שאלון שישי

A N I g M A

New member
../images/Emo177.gif שאלון שישי ../images/Emo177.gif

שאלון באדיבות d r o r y, פורום סקרים ושאלונים. -זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? 2.מוזיקה שקטה או קצבית? 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? 4.קינוח-גלידה או עוגה? 5.עוף או המבורגר? 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? 8.שמש או ירח? 9.מוקה או וניל? 10.דבש או ריבה? 11.ענווה או גאווה? 12.דנה או דני? 13.להיות גבוה או בינוני? 14.שכל או מזל? 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? 17.ריצה או הליכה? 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? 19.סתיו או אביב? 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? 22.מיים או מיץ? 23.שפיים או ממדיון? 24.אורז או פתיתים? 25.מלחמה או שלום מזוייף? 26.אסרטיביות או תמימות? 27.אופי חזק או רגשנות? 28.מונית שירות או אוטובוס? 29.תל אביב או חיפה? 30.בית ספר או צבא? -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? 37.איך אתה מפנק את עצמך? 38.מה משמח אותך? 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? 40.למה? 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 46.האם הם חשובים לך? 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?

eloshi

New member
עונה

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית? שניהם! 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? שלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר? המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלווזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול 8.שמש או ירח? שמש 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? ריבה 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? מה? 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? בכלל 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בחייק הטבע 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? שפיים 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? מלחמה 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות 27.אופי חזק או רגשנות? שניהם 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? ת"א 30.בית ספר או צבא? לא בדקתי ת'צבא -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? כן 32.אוהב אותה? מאוד 33.מה הם תחביביך העיקריים? מוזיקה, קולנוע ותסריטאות, לטייל ועוד 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לא יודע.. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? יחס 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? כנפיים 37.איך אתה מפנק את עצמך? רר כלמיני 38.מה משמח אותך? אורחים 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כן 40.למה? ככה 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... היו שני ירחים בשמיים 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם יש המון 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? 15 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 3 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? עוד 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? א"י, להקות צבאיות ורוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? את המילים. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? אופי 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו ענווה ויושר 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? בריאות 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לא יודע 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון- יותר קל מהקודם

tirasc15

New member
יאיי! שאלון :]

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? חתונה. יומולדת יש יותר מאחד (או 2-3 לצורך העניין) 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי במצב ברוח 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? שלבים... 4.קינוח-גלידה או עוגה? שניהם! 5.עוף או המבורגר? עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? עוד לא הייתה לי הזדמנות להיות בפאב אז אין לי בסיס להשוואה 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? ריבה 11.ענווה או גאווה? שניהם עד גבול מסויים 12.דנה או דני? דני 13.להיות גבוה או בינוני? גבוה 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? לא יודעת........ 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? כל היום 19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגה 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חיק הטבע 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? ממדיון 24.אורז או פתיתים?אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף כבר עדיף... 26.אסרטיביות או תמימות? 27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? לא נוסעת בשניהם 29.תל אביב או חיפה? חיפה 30.בית ספר או צבא? בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא!!!! בעע 32.אוהב אותה? ראיתי מכל הסדרה וישר הבנתי שאני לא סובלת את הסדרה הזאת 33.מה הם תחביביך העיקריים? לנגן, לראות טלויזיה.. ודברים כאלה 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לנגן, נראה לי.. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? שמתעלמים ממני. שלא מבינים אותי. שמתנשאים מעליי 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? אני יכולה לחשוב על הרבה דברים..... 37.איך אתה מפנק את עצמך? לא יודעת... :/ 38.מה משמח אותך? כל מיני דברים 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? ממש לא. אני מתכננת לעבור לחו"ל כשאני יהיה מבוגרת. 40.למה?כי זה בחיים לא יגמר כל פעם צץ מישהו שמאיים עלינו 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... שהייתי בת 4-5 נראה לי, חלמתי שאני משחקת בחצר בבית שלי בערב ואז באה המכשפה משלגיה ואני פוחדת.. ואז התמונה משתנה ואני נופלת (מהחלומות האלה שנופלים בהם ואז מתעוררים ברגע שפוגעים באדמה) 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם אין לי כוח.. היו הרבה כאלה 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? אין לי שיאים בינתיים.. אני מעדיפה לא להגיע לשיאים בחיים בגילי כי משם אפשר רק לרדת... 44.בן כמה אתה? 15 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 2-3 46.האם הם חשובים לך?מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? בתור חברים ממש טובים שאני יכולה לסמוך עליהם באמת זה מספיק לי. הייתי רוצה יותר חברים שהם סתם, לבילויים אבל לא כאלה שמספרים להם הכל.... 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? קלאסיקות רוק.. סגנון גאנז 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? את הכל 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? תכונות אופי... 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו כנות ואכפתיות כלפי אחרים 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? לא יודעתתת 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? אני לא בנאדם מאוד כישרוני.. מנסה לפתח את הכישרונות שלי בינתיים 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? לא ממש 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? קצת מייגע

itoosh2

New member
משעמם...

