התפקדות שבועית.

אושRתי

New member
../images/Emo177.gifהתפקדות שבועית.

שיר אהוב כרגע:
משפט משיר שהכי אהוב:
ספר אהוב:
זמר אוהב:
זמרת אהובה:
שחקן אהוב:
שחקנית אהובה:
אתר אהוב:
בני אדם אהובים:
טעם מסטיק אהוב:
שתיה מוגזת אהובה:
שתיה שלא מוגזת אהובה:
גלידה אהובה:
קרטיב אהוב:
פורום אהוב:
חולה אהובה:
צבע אהוב:
תאריך אהוב:
[למה אתם אוהבים אותו?]:
צבע לק אהוב:
עגיל אהוב[מקום]: זהו:] היה נחמד? לקוח מפורום סקרים ושאלונים.

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo66.gif

שיר אהוב כרגע:לא מכירים אותך משפט משיר שהכי אהוב:כי במקום שזרעתי בו עצב גדל לו חיוך הם מסתכלים על זה הפוךך או סם בעצם הם אל מכירים אותך ספר אהוב:תנו לגדול בשקט זמר אוהב:הראללללל זמרת אהובה:נינט שחקן אהוב:אמ..יהודה שחקנית אהובה:מלאא נינט לירז אתר אהוב:תפוז בני אדם אהובים:וואט? טעם מסטיק אהוב:לא סובלת מסטיקים שתיה מוגזת אהובה:ספרייט שתיה שלא מוגזת אהובה:ענבים גלידה אהובה:וניל קרטיב אהוב:ענבים פורום אהוב:מלאא כל הפורומים שליי חולה אהובה:??? צבע אהוב:תכלת תאריך אהוב:11.1 חחח [למה אתם אוהבים אותו?]:היומולדת שליי צבע לק אהוב:שקוף עגיל אהוב[מקום]:אוזן זהו:] היה נחמד?כן..חבל שזה לא יותר ארוך משעמם לי חח

linooy

New member
../images/Emo179.gif

שיר אהוב כרגע: שווים-רן דנקר ועילי בוטנר. משפט משיר שהכי אהוב: .. ספר אהוב: רודף העפיפונים. זמר אוהב: עמיר בניון זמרת אהובה:נינט שחקן אהוב: ליאור אשכנזי שחקנית אהובה: אניה בוקשטיין אתר אהוב: - בני אדם אהובים: אהה?? טעם מסטיק אהוב: אממ דובדבן-מנטה שתיה מוגזת אהובה: פנטה כל הטעמים שתיה שלא מוגזת אהובה: נסטי גלידה אהובה: וניל-עוגיות קרטיב אהוב:רמזור פורום אהוב:כל הפורומים שאני נמצאת בהם.. חולה אהובה: מה? צבע אהוב: בננה, תכלת בהיר.. תאריך אהוב:6.7 [למה אתם אוהבים אותו?]: כי זה הימממולדת שלי צבע לק אהוב: בלי או שקוף. עגיל אהוב[מקום]: 2 רגילים באוזניים

ronpos

New member
עונה

שיר אהוב כרגע: הלילה יעבור של יפתי משפט משיר שהכי אהוב: ספר אהוב: שני ירחים זמר אוהב:הראל סקעת זמרת אהובה: נינט שחקן אהוב: רן דנקר שחקנית אהובה: אניה בוקשטיין אתר אהוב: תפוז בני אדם אהובים: אמא אבא טעם מסטיק אהוב: מנטה של אורביט שתיה מוגזת אהובה: קולה שתיה שלא מוגזת אהובה: כל מיני ענבים תפוזים תפוחים.. גלידה אהובה:וניל עם עוגיות קרטיב אהוב: אננס פורום אהוב:כל מי שאני בהם חולה אהובה:?? צבע אהוב:טורקיז תאריך אהוב:18.12 [למה אתם אוהבים אותו?]: מומולד שלי
צבע לק אהוב: אין משו מיוחד.. עגיל אהוב[מקום]: אוזן

liaush

New member
מתפקדת ../images/Emo13.gif

שיר אהוב כרגע: stop crying your hart משפט משיר שהכי אהוב: Cos all of the stars have faded away Just try not to worry You'll see them some day
ספר אהוב: סיפור לשניים [הספרשלי]
זמר אוהב: עברי לידר. זמרת אהובה: נינט טייב שחקן אהוב: יהודה לוי
שחקנית אהובה: לירז צ'רכי
אתר אהוב: תפוז
בני אדם אהובים: הורים וחברים
טעם מסטיק אהוב: מנטא שתיה מוגזת אהובה: קולה שתיה שלא מוגזת אהובה: מיץ ענבים חח גלידה אהובה: תות קרטיב אהוב: לימון פורום אהוב: הבורר=] חייה אהובה: כלב/חתול צבע אהוב: כחול תאריך אהוב: 28.07 D: [למה אתם אוהבים אותו?]: [בלי סיבה]XD צבע לק אהוב: שקוף עגיל אהוב[מקום]: באוזניים

itai46

New member
מתפקד המפקדת!

שיר אהוב: this is why i am hot של MIMS... משפט משיר שהכי אוהב: this is why i am hot ספר אהוב: מה זה? זמר אהוב: skazi זמרת אהובה: יש לה שיר יפה הבוקר יאיר...זה השיר היחיד שאני שומע שבת שרה...אז נגיד שהיא הזמרת האהובה עליי... שחקן אהוב: עודד מהפיג'מות שחקנית אהובה: אלונה הפיג'מות...היא כזאת יפה...וגם משחקת טוב... אתר אהוב: זה אתר של משחק רשת... בני אדם אהובים: אנשים רגועים שאוהבים להתנוון (להשאר) בבית... טעם מסטיק אהוב: תות... שתיה מוגזת אהובה: קולה שתיה שלא מוגזת אהובה: ענבים ותפוזים גלידה אהובה: מוקה וניל קרטיב אהוב: דובדבן פורום אהוב: הבורר חולה אהובה: מה? צבע אהוב: אדום... תאריך אהוב: 19.1 תאריך הלידה שלי... צבע לק אהוב: מה אני קוקסינל... עגיל אהוב: לא אוהב עגילים..

טל קטן

New member
עונה

שיר אהוב כרגע: "את יפה" של עידן יניב משפט משיר שהכי אהוב: "תנו לו צאנס הוא שר מהלב!" ספר אהוב:אין לי כזה.. אני לא כל כך אוהבת לקרוא ספרים זמר אוהב:ציון ברוך..(נחשב זמר?) זמרת אהובה:נינט שחקן אהוב: ציון ברוך(הוא נחשב שחקן זה בטוח).. (חח כה אני אוהבת כל מה שהוא עושה..חיחיחי) שחקנית אהובה: אניה בוקשטיין אתר אהוב: ואללה בני אדם אהובים: משפחה! חברים! טעם מסטיק אהוב:חריף שתיה מוגזת אהובה:קולה! שתיה שלא מוגזת אהובה:ענבים גלידה אהובה: שוקולד ע פצפוצים חחח קרטיב אהוב: דובדבן פורום אהוב: הבורר, מה קשור חולה אהובה: מהה? צבע אהוב:אדום תאריך אהוב:30.3 [למה אתם אוהבים אותו?]:היומולדת שלי! צבע לק אהוב:שקוף עגיל אהוב[מקום]:אוזן זהו... היה נחמד? בטח שכןן! איך לא?. תכתבו עוד כאלה שאלות.. נכיר ככה אחד את השני טוב יותר

למעלה