5

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif 5 ../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif

בוקר טוב-_-" כתבו פה חמישה דברים שיעשו את השבוע שלכם לשווה יותר D: שבוע טוב ^ ^

Rose131

New member
הממ..

יום שישי, כיאין בו משמרות
הטכאי מחשבים מחר שיעשה למחשב שלי הוקוס-פוקוס |שמאל+אממ... חתונה משפחתית ביום רביעי? סתם כי זה יהיה לצאת מהבית כזה קצת.. ואוכל טעים.. ובר פתוח שאני אוכל להתחנן לאבא להזמין משהו עם ממש קצת אלכוהול אבל שיהיה טעים
המצלמה שלי חזרה עם אח שלי ועם תיק של HIM!
המ. לאדעת

orw93

New member
אני מתה על התמונה הזאת../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

זה שבוע משעמם-_- רובוטריקים עם אחותי כנראה יש מצב ת"א הרבה בריכה גיבורים פרק אחרון
אולי אני אצליח להפגש השבוע עם החברס מהכפרD:

SainTonix

New member
האממ מעניין..

1) ארה"ב 2) ארה"ב 3) פרוג'קט רבולושן (אז מה אם זה שבוע הבא!) 4)Hot-Topic בארה"ב 5)..... ארה"ב

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

יומולדת ללינורי 3333333> חחחחחחחחחח שי תהיה שם XDDDDD [אני מבינה את עצמי. וגם שחר
.] הממ מורה פרטית? מפגש D: הדיסקים של פראמור יגיעו, מקווה

MoonyAvFreak

New member
טובב..

1-אייפוד ננו 8GB שחור ^__^ מחר או מחרתיים 2- אורןןןן
יום שלישי 3- הדרי
כל הזמן 4- ת"א ומשהו שכבר הספיק לעשות לי את השבוע - 5 - דיברתי עם הBFFEAE שלי, caitlin שאני אוהבת אותה עד סוף העולם. יהייה שבוע בנזונה, שיאא.

Wild Eye Joker

New member
המ

1.הוא 2.הוא 3.הוא 4.הוא 5.הוא ועכשיו ברצינות: 1. עבודה[הוא
] 2. בית לבד:] 3. נכנסת משוכרת 4. נו..הוא וזהו.

שליO:

1.הדיסק החדש של אנבי יוצאD: 2.רופאשיניים#_____# 3.הולכתעםסאמר. 4.שיעורבאס. 5.מחכה ל14+25. הולךלהיותשבועמחורבן.D:

יא../images/Emo71.gif

- סופרלנד מחר^^ - לעשות בנג'י! בתקווה שאנלא אשתפן - לקרוא הארי7 [נו אז מה שאני צריכה לבדוק במילון בערך כל מילה עשירית;;] - אוליאולי..קניון? - שיעורגיטרה

HarlequinGirl

New member
יאינס

באולינג עכשיו עוד מעט לצבוע את השער מפגש טופשופ יומולדת לאבא

בלהבלהבלהבלה

1) לעבור את הבגרות(מה שמזכיר לי שאני צריכה ללכת להכונן) 2) המפגש 3) להתחיל חזרות עם ההרכב הסופר מגניב שלי 4) אוראל חזרה מניו-יורק!D: 5) לעבור את הבגרות(כבר אמרתי?)

למעלה