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? יומהולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי בכלים... ובמצב רוח... בדרך כלל שקטה... 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? אהבה ברגעים ראשונים... 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר? המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פאב 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? דנה 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? מזל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לא שניהם.. 17.ריצה או הליכה? הליכה... עדיף שכיבה... 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לא לעבוד 19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בחייק הטבע... (עם גישה מהירה לעיר..) 22.מיים או מיץ? מיץ 23.שפיים או ממדיון? לא יודע 24.אורז או פתיתים? פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות 27.אופי חזק או רגשנות? רגשנות 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? תל אביב 30.בית ספר או צבא? ביצפר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? לא 33.מה הם תחביביך העיקריים? מוזיקה וכתיבה 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? להלחין שיר וחברה שלי
35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? צביעות... ועוד דברים שאין לי כוח לחשוב עכשיו 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? קסמים ויצורי קסם 37.איך אתה מפנק את עצמך? בדיסקים 38.מה משמח אותך? חברה שלי 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? לא 40.למה? כי קשה להיות.. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם... אתמול, הופעה של זיגי מארלי! 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? השנה האחרונה.. 44.בן כמה אתה? 15 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 4 בערך 46.האם הם חשובים לך? מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? נחמד לי עם מה שיש 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק ובלוז 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? את הפשטות והיצירתיות 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? שיער, עיניים, תמימות, חייכנית 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להיות מוזיקאי 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? מוזיקה? 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? בתקופות 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? נחמד..

אני...

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? שקטה 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? ממבט ראשון 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגה 5.עוף או המבורגר? המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? בילוי-פאב 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? ענווה (לא הייתי בוחרת בגאווה גם במובן השני של זה..) 12.דנה או דני? דני 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני(ת) 14.שכל או מזל? מזל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד 17.ריצה או הליכה? ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד כל היום 19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? שפיים 24.אורז או פתיתים? פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות? אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות? חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות 29.תל אביב או חיפה? תל אביב 30.בית ספר או צבא? בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא!! 32.אוהב אותה? לא!! 33.מה הם תחביביך העיקריים? החלקה (אומנותית) על הקרח, כתיבה (שירים+ סיפורים), הלחנה, נגינה על פסנתר, 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? לשתוק ולבהות בשקיעה 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? שאנשים מדברים הרבה ויורדים על כל דבר שזז 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? שלט להשתקת אנשים 37.איך אתה מפנק את עצמך? הולכת לסרט עם כמויות אדירות של שוקולד אגוזים (ממ... יאמי!) 38.מה משמח אותך? שום דבר 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? לא 40.למה? ככה 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... אמממ.. זה די חסוי.. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם הפעם הראשונה שכתבתי סיפור ולא הפסקתי לנסות לפרסם אותו בכל מקום שיכולתי (פעם ראשונה שאני מפרסמת משהו..) 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? ניצחתי בריצת 600 מ' 44.בן כמה אתה? 12 וחצי 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? אף אחד 46.האם הם חשובים לך? ... 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? כן אני רוצה חברים 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? פאנק, רוק ופופ 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? לא יודעת.. זה פשוט נשמע טוב 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? גם וגם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו התחשבות ברגשות האחר והצורך להקשיב למשהו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? למצוא את הנפש התאומה שלי/ לכתוב ספר/להוציא סינגל (בקיצור, דברים בלתי אפשריים..) 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לדמיין דברים 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? לא 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? נחמד.. סיימתי~

אוקיי משעמם לי! אז...

