סיכום שבועי!

Devils Pet

New member
../images/Emo177.gif סיכום שבועי! ../images/Emo177.gif

אני יודע שהיתי אמור לפתוח את זה אתמול אבל אל היתי בבית עד עכשיו. משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: וגניבה מס. ושאלונים: גפרורים או מצת? יום כיפור או תשעה באב? חולצה רגילה או כפתורים? ג'ינס כהה או בהיר? מכנס עם כיסים או בלי? פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? לאכול או לשתות? קולה או פפסי? שחומים או בהירים? עיר או כפר? תיאטרון או קולנוע? הרבה פרסומות או מעט? ערוץ 2 או עשר? סלקום או אורנג'? חשמל או נירות? סוף שבוע מרטיט
ויום אהבה שמח לכולם

נמ

גפרורים או מצת? מצת! אתמול קניתי קליפר. יום כיפור או תשעה באב? תשעה באב, אפשר לחשוב מה קרה. חולצה רגילה או כפתורים?רגילה ג'ינס כהה או בהיר? כהה מכנס עם כיסים או בלי? לא מפריע פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? אין אחד פלוס אחד? לאכול או לשתות? לשתות קולה או פפסי?קולה. שחומים או בהירים? בהירים. גזענות. עיר או כפר? עיר. תיאטרון או קולנוע?קולנוע. הרבה פרסומות או מעט?מעט. ערוץ 2 או עשר? 2, אחרי הכל. סלקום או אורנג'? אורנג'. חשמל או נירות? חשמל, מה אנחנו גרים ביער?

netahaa

New member
להלה

תתבייש.. ככה לשכוח?
משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ הייתי במפגשפורום משהו רע שקרה לך השבוע: לא זוכרת שיר שלא הפסקת לשמוע: i kissed a girl התחדשות השבוע: קשת תוכנית השבוע: היפה והחנון. הבנות שם מפגרות D: סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע:בורגר קינג? יציאת השבוע: סרט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום חמישי טורקיה!@#1 אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\מילת השבוע: היו מלאא תמונת השבוע: אני לא במחשב בבית התוכניות שלי לשבוע הבא: לויודעת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה וגניבה מס. ושאלונים: גפרורים או מצת? מצת יום כיפור או תשעה באב? תשעה באב חולצה רגילה או כפתורים? רגילה ג'ינס כהה או בהיר? כהה מכנס עם כיסים או בלי? עם פלטפוס או דומינו? דומינו להיות עשיר או להיות מאושר? מאושר עם כסף לאכול או לשתות? לאכול קולה או פפסי? קולה שחומים או בהירים? באמצע? עיר או כפר? עיר תיאטרון או קולנוע? קולנוע הרבה פרסומות או מעט? מעט ערוץ 2 או עשר? 2 סלקום או אורנג'?סלקום חשמל או נירות? חשמל דהה סוף שבוע מרטיט ויום אהבה שמח לכולם גם לך! =]

MispIaced

New member
eqfgwghsdfhdfhheth

משהו טוב שקרה לך השבוע: 350 שקל. משהו רע שקרה לך השבוע: הבנתי שכולם יעלמו ביום שני משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: 3 פירסים חדשים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הפירסר? X: ציטוט\מילת השבוע: Freya אומר/ת (23:06 : תמיד רציתי לעשות ביד וגניבה מס. ושאלונים: גפרורים או מצת? גפרורים יום כיפור או תשעה באב? תשעה באב, יום כיפור סתם אין טלוויזיה ומשעמם. חולצה רגילה או כפתורים? רגילה ג'ינס כהה או בהיר? כהה מכנס עם כיסים או בלי? עם פלטפוס או דומינו? אה? להיות עשיר או להיות מאושר? עשיר. לאכול או לשתות? לאכול קולה או פפסי? קולה שחומים או בהירים? אני אחסם על גזענות, לא רוצה >> עיר או כפר? כפר תיאטרון או קולנוע? קולנוע הרבה פרסומות או מעט? מעט ערוץ 2 או עשר? 2 סלקום או אורנג'? כלום חשמל או נירות? חשמל

Devils Pet

New member
מחובתי גם לענות.

