הכר את הפורום-הנסיכה של רובין

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
../images/Emo177.gifהכר את הפורום-הנסיכה של רובין

אז הנחקרת שלנו היום היא אור..הנסיכה של רובין הוד. תשלחו שאלות..

STA1

New member
שאלות :

שם: גיל: אוזר מגורים: כמה אנשים במשפחה: כמה קומות בבית: מאכל אהוב: חיה אהובה: עיר אהובה: ארץ אהובה: יבשת אהובה: מאכל שנוא: חיה שנואה: עיר שנואה: ארץ שנואה: יבשת שנואה: חוף אהוב: חוף שנוא: את שונאת אותי? את אוהבת אותי? מה השעה? מתי יש לך מסיבת סיום? ומה בתוכניות של המסיבה? יש חבר? יש חברה? התנשקתם בפה? עם לשון? היה לכם אקט מיני שחברי הפורום צריכים לדעת עליו? ואם כן אז מה?והסברי מה עושים בזמן האקט: ואם לא אז למה? את מקללת? את חוצפנית? אוהבת לשחות? אוהבת להפליץ? דמות שנואה מסאמרלנד שהיית רוצה שתתחתן איתך(בלי קשר אם זה בן או בת)?

עונה

שם: אור גיל:12 אוזר מגורים: בצפון... כמה אנשים במשפחה:5 כולל אותי כמה קומות בבית:2 מאכל אהוב:סלט חיה אהובה:דולפין עיר אהובה: לא עולה לי ארץ אהובה:ישראל
יבשת אהובה::-\ מאכל שנוא: חמאת בוטנים
חיה שנואה:כלב עיר שנואה:באר שבע ארץ שנואה: עיראק :-\ יבשת שנואה: אפריקה חוף אהוב: דדו חוף שנוא: טנטורה את שונאת אותי? לא מכירה אותך את אוהבת אותי? אותו דבר מה השעה? שתיים מתי יש לך מסיבת סיום? ומה בתוכניות של המסיבה? הייתה כבר ביום חמישי
יש חבר? לא יש חברה? חברה?לא! התנשקתם בפה? בעעעעעע עם לשון? היה לכם אקט מיני שחברי הפורום צריכים לדעת עליו? תתחילו להירגע ואם כן אז מה?והסברי מה עושים בזמן האקט: ואם לא אז למה? את מקללת? כן את חוצפנית? רק להורים שלי..:-\ אוהבת לשחות? ברור!! אוהבת להפליץ? :-\:-\ דמות שנואה מסאמרלנד שהיית רוצה שתתחתן איתך(בלי קשר אם זה בן או בת)? לא סובלת את סיימון...

למעלה