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? 2.מוזיקה שקטה או קצבית?גם וגם 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?ממ.. שלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?פארקקק! 8.שמש או ירח?שמש 9.מוקה או וניל?מוקה 10.דבש או ריבה?דבש 11.ענווה או גאווה?גאווה! 12.דנה או דני?חחח דנה! 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?שכל!!! 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?עזריאלי! 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?סופרלנד לא סתם קוראים לזה סופר! 17.ריצה או הליכה?ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?מממ.. קשה מדי מצטער 19.סתיו או אביב?אביבבבבבבב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? עיר 22.מיים או מיץ?מיץ 23.שפיים או ממדיון?ממדיון 24.אורז או פתיתים?אורזז 25.מלחמה או שלום מזוייף?ממ..מלחמה 26.אסרטיביות או תמימות?אסרטיבי 27.אופי חזק או רגשנות?חזקקק 28.מונית שירות או אוטובוס?מונית שירות 29.תל אביב או חיפה?ת"א 30.בית ספר או צבא?בצפר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?נכוןןן 32.אוהב אותה?כןן 33.מה הם תחביביך העיקריים?אוח..יותר מדי 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? מוזיקההה!!! 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?חוסר צדק 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?מכונת זמן 37.איך אתה מפנק את עצמך? מסאג'!!! 38.מה משמח אותך? מוזיקה!! 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?לאא 40.למה?כי המדינה הולכת ישר למצולות 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?לטובב בלי עין הרע 44.בן כמה אתה?17 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?4 46.האם הם חשובים לך?מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?מסתפק 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?הכל מהכל 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?הכל 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?שניהם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?לעבוד במשהו שאני אוהב ולהרוויח ממנו 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?משחק ושירה 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?מאודד 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?טחח..יפה מאוד,מאוד תמציתי

imry100

New member
אני ממש מאוכזב ממך...

לינוי, (כן זה השם שלה) אין לך חברים אמיתיים, ומה איתי (משיכה באף), אני לא נחשב לאחד כזה, (דמעה זולגת), אל תדברי איתי יותר

אהמ...

א. אתה כן חבר אמיתי (אבל לא חשבתי עלייך באותו רגע.. הייתי בדיכאון שלא יתואר...) ב. חחח!! אני מדברת איתך כל יום כמעט.. sorry...

Ellabll

New member
:)

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי במצרוח 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? שלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר? - 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלווזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול בפארק 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? מוקה 10.דבש או ריבה? ריבה 11.ענווה או גאווה? ענווה 12.דנה או דני? דני 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עילון זה לא אילון?! 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופר לנד 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? עצלנות 19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגיות, אף פעם לא הבנתי את פשר הבלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חייק הטבע 22.מיים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? שפיים 24.אורז או פתיתים? אורז חי 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות 27.אופי חזק או רגשנות? רגשנות 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? ת"א! 30.בית ספר או צבא? בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? 33.מה הם תחביביך העיקריים? מוזיקה, ספרים, אומנות, סוסים, 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? להצליח במשהו\לרדת במשקל 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? אנשים 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? השמד 37.איך אתה מפנק את עצמך? ארוחה טובה, שינה טובה, מוזיקה, טיול נחמד... 38.מה משמח אותך? כל הדברים הנ"ל 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כן ולא, אני אפטימית לגביי, לגבי אנשים אחרים חבל... 40.למה? כי אנחנו מדינת כיבוש 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...: חלמתי שיש לי זין. זה היה מבעית. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם: אעע.......לפני שנה, 9.7 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? לא קרה עוד 44.בן כמה אתה? 16 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 2 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? יותר מידי זה מסבך תחיים 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? פוסט-פאנק, אינדי, אלטרנטיב, גות' כזה קלאסי, קצת אלקטרוני...כל מיני.. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? יש הרבה רגש 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? השכל 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו: צניעות ורגישות 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? לעשות טוב את מה שאני עושה 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לזיין תשכל 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? לא 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? נחמד :)

hagarshtar

New member
עונה../images/Emo118.gif

1.יומולדת או חתונה?חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?תלוי איזה שיר 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?גם וגם 4.קינוח-גלידה או עוגה?עודה עם גלידה
5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?תלוי במצברוח 8.שמש או ירח?ירח 9.מוקה או וניל?מוקה 10.דבש או ריבה?ריבה 11.ענווה או גאווה? 12.דנה או דני?דני 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני 14.שכל או מזל?מזל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?סופרלנד 17.ריצה או הליכה?ריצה,אבל אני הולכת,או עושה חצי חצי 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?לעבוד כל היום 19.סתיו או אביב?סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?עוגת שוקולד 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?חייק הטבע 22.מיים או מיץ?תלוי איזה מיