הסיכום השבועי:

just adiki

New member
../images/Emo177.gifהסיכום השבועי:../images/Emo202.gif

סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
קליפ סרטון השבוע:
שיר השבוע:
ספר השבוע:
דבר טובש קרה השבוע:
דבר לא טוב שקרה השבוע:
חלום שחלמתם השבוע:
מאכל השבוע:
בילוי השבוע:
תכנונים לסופ"ש:
תכנונים לשבוע הבא:
ציטוטים:
ג'ן וג'ון לנצח?
תמונה:

Robin Sparkles

New member
עונה../images/Emo13.gif

סרט השבוע:סקס והעיר הגדולה!
תוכנית השבוע:הרווק קליפ סרטון השבוע:- שיר השבוע:Enya - Caribbean Blue ספר השבוע:ספר התיאוריה
דבר טובש קרה השבוע:התחלתי ללמוד לתיאוריה דבר לא טוב שקרה השבוע: חלום שחלמתם השבוע:שלא רציתי בסוףף ללכת לשיט
מאכל השבוע:עוף מתוק בילוי השבוע:ללכת לסרט תכנונים לסופ"ש:- תכנונים לשבוע הבא:ללמוד לתיאוריה ציטוטים:אני כותבת באנגלית כדי שתבינו.. "kellogges" במקום kelloggs "fransitos" במקום frostis ועוד אחד מצחיק.. אח שלי:"בואי נתערבעל 50 שקל.נתקשר ל 144 ונראה אם עונה בן או בת" אני (אחי התלבטות):"טוב אז אני אומרת שעונה בת" התקשרנו וענתה בת.. אח שלי:"בואי שוב. נתקשר לתמיכה של האינטרנט. אני אומר שעונה בן." אני (תוך כדי שאני יוצאת מהחדר):"כי יש שם רק בנים!" ג'ן וג'ון לנצח?אכן.. תמונה:

linoy7

New member
חחחחחחחחחחח וואי, זה נכון../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

תמיד בתמיכה של האינטרנט עונים רק בנים

יאללה

סרט השבוע: בתול בן 40 תוכנית השבוע: הישרדות קליפ סרטון השבוע: הוא עדיין בבנייה שיר השבוע: ילד החמישי מאת דיויד בואי ספר השבוע: וואלה אין דבר טובש קרה השבוע: חופש דבר לא טוב שקרה השבוע: מציקים לי יותר מדי חלום שחלמתם השבוע: שקרוב הוא הומו מאכל השבוע: צ'יפס בילוי השבוע: לאכול צ'יפס בחוץ תכנונים לסופ"ש: לישון תכנונים לשבוע הבא: ללמוד אולי קצת ציטוטים: אין ג'ן וג'ון לנצח? לא מכירה את ג'ון תמונה: בתמונה לפני התספורת

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:רוץ ילד שמן, רוץ תוכנית השבוע:אבא אמריקאי קליפ סרטון השבוע:אין שיר השבוע:אין ספר השבוע:צלה של הרוח.. דבר טוב שקרה השבוע:יומולדת לחברה שלי והברך שלי בסדר
דבר לא טוב שקרה השבוע:אממ אין
חלום שחלמתם השבוע:אני זוכרת רק אחד..חחחח ולינוי את היית בו
אני לא אפרט עליו יותר מדי כי הוא ממש דפוק
אלא אם כן את רוצה
מאכל השבוע:אממ לא יודעת בילוי השבוע:הלכתי לקניון החדש במודיעין עם חברה שלי
תכנונים לסופ"ש:אין תכנונים לשבוע הבא:גם אין
ציטוטים:שיחקנו כמה אנשים בבית של ידיד שלי כדורגל שולחן וידיד שלי היה איתי נגד חברה שלי ועוד מישו..קיצר הכדור נתקע בקצה אז חברה שלי הזיזה אותו קצת עם היד אז אמרתי סתם בצחוק כזה "יד!! יד!!1 כדור חופשי לנו!!" חח אז אחר כך הכדור עוד פעם נתקע והיא סתם בצחוק ניסתה להזיז אותו עם הראש אז ידיד שלי [בשיא הרצינות]"ראש!! ראש!" חחחח אני וחברה שלי ירדנו עליו כל הערב
ג'ן וג'ון לנצח?ברור תמונה:אין

linoy7

New member
מה?../images/Emo12.gif אני?../images/Emo12.gif אמאלה../images/Emo6.gif ספרי, ספרי!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח "ראש! ראש!"

