Teen Choice Awards 2009!

morosh1234

New member
../images/Emo176.gifTeen Choice Awards 2009!

טקס הTCA השנתי צולם הלילה בארה"ב, וישודר בערוץ FOX בשעה 6 בבוקר אצלנו. אם יש לכם דרך לצפות בערוץ לייב - הרווחתם!
מילדים שהגיעו לטקס אתמול נודע לי שBefore The Storm זכה בפרס, ושמיילי הופיעה עם השיר Party In The Usa (חפשו את ההופעה ביוטיוב, אם לא הורידו) מחר בבוקר כשנקום אני כבר מאמינה שכל המנצחים כבר יפורסמו באינטרנט, רק בואו נקווה שמיילי זכתה בכל המועמדויות שנתנו לה [היו יותר מ10!]

חחחח ואו אחלה מתכון

אני משוחדת מפורום אחר כבר ככה אז אני לא יכולה להצביע בלי שישאלו שאלות

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo175.gifידוע../images/Emo13.gif ולא נראלי שיש ערוץ פוקס בהוט../images/Emo10.gif

אני אחפש בכלזאת:)

May Tisdale

New member
יואו אני כ"כ מכורה לשיר הזה XD ../images/Emo218.gif

כן גם אני לא כ"כ אהבתי את זה .. זה דיי מוגזם לילדה בת 16 O: אבל היא כ"כ יפה

ממאיווצ

New member
להגיד לכם משהו ../images/Emo35.gif

מיילי מתנהגת ככה בסרטון כי המנהל שלה מכריח אותה לעשות דברים כאלה .. אני בכל מצב אוהבת את מיילי ... כולם חושבים שהיא מהלהבת אבל זה רק המנהל שלה !! אווף שונאת אותו S:

המנהלת שלה זו אמא שלה

יש לה עוד קיינד אוף עוזר מנהל,ג'ייסון. אבל העיקרית זו אמא שלה ולא נראה לי שהיא תכריח את מיילי לעשות דברים ובטח שלא דברים מהסוג הזה.

אמא שלה לא הייתה נותנת למישהו מתחתיה

לתת פקודות לבת שלה ו\או לתת לה לעשות דברים שהיא לא רוצה. מעט הגיון..

אני לא מיילי ולא מישהי שקרובה אליה שיכולה

להגיד לך למה הנאמבר הזה היה כמו שהוא היה. אולי מיילי החליטה שבא לה להיראות קצת יותר בוגרת,אני באמת לא האדם שיכול לענות לך על זה. רק הזמן יגיד מה עובר עליה
למרות שלדעתי זו הייתה אחלה הופעה.

מממ ... למרות שאתן לא מאמינות לי ><

מיילי מאוווווווווווווווווווד כזאת .. אין יותר כזאת ממנה .. היא פשוט כזאת..

רגע רגע בשיר המקורי היא לא מזכירה את ג'יי זי?

בהופעה היא הזכירה את מייקל בסוף, זה מעין מחווה אני חושבת.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo175.gifרציתי לכתוב את זה ושכחתי XD

בדיוק, מחווה למייקל.

מדהימה !

גמאני לא אהבתי את הקטע עם העמוד ואת המכנסיים , ואת זה שרואים לה את כל החזיה מאחורה :O

למעלה