הודעות כלליות

מחפש שותפה רצינית להורות משותפת

היי אני בן 38 רווק בריא. מחפש אותך להורות משותפת. ביי רובי 050983411

נושא אחר..

שלום, (מקווה שזה הפורום המתאים..) שמי תמר בת 29, עם בקשה קצת מוזרה...(מקווה שלא) אני חיננית, חמודה, רזה, אוהבת מוסיקה וריקודים, וסקרנית מאוד. מחפשת שותפה למסיבות ובתי קפה ופאבים (בעיקר מסיבות). מישהי שתיהיה בראש טוב, רצוי שאוהבת ויודעת לרקוד, בגילי (או טיפה פחות או טיפה יותר אין בעיה), חייכנית וחיננית, שגרה בירושלים ואוהבת את ת"א, אה..ואם יש לך רכב (גם לי יש) זה יהיה אחלה (לא חובה). נ.ב. אין לי נטיות או משהו..אני רק מחפשת חברה.. תודה, תמר.

ליאן.

New member
תעיפו מבט בלוח האירועים..

דאגתי לעדכן שם מקבץ אירועים מכל וכל.. טיולים, הרצאות, סיורים, מסיבות ופסטיבלים.. חלקם בתשלום סימלי וחלקם בחינם. אם תשמעו על אירוע חביב, תוכלו להוסיף אותו ע"י הטופס הזה. (זה נשלח לאישור ולא מתעדכן אוטומטית)

chnira

New member
מחפשת שותפה לארה"ב

שלום לכולם, קוראים לי חן, ואני בת 23. מחפשת שותפה,רצוי גרה במרכז הארץ, לטיול בארה"ב לתקופה של חודש - חודש וחצי. הרעיון הוא לא טיול תרמילים אלה טיול כיפי באזור המערבי של ארה"ב. חשבתי להשכיר רכב או קרוואן ולטייל בפארקים הגדולים. מחפשת לנקות ר אש לפני תחילת לימודים באוניברסיטה באוקטובר. מתכננת לצאת לקראת אמצע אוגוסט ולחזור בתחילת אוקטובר. אם את מעוניינת צרי איתי קשר לאי מייל [email protected] חן

למעלה