סכמ"ש!!!!
|

5ifi

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo221.gif../images/Emo142.gifסכמ"ש!!!!../images/Emo142.gif../images/Emo221.gif|

נכון הודעות עם אייקונים יותר מגרות אתכן להגיב?
בסדר,בסדר. פשוט מאז ה13.9 לא היה פה אפילו סכמ"ש אחד..ואני אוהבת אותו!!!סכמ"שי...
אז הנה הוא חוזר...ובגדול!!
שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM :
שיר השבוע כללי:
להקת\אמן השבוע:
אדם שעשה לכם את השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:
שבוע מטורף שיהיה לנו!אמן!!!

The Ocean Girl

New member
להלהלהלהלה

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : נחשו
שיר השבוע כללי: silver tongue-sonata arctica -נמחק לי מהמחשב הישן
מזל שיש לי עוד מחשבים ונגני מוזיקה
להקת\אמן השבוע: sonata arctica אדם שעשה לכם את השבוע: חתולי החמודים
משהו טוב שקרה השבוע: אממ לא זוכרת.. בטוח קרה משהו
משהו רע שקרה השבוע: הייתי חולה כל השבוע.. ויום כיפור הזה בא לי לא טוב.. משהו חדש השבוע?: שיעורים? ציטוט שעשה לכם את השבוע: לא זכור לי
לינק/אתר השבוע: תפוז
סרט/סדרה/ספר השבוע: ג'וני אינגליש,וכל שאר הדיוידים
/יום כיפור- אין שידורים (מומלץ בחום!
)/ כישוף אפל-מלחמת האלים שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שיעמום, חוסר מעשה,חום ושיחות יבשות במסנג'ר אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: דידי, קבענו ל16?

5ifi

New member
mine...

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM : לא ששמעתי מי שישמע אבל-RHIMA ולו רק בגלל 'heaven is not there, darling!!!'
שיר השבוע כללי:corrupted- McFly
להקת\\אמן השבוע:McFly
אדם שעשה לכם את השבוע: דובוב, כי הוא חולהנפש...
משהו טוב שקרה השבוע: לאדעת...משו...
משהו רע שקרה השבוע: כלום
משהו חדש השבוע?:ישלי ישלי...! אה...בגדים! סריג ענקי כזה..חתיך...
ציטוט שעשה לכם את השבוע: לא משו מיוחד...
לינק/אתר השבוע: -
סרט/סדרה/ספר השבוע: -
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: מפגשכבה
והופעה של ההארלם לופטרופרס או משו כזה...
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: שבת-חג-שבת-חג-שבת!!!
אדם שרוצים\\מקווים\\חושקים לראות השבוע: חברות שלי...מתגעגע...
שבוע מד-אים...!!!

5ifi

New member
מטומטמת, שכחת תמונה!

עבדתי על זה שבוע! תמונות שלי, של חברות שלי, ושל החתיכים שלנו...שימו לב לוילה!! מפגין נוכחות...

Wrath Within

New member
סבבה, אבל...../images/Emo11.gif

איפה שיש חתיכים ג'וני דפ אמור להיות...בשורה ראשונה או משהו! צקצקצק

5ifi

New member
כשאני אחדש את הקולאז' אני אכניס גם אותו

ג'וני חתיכי...איך שכחתי...שיימ און מי!! מה הייתי עושה בלעדייך אליס?
טוב שהפצעת!

5ifi

New member
אממ...התכוונת לג'ארד פדלקי, רייט?

כי- כן!!! אהבת חיי... מקרר שכמותו

Wrath Within

New member
long time...../images/Emo11.gif

שבוע שעבר:
שיר השבוע של HIM : אין, אחזור לשמוע בקרוב... שיר השבוע כללי: הרבה ליאונה לואיס. להקת\אמן השבוע: ליאונה המדהימה אדם שעשה לכם את השבוע: אני לעצמי משהו טוב שקרה השבוע: צמתי משהו רע שקרה השבוע: כאב הראש משהו חדש השבוע?: מצפון? ציטוט שעשה לכם את השבוע: "you keep me from falling apart" לינק/אתר השבוע: אין=] סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר - "נשים קטנות", זה חמוד.
שבוע הבא:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע מחוץ לעיר. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לנסוע מחוץ לעיר... אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: את האחיינים המתוקים [:

FFTL

New member
סיכום...

