פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo177.gifפינת השבוע../images/Emo177.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: סרט/סדרת/תוכנית השבוע: ספר השבוע: אמן השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונת השבוע:

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של אליס:head creeps שיר השבוע לא של אליס:U2-Sunday bloody sunday אלבום השבוע:- סרט/סדרת/תוכנית השבוע:אממ כלום ספר השבוע:לא ממש קראתי
אמן השבוע:pantera,U2,אליס כמובן מאכל השבוע:אממ לא משהו מיוחד ציטוט השבוע:"שורש הוא דומה למחבל" (המורה שלי למת' מסביר שצריך לחסל שורשים..
) משהו טוב שקרה השבוע:חופשXD משהו רע שקרה השבוע:כלום תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה):וואו אין לי מושג.. רק שיעבור תמונת השבוע: אין..

:)

שיר השבוע של אליס: them bones, again, down in a hole שיר השבוע לא של אליס: korn - word up janis joplin - son of a preacher lovex - turn blind melon - 3 is a magic number אלבום השבוע: analog heart של דיוויד קוק. סרט/סדרת/תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי, בדיוק היום התחלתי לראות מהתחלה. ספר השבוע:
אמן השבוע: דיוויד קוק? מאכל השבוע: שוקולד, הרבה XD. מקס ברנר 3> ציטוט השבוע:חברה שלי- "עוד 10 דקות.. 15 שעה" [בעוד שהכוונה היא רבע שעה o_o] משהו טוב שקרה השבוע: לא עשינו כלום בבית ספר XD הייתי 4 בפעמים במכון :) וחזר לי הכבל של המגברררררר3> משהו רע שקרה השבוע: לא זוכרת תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לסיים חטיבהD: תמונת השבוע: LOL

everynormal

New member
דיוויד קוק הוציא אלבום??

כבר?? איפה משיגים?? פרטים פליייזזזז אני ממש אוהבת אותו

Shemesh161

New member
חח אוריאן,

השידורים של אמריקן איידול בארץ לא עוקבים לארה"ב, הוא הוציא את האלבום לפני שנה או אפילו שנתיים נדמה לי...

everynormal

New member
מפתאום שטויות במיץ

בארה''ב אמריקן איידול היה בימי רביעי חמישי ובארץ זה היה בימי שישי שבת באותו שבוע זה דווקא היה ממש צמוד ועוקב

חחחחח כן זה באמת לא קשור../images/Emo6.gif

היה לו אלבום לפני זה :) וגם להקה בשם אקסיום.

everynormal

New member
וואלה??

איזה מגניב אני צריכה לשמוע אותו, כי בטח האלבום שהוא יוציא עכשיו יהיה ממוסחר.... והשידורים של 2 העונות האחרונות כן עוקבים לארה''ב זה רק פיגור של יומיים כי בארץ מתרגמים את זה

להלהלה

שיר השבוע של אליס: המ. תפוח רקוב נראה לי שיר השבוע לא של אליס: היה אחד.. שכחתי>< אלבום השבוע: לא היה סרט/סדרת/תוכנית השבוע: הממ ספר השבוע: ספר תורה? ;; אמן השבוע: המ מאכל השבוע: שעועיתXD [אמא תומכת במעבר שלי לאי אכילת בשר] ציטוט השבוע: היה אחד. אוףףףףףףף משהו טוב שקרה השבוע: משא ירד מכתפיי משהו רע שקרה השבוע: לחץ מתנ"ך.. המבחן הזה בכימיה נתקע באמצע השבוע!! דפק לי ת'סדר תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לסיים על תנ"ך לנצח! מוחעחעחעחע תמונת השבוע: יש להם משהו עם גדרות, הא?

everynormal

New member
וואו תמיד יש לך תמונות מגניבות שלהם

מאיפה?? ובהצלחה בתנך =]

בדנתמ

New member
../images/Emo177.gif

שיר השבוע של אליס: over now שיר השבוע לא של אליס: she is so evil / chinchilla זאת איזו להקת מטאל חביבה מגרמניה שאני מניח שאף אחד באזור לא ממש מכיר... בכל מקרה, זה שיר יפה כזה. reach down / temple of the dog nothingman / pearl jam אלבום השבוע: 12gracious melodies / stone temple pilots סרט/סדרת/תוכנית השבוע: לא יודע.. ספר השבוע: לא יודע.. אמן השבוע: אליס אין צ'יינס מאכל השבוע: בירה. זה לא ממש מאכל, אבל עדיין... ציטוט השבוע: ... משהו טוב שקרה השבוע: יצאתי די הרבה פעמים בערב
היתרונות שבלהיות אזרח...
משהו רע שקרה השבוע: עדיין לא מצאתי בסיסט ולא ניגנתי הרבה.. תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): למצוא בסיסט ללהקה... תמונת השבוע: אין לי כוח...

למעלה