NITSAN6

New member
חח אוקיי אבל הוא ממש דפוק..../images/Emo110.gif

את עובדת במקום כמו מקדונלדס..ואני באה לקנות מגנום [
]. והייתה אישה לפני שגם רצתה מגנום אז היא שואלת אותך כמה זה עולה ואת שואלת אותה בת כמה היא. היא אומרת 21 ואת אומרת "טוב אז המגנום עולה 21 שקל" ומסבירה לה שבמקום הזה כל אחד משלם לפי הגיל שלו.. אז היא שילמה והלכה ואז הבוסית שלך באה ומתחילה לצרוח עלייך שמגנום שווה יותר מ-21 שקל ושהפסדתם כסף בגללך [אמרתי שזה חלום דפוק
] הגיע תורי ואנחנו מזהות אחת את השניה [אין לי מושג איך..
]ומתחילות לדבר. בסוף אני אומרת לך שגם אני רוצה מגנום ושואלת אותך כמה זה יעלה כי אחרי שראיתי איך הבוסית צרחה עלייך כשהאישה שילמה 21 שקל הבנתי שאין סיכוי שאני אשלם 13 שקל. את אומרת לי בכל זאת לשלם 13, אז שילמתי..ואז התעוררתי

linoy7

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יואו, גדול!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

חלום הזוי.. חחחחחחח זה ממש מוזר [ומעניין
] איך אנחנו לא מכירים אנשים מסויימים אבל בחלומות מזהים אותם
זה קרה לי מלא פעמים

NITSAN6

New member
../images/Emo45.gifלגמרי!../images/Emo110.gif

חחח בחלום בכלל לא היו לך פנים

linoy7

New member
../images/Emo6.gif כבר אמרתי הזוי?../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

NITSAN6

New member
ת'אמת כשחושבים על זה זה לא כ"כ מוזר../images/Emo110.gif

זאת אומרת נכון שאני לא מכירה אותך ואיך אני אוכל לזהות אותך אם אף פעם לא ראיתי אותך, אבל תמיד אומרים שכשחולמים המוח מסדר ומארגן את המחשבות[אני מאוד מקווה שמה שאני אומרת נכון ואני לא מתחילה להמציא דברים
]. אז אני לא מכירה אותך, אבל לפעמים את מספרת על הבגרויות והבצפר והכל וכאילו נכון שאין לי מושג איך את נראית אבל אני מכירה אותך בתור דמות.. לא יודעת איך בדיוק להסביר את זה..בתור בן אדם[או יותר נכון בת אדם
]אני בכלל לא מכירה אותך[תכונות והכל..], אבל שמעתי סיפורים שלך ודברים כאלה..אז במהלך חלומות המוח פשוט מארגן את כל הדברים ששמעתי עליך ועל עוד הרבה אנשים אם או בלי שאני אדע איך כל אחד נראה או ממש אכיר אותו.. אין לי מושג מאיפה באו לי כל התובנות האלה פתאום

linoy7

New member
חחחחחחחח זה דווקא הגיוני..../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

אני פשוט מעתיקה
... שיר השבוע: Glenn Medeiros - Nothing's gonna change my love for you קליפ'סרטון השבוע: -- תוכנית השבוע: חשופים סרט השבוע: מה שקורה בווגאס
בילוי השבוע: שני- הנשף
רביעי- החתונה של בן דודה שלי
חמישי- אצל חברה
ציטוט השבוע: >>> בעקבות הכתבה הזאת- http://news.walla.co.il/?w=//1304618 מישו הגיב>>> "תקווה שגם לא תצטרך להשתמש בהם אבל אם תתצטרך אז שיהיה לך. מערכת המגן זה כמו קונדום לילד בן-10 עכשיו הוא לא צריך אותו אבל כשיצטרך שיהיה לו."
>>> "המצב בטטה, המצב בטטה בטטה רכה.." >>> "וואייייי, בואו נשתין לאישתו"
>>> "איך אומרים לחם פרוס ברוסית? פרוסקי" חעחע דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא טוב שקרה השבוע: מה לעשות, עד שמשהו אחד מסתדר- משהו אחר חייב להיהרס.. תכנונים לסופ"ש: ללמוד.. תכנונים לשבוע הקרוב: בעז"ה
שני- בגרות ובערב מסיבת סיום אצל המורה שלי בבית[רעננה.. איזה חור!
]
ועוד כל מיני
תמונת השבוע: כל התמונות מהנשף
ג'ן וג'ון לנצח?
אם טוב להם, אז למה לא?

NITSAN6

New member
פרוסקי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

מסיבת סיום אצל המורה בבית
כל הכיתה באה אליה הבייתה

linoy7

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo41.gif

כן... היא כל הזמן מתלהבת שיש לה גג גדול.. אני כבר מתה לראות על מה כל ההתלהבות
...
אנחנו גם לא כיתה כ"כ גדולה... 34 בנות נראה לי.. ואני גם בטוחה שלא כולן יבואו.. חחח

למעלה