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : וואו. כלכך הרבה. שיר השבוע כללי: את - מוש בן ארי ועוד רבים. להקת\\אמן השבוע: מלאמלא. אדם שעשה לכם את השבוע: ממ..חברים? להקה..? משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע: ליבי נשבר(פרידה. קשה.)
משהו חדש השבוע?:
ציטוט שעשה לכם את השבוע: יותר מידיי. לינק/אתר השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:
שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי ההופעות ברעננה, מסיבה. משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:
אדם שרוצים\\מקווים\\חושקים לראות השבוע: ):

milkshakit

New member
מגיבה :)

שיר השבוע של HIM : לא שומעת HIM, לא יודעת מתי אחזור אליהם. שיר השבוע כללי: EndeverAfteR - No More Words, להקה מדהימה ושיר מעולה!!
The Rasmus - Justify (הסינגל הבא והשיר הכי טוב באלבום החלש שלהם) Drowning Pool - Rise Up BFMV - Hearts Burst Into Fire Metallica - All Nightmare Long Gym Class Heroes - Cookie Jar Bloc Party - Talons ויש עוד ה-מון שאין לי כוח לכתוב
להקת\אמן השבוע: בעיקרון זה כל השירים מ-WWE, אני מכורה
יש שם כ"כ הרבה שירי מטאל טובים.
אדם שעשה לכם את השבוע: ג'ף הארדי
הוא כ"כ יפהפה, ומוכשר, ומיוחד, ויפה
משהו טוב שקרה השבוע: ממ חופש ארוך! משהו רע שקרה השבוע: לא משהו רע. משהו חדש השבוע?: לא ממש
ציטוט שעשה לכם את השבוע: Don't waste your words on a fool who won't listen! לינק/אתר השבוע: סרטונים מההיאבקות ששפכו לי ת'צורה. סרט/סדרה/ספר השבוע: דומא-קי של סטיבן קינג :) סרט - Hellboy 2
משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד חופש?
משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: עבודה
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: ממ, כל מיני ידידים וחברים וכאלה. ^^ שיהיה סופ"ש טוף לכולם

Love Metal 666

New member
עונה

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM: כולם שיר השבוע כללי: BFMV - Take it out on Me להקת\אמן השבוע: Dream Theater
אדם שעשה לכם את השבוע: עידן משהו טוב שקרה השבוע: הופעת פתיחת שנה של מגמת מוזיקה - היה ענק! משהו רע שקרה השבוע: כל השאר... משהו חדש השבוע?: התחלתי ספר חדש, סוף סוף ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: - סרט/סדרה/ספר השבוע: "אין לי מושג איך היא עושה את זה" - סוף סוף סיימתי, ספר גאוני שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע: לישון משהו שאתם לא מחכים לו השבוע: לא לישון אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע: אף אחד חרא שבוע, טוב שהוא נגמר.

מסכמת../images/Emo13.gif

שבוע שעבר: שיר השבוע של HIM : Him -When Love And Death Embrace שיר השבוע כללי: יש פתיחה שלישי של בליץ'
להקת\אמן השבוע: HIM אדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חלק גדול מהמשפחה,היה מאוד כיף. משהו רע שקרה השבוע: דברים שאני רוצה ואי אפשר...מבאס. משהו חדש השבוע?: לקים
ציטוט שעשה לכם את השבוע: - לינק/אתר השבוע: תפוז סרט/סדרה/ספר השבוע: נ.ב אוהב אותך 27 שמלות בליץ' לרכב אל החופש טסובאסה כרוניקל קייל XY אישה בורחת מבשורה יומני הנסיכה באנגלית שבוע הבא: משהו שאתם מחכים לו השבוע:כלום משהו שאתם לא מחכים לו השבוע:לנקות את הבית?
אדם שרוצים\מקווים\חושקים לראות השבוע:---

למעלה