משהו טוב שקרה לך השבוע: סנוקר, מסיבה בים עד הבוקר, כל מני קניות. משהו רע שקרה לך השבוע: בזבתי יותר מדי כסף שאמור ללכת למצלמה. שיר שלא הפסקת לשמוע: אוטו זבל- הבילויים. התחדשות השבוע: דגים. תוכנית השבוע: מכסחי המיתוסים. סרט השבוע: "יש לה ביצים" למרות שראיתי אותו איזה 251435416543514 פעם. ספר השבוע: אני חושב להתחיל אחד. מאכל השבוע: פיצה. יציאת השבוע: נמ, שניים, גם המסיבה (חזיר ובירה
), וגם הסנוקר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: היום יש את המסיבה*%) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נמ לא יודע, אלב מקוה כמה שיותר. ציטוט\מילת השבוע: פותנה. תמונת השבוע: לייטר. התוכניות שלי לשבוע הבא: להלן למעלה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה! וגניבה מס. ושאלונים: גפרורים או מצת? קשה, אני אוהב את שניהם. יום כיפור או תשעה באב? תשעה באב. חולצה רגילה או כפתורים? רגילה. ג'ינס כהה או בהיר? כהה. מכנס עם כיסים או בלי? רק עם כיסים!!! בלי כיסים זה רועעעעעע. פלטפוס או דומינו? דומינו. להיות עשיר או להיות מאושר? שניהם. לאכול או לשתות? לשתות. קולה או פפסי? פפסי. שחומים או בהירים? בהירים שליטעעעעעע (בתור אחד שלבן יותר מהלבן שלו בעין.) עיר או כפר? עיר!!!! (בתור אחד שחיי ביער.) תיאטרון או קולנוע? קולנוע. הרבה פרסומות או מעט? מעט. ערוץ 2 או עשר? 2 סלקום או אורנג'? אורנג'. חשמל או נירות? חשמל.

Down And Away

New member
|ג'ייד|../images/Emo112.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פולין משהו רע שקרה לך השבוע: פולין שיר שלא הפסקת לשמוע: CRIES IN VEIN של בולט. התחדשות השבוע: הרבה דברים מפולין. כמו לדוגמא שרשרת של בולט, סווצ'ר עצמות, כל מיני דברים לבית ומתנות. תוכנית השבוע: היום מקס ברנר, וכנראה לישון ולישון ולישון. סרט השבוע: ראינו רשימת שינדלר באוטובוס. ספר השבוע: שומרת אחותי. מאכל השבוע: גאדמאט לא היה כלום לאכול בפולין -__- נגיד שמנה חמה. יציאת השבוע: פולין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד. ציטוט\מילת השבוע: "במחנה זה נהרגו _______ אנשים, מתוכם ______ יהודים. במחנה זה .... ~חפירה~" תמונת השבוע: אני על תגובה מהירה. התוכניות שלי לשבוע הבא: שום כלום. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא החלטתי אם טוב או רע. וגניבה מס. ושאלונים: גפרורים או מצת? מצת. יום כיפור או תשעה באב? תשעה באב. חולצה רגילה או כפתורים? רגילה. ג'ינס כהה או בהיר? כהה. מכנס עם כיסים או בלי? עם. פלטפוס או דומינו? להיות עשיר או להיות מאושר? מאושר. לאכול או לשתות? לשתות. קולה או פפסי? קולה (זירו !). שחומים או בהירים? בהירים. עיר או כפר? עיר. תיאטרון או קולנוע? קולנוע. הרבה פרסומות או מעט? הרבה. ערוץ 2 או עשר? 2. סלקום או אורנג'? סלקום. חשמל או נירות? חשמל.

