ינה חוזרת החל .....

slide2129

New member
../images/Emo177.gifינה חוזרת החל ......./images/Emo177.gif

העונה השישית של זינה תשודר החל מהשבוע האחרון של חודש יולי. הידיעה היא לפי עיתון "רייטינג".

slide2129

New member
צערי עדיין לא. מה שכן

כתוב שהסדרה תחזור במהלך השבוע האחרון של חודש יולי. ושהעיתון יעדכן. לפחות עוד שבועיים וחצי הסדרה תחזור. אם אתם שואלים אותי, לפי דעתי הערוץ ישדר אותה מתחילת העונה, אז בעצם רק בעוד כחודש וחצי נראה את הפרקים שעדיין לא שודרו.

LLRO

New member
בערוץ עשר../images/Emo35.gif

הוא עשה את זה יותר מהר ממה שהם הבטיחו... אבל הם אמרו שהם ימשיכו מאיפה שהם הפסיקו, לא יתחילו מההתחלה. אבל מי אני שאתלונן?...

Tabasco

New member
אוייש, שמחת הניצחון ../images/Emo108.gif

צר לי להגיד לכם, אבל אמרתי לכם!!! סתם לא, לא אמרתי לכם- אבל פשוט ככה חשבתי- שעדיף לחכות ולראות כמו מלכים מאשר להיות חסרי סבלנות ולראות מצונזר ומרוח בחמשת אלפים הפסקות לפרסומות. זה כבר קרה לי בעבר באחת העונות של זינה, שחיכיתי וחיכיתי ובסוף זה השתלם! תחי הסבלנות!

Tabasco

New member
../images/Emo108.gif

אתם יודעים מה אני "אוהבת" בפורום הזה? שלאף אחד כאן לא מזיז שאנשים כותבים משהו, ושבערך לעשר ההודעות האחרונות שלי אף אחד לא התייחס כאילו אני באיזה חרם או משהו.

שלומית1

New member
את לא בחרם...מאיפה הגיע הרעיון הזה?

אני מצטערת שפשוט אין לי מה להגיד על ההודעה האחרונה שלך...

Tabasco

New member
דרך אגב ../images/Emo108.gif

פעם פורום זינה (כשהוא עוד לא היה בתפוז, אלא באיי.או.אל ובפורומים של ערוץ שלוש וכל שאר המקומות) היה פורום מאוד מקבל ומאוד ידידותי. אני ממש לא מבינה מאיפה הגיעה רוח הסנוביות הזאת שנפלה על כל האנשים בפורום זינה שהפך להיות מהפורום הכי פתוח ומעניין לפורום הכי סגור ולא מקבל.

Dafi the Mighty

New member
אין עלייך שום חרם.

באמת שאין עלייך שום חרם, פשוט לי אין מה להגיד על ההודעה שלך. אני כבר אמרתי שאני שמחה הודעה מקודם, זה כל כך עקרוני שאני אגיד את זה שוב? באמת, פשוט אין מה להגיד, זה לא שומדבר אישי.

Tabasco

New member
כוונתי ../images/Emo108.gif

לא הצעתי שבאמת יש עליי חרם (נו באמת) אני פשוט אומרת שעם כל הסנוביות באוויר פה יש מין תחושה של- את/ה לא ממש מעניין אותנו. פורום הוא דיון פתוח, ואין שום חובה לענות או להגיב לאף אחד אבל מצד שני גם התעלמות מוחלטת מאנשים שבסך הכל מנסים להתערב ולהתערות זה מעליב. טוב, בסך הכל לא באתי לבקר אתכם או משהו- זאת פשוט נקודה למחשבה. אחרי הכל אף אחד מכם לא ירצה לסיים פה את הפורום עם חמישה אנשים פעילים, לא??

gabrielle

New member
מתי מחזירים

מישהו יודע מתי הפרקים החדשים חוזרים סוף סוף לערוץ 10 הזבל הזה?!1? אני לא סובלת אותווווווווווווו....

למעלה