סיכום שבועי

Robin Sparkles

New member
../images/Emo177.gifסיכום שבועי../images/Emo3.gif../images/Emo177.gif

סרט השבוע: תוכנית השבוע: קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: בילוי השבוע: תכנונים לסופ"ש: תכנונים לשבוע הבא: ציטוט השבוע: סתם משהו לשתף:

Robin Sparkles

New member
אני ערה מ-10 ונרדמתי בערך ב-3!!../images/Emo4.gif

סרט השבוע:לא ראיתי ויש לי בערך 5 מוקלטים חח תוכנית השבוע:גוסיפ גירל,מגרש ביתי,90210!!!! קליפ/סרטון השבוע: שיר השבוע: melee-imitation וגם the corrs-the right time דבר טוב שקרה השבוע:הסדרות חזרו!!!!!
דבר לא טוב שקרה השבוע:התחיל בצפר,הכלב שלי קורע לנו את העיתון בבוקר ונגמרו השידורים החוזרים של האו.סי
בילוי השבוע:אתמול על האש עם המשפחה תכנונים לסופ"ש:לראות הקלטות תכנונים לשבוע הבא:לימודים
ואולי להתחיל לראות סדרות חדשות ציטוט השבוע:אתמול ראיתי את בת דודה שלי אחרי חודשיים:"מה קורה או.סי? חחח
~~~~ המורה לאנגלית רצתה לעשות לנו בוחן ואז היא אמרה:"בגלל שזו תחילת השנה אני אוותר לכם." תלמיד:"יוו איזה נשמה" חח ~~~~ מישהו עבד על המורה לאנגלית שכואב לו הראש כדי לצאת והוא עשה תנועה מוזרה עם הידיים על הראש.. תלמיד:"הוא חושב שהוא קורה לחייזרים" סתם משהו לשתף:

NITSAN6

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

סרט השבוע:לא ראיתי תוכנית השבוע:אחים ואחיות.. קליפ/סרטון השבוע:-- שיר השבוע:folkin' around-panic at the disco דבר טוב שקרה השבוע:אחותי סיימה תואר ראשון..אז היא חזרה הביתה
[לא ראיתי אותה איזה חודש
] אהה וגם השלמתי עם ילדה אחת
דבר לא טוב שקרה השבוע:חזרתי ללמוד והפציצו אותי בשיעורים במתמטיקה
בילוי השבוע:המרכז בשהם אחרי בצפר.. תכנונים לסופ"ש:-- תכנונים לשבוע הבא:-- ציטוט השבוע:*אחותי רוצה ללכת לטייל בדרום אריקה עם חבר שלה איזה 3-4 חודשים לפני שהיא תתחיל לעבוד והיא דיברה על זה שהיא תיקח הלוואה קטנה ואמא שלי לא ממש אהבה את הרעיון..השיחה המשיכה והם דיברו על הספרית של אמא שלי [שתיהן מכירות אותה..]"את יודעת שבעלה לא היה בחתונה של הבן..הוא מטייל בברזיל" אחותי"באמת? על חשבון מי הוא מטייל כל הזמן?בטח לקח הלוואה!"
המורה ללשון "לך תשב שם!" "אבל מישהו יושב לידיה" ילד אחד "אומרים לידה" המורה"יש לך הרבה מה ללמוד
" סתם משהו לשתף:--

Galuush

New member
מסכמת../images/Emo13.gif

סרט השבוע: קלולס. ומחר יש זכרונות מאפריקה
תוכנית השבוע: בטי קליפ/סרטון השבוע: סרטון של מריל סטריפ
שיר השבוע: Voulez vous ממאמא מיה דבר טוב שקרה השבוע: הלכתי לבצפר ופגשתי את המחנכת הנשמה שלי
דבר לא טוב שקרה השבוע: יום פגשתי במפגש משפחתי מישהי שאני לא אוהבת! בילוי השבוע: בבית תכנונים לסופ"ש: לראות את זכרונות מאפריקה ולהתחיל להתארגן על עצמי לקראת הצבא
