
)

דםדםדםםם../images/Emo71.gif

1. להתחיל את ה"פ 6 [כן אני יודעת שזה בדילאי רציני
] 2. כינרת!! 3. עד כמה שזה חיובי, יומולדת למישהי שאנלא סובלת. אבל לפחות אני אראה אנשיםD: 4. שיעור גיטרה 5. מוזיקה וסרטים

PATD

New member
יאאאאאאפ D:

עיר עיר עיר
שוב ניהיה מצחיקק!! XD
ת"א ביום רביעי!
תיקנו לי את האינטרנט!!!
אוכל
מוזיקה

noamjen

New member
חמישה זה יותר מדי?

חמישה?!?! טוב האמת היא שאני יכולה למצוא חמישה דברים שיעשו את השבוע הזה לשווה יותר, אבל לכולם יהיה א-ב-ל בסוף . הסרט החמישי של הארי פוטר, רק בשביל הקטע עם התאומים והתלמיד הבוכה. הספר השביעי של הארי פוטר, למרות שאני מפחדת לסיים אותו. העובדה שאני עובדת רק שלושה ימים ( אבל לא רואה את החברה הכי טובה שלי שבוע, ועובדת דווקא בימים הכי חמים) שאני כנראה הולכת לראות עוד סרט יום חמישי (אני חולה על קולנוע, אבל לפני הארי פוטר לא ראיתי סרט בקולנוע מעל שנתיים. וגם זה בלחץ) ו... שכל שבוע שעובר אני שבוע אחד קרובה יותר לאנגליה וכולנו שבוע אחד קרובים יותר לסוף הקיץ.

Unaffected

New member
ממ

כי הגיע הDVD של העונה הראשונה של הOC
כי הארי צריך להגיע [ושיגיע כבר כוסאמשלו@$%] כי כי. הארי#$ הארי$%^# המ.יש הופעה ביום חמישי.

orw93

New member
XD../images/Emo205.gif

הארי פוטר 7 הארי פוטר 5 [הסרט] ת"א חיפה עבודה אצל סבא-סבתא

Sweet Calamity

New member
../images/Emo115.gif

מחר ת"א ישנים אצל הגרעינריתD: עם על האש וזה.. מחרתיים לונה פארק אין לי יותר><

Chemical Venom

New member
5 דברים טובים עלק! זיין החיים האלה..

עצה לחיים אל תתחברו עם בני אדם יותר! זה הלקח שלי לחיים שונא את כולם!

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifהכל טוב?../images/Emo122.gif

מה שזה לא יהיה, בסוף הכל עובר. ואני יודעת מניסיון כמה אנשים יכולים לצאת חרא...

HagarStar

New member
אוי אני חייבת להסכים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לא טוב להיקשר לאנשים, כולם הולכים בסופו של דבר

Chemical Venom

New member
כן זה גם משו..

רק שבמקרה שלי הם קודם רומסים אותך דורכים עלייך יורקים עלייך ורק אז עוזבים..

Chemical Venom

New member
מכל האנשים את הכי מעודדת באמת! לא יודע למה..

(אני רציני) הצלחת להגיד רק שלוש מילים ואני צוחק פה..

למעלה