phrizer

New member
סופרקאליפרג'ליסטיקקספיאלידושס

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודע
משהו רע שקרה לך השבוע: 1. לפני שבוע-שבועיים שלחתי לידידה שלי ספר. לפני יומיים שאלתי אותה איך הוא, היא אמרה שהוא לא הגיע (וקשה לה להגיד לי). שאלתי את ההורים שלי, אמא שלי אמרה שהיא בטוחה שאבא שלח אותו. אבא שלי גם היה בטוח, שאמא שלחה אותו. שניהם הרגיעו אותי ואמרו שהם קיבלו אישור מהדואר שהוא הגיע. הם חיפשו אותו כדי להראות לי. לא מצאו. 2. לא הצלחתי להירדם עד 3 בבוקר. ב4 בבוקר שמעתי צלצול חזק מהחדר עבודה של אבא שלי והתעוררתי אז הערתי אותו למקרה שקרה משהו (איך הוא לא התעורר?), הוא בדק וגילה שזה השעון מעורר שהוא תיקן לסבתא שלי. רואים שהיא גרה לבד.אחרי זה לא הצלחתי להירדם עד בערך 05:00. וב06:00 בעירו אותי כי נפלתי מהמיטה בלי לשים לב. אחרי זה לא הצלחתי להירדם עד בערך 07:30 וב08:00 התעוררתי שוב כי הייתה הפסקת חשמל והups התחיל לצפצף. גם אחרי שכיביתי את המחשב. יצאתי מהחדר ועברתי לישון בסלון אבל כבר לא הצלחתי וויתרתי על לישון. שיר שלא הפסקת לשמוע: King Herod's Song. התחדשות השבוע: קיבלתי סרטן! (לאקוויריום..) וארבעה ספרים
תוכנית השבוע: לא יודע.. סרט השבוע: "לבוש לרצח" ספר השבוע: "הצופן האלכסנדרוני"/ויל אדמס, תתרחקו ממנו כמו מג'ינג'ים
מאכל השבוע: שווארמה? יציאת השבוע: אני לא באמת הולך לתאר כאן את הצרכים שלי.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע אחרון לחופש? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בריג'יט ברדו. צעירה ב30 שנים וצרודה. ציטוט\מילת השבוע: "C'mon King of the Jews"? תמונת השבוע: יפה. התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר. וגניבה מס. ושאלונים: גפרורים או מצת? לא יודע, מצית עושה לי קונטציות של סיגריות אז גפרורים.. יום כיפור או תשעה באב? אני פחות מחמיר בט' באב (אני לא חוגג או שומע מוזיקה או משהו כזה אבל לא צם..) חולצה רגילה או כפתורים? רגילה. ג'ינס כהה או בהיר? לא אוהב ג'ינסץ מכנס עם כיסים או בלי? עם. פלטפוס או דומינו? מה זה פלטפוס??? להיות עשיר או להיות מאושר? תנו לי להיות בנאלי: עשיר. סתם. לאכול או לשתות? לשתות. קולה או פפסי? קולה. שחומים או בהירים? בהירים (פאשיסטים!!!). עיר או כפר? כפר. תיאטרון או קולנוע? קולנוע. הרבה פרסומות או מעט? מעט. בלי להעליב אבל שאלה מטומטמת.. ערוץ 2 או עשר? 2. אבל מצלצלים בעשר יותר מגניב. סלקום או אורנג'? מירס. חשמל או נירות? חשמל? (מה הקשר חשמל לנירות?).

Silver Tongue

New member
גם אני רוצה! ../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי לסיפריה! ברגל!! משהו רע שקרה לך השבוע: היא היית סגורה..-.-" שיר שלא הפסקת לשמוע: Sonata Arctica-Broken! אני חורשת עליו!! התחדשות השבוע:כלום.. תוכנית השבוע: על טבעי
סרט השבוע: שיגעון בנהר
ספר השבוע: כלום
מאכל השבוע: בא לי תותים עם קצפת.. ואין
יציאת השבוע: "סיפריה זה נחמד! כשיש כרטיס ביד!" חח אחותי שרה לי את זה כל היום חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקנות דברים לבית ספר.. עוד לא קניתי... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שלי
ציטוט\מילת השבוע: יבש אצלי.. תמונת השבוע: אני במהירה, אין לי כוח
התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחן הקבצות
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב וגניבה מס. ושאלונים: גפרורים או מצת? גפרורים יום כיפור או תשעה באב? כיפור חולצה רגילה או כפתורים? רגילה ג'ינס כהה או בהיר? בהיר! מכנס עם כיסים או בלי? עם פלטפוס או דומינו? פלטפוס זה עם החלקים האלה? להיות עשיר או להיות מאושר? עשירה! בגלל זה אני מתחתנת עם פרננדו טורס! או סשה גיידמק
לאכול או לשתות? לאכול קולה או פפסי? פפסי!
שחומים או בהירים? צבע עור? עיר או כפר? כפר תיאטרון או קולנוע? קולנוע הרבה פרסומות או מעט? מעט ערוץ 2 או עשר? 10 סלקום או אורנג'? סלקום חשמל או נירות? נייר

למעלה