תכנונים לשבוע הבא: להתכונן לקראת הצבא ציטוט השבוע: Can I have that?! מריל סטריפ
סתם משהו לשתף: עוד 16 יום

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: איים אבודים- ציפיתי ליותר אבל בכל זאת סרט טוב.. חח
תוכנית השבוע: בנות גילמור
, חשופים
קליפ/סרטון השבוע: -- שיר השבוע: קרן פלס - פג'ו 92 דבר טוב שקרה השבוע: סופסוף התחלתי ללמוד לתיאוריה דבר לא טוב שקרה השבוע: אעע
בילוי השבוע: ראשון- עזריאלי- מסע קניות ליומולדת של חברה
רביעי- דיזינגוף- ריאיון עבודה, סידורים לתיאוריה חמישי- עזריאלי- ברגר קינג ואח"כ סרט
תכנונים לסופ"ש: ללמוד לתיאוריה תכנונים לשבוע הבא: בעז"ה לגשת לתיאוריה בתקווה שאסיים ללמוד הכל כמו שצריך
ציטוט השבוע: >>>האנה מונטנה: "why six scared from seven? because seven, eight [ate] nine"
סתם משהו לשתף: אני עייפה

RayoDeLuz

New member
שבוע טוב../images/Emo9.gif..

סרט השבוע:Nanny McPhee תוכנית השבוע: גוסיפ גירל ו90210 קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע:שירי מימון ורן דנקר - כמה כוח יש ללב שבור דבר טוב שקרה השבוע: חברות שלי באו אליי היום דבר לא טוב שקרה השבוע: אין בילוי השבוע: חברות שלי >< תכנונים לסופ"ש: להפרד מכולם
תכנונים לשבוע הבא: טסה לישראל... ><
ציטוט השבוע: ~ "If you need me but don't want me, then I must stay but if you want me but don't need me, then I must go.."- Nanny McPhee ~ בשיחת וידאו במסן עם סבא שלי, מדברים על ישראל. סבא כזה אמר שאני אביא הרבה בגדים קצרים ואז אני אמרתי לאחותי בת ה10 שתגיד לו שיש לי מלתחה חדשה והיא כזה:"מה זה מלתחה?" אמרתי לה:"תגידי וזהו." והיא כזה אמרה ואז בסוף כזה אומרת:"סבא, מה זה מלתחה?"
~ לאחותי בת ה10 יש לחברה שהיא לא כ"כ סובלת.. הן היו חברות טובות אבל לא נוח לה להגיד לה שהיא לא רוצה להיות חברה שלה אז הן החליטו להיות second best friends ואז היא הסבירה לחברה למה... והיא אמרה כך:"I prefer that we will be second best friends because we do not share common interests" משהו בסגנון הזה... ילדה בת 10!
סתם משהו לשתף: טסה לישראל ביום ראשון.. ><

just adiki

New member
עונהנהנה:

סרט השבוע:"מחיר הבגידה"
תוכנית השבוע:אני אגיד "מפרץ האהבה" רק בגלל הנוסטלגיה... קליפ/סרטון השבוע:- שיר השבוע:"דניאלה" דבר טוב שקרה השבוע:היה שבוע מצחיק, מלא מצבי כפית. דבר לא טוב שקרה השבוע:הפועל מעצבנים אותי
רק 2:2 מול הכח ר"ג. בילוי השבוע:אתמול נסעתי עם 2 חברות לחוף בהרצליה בערב, היה ממש כיף
תכנונים לסופ"ש:יצאתי עם החברות אתמול והיום אין משהו מיוחד, לארגן קצת את החדר וכל מיני... תכנונים לשבוע הבא: ציטוט השבוע:"ניקווווווווווללל" ואל תנסו להבין
סתם משהו לשתף: התחיל להיות לי ממש כיף בחד"כ... ולא כמו לפני 3 שנים אני לא מפטפטת כל היום אני באמת מתאמנת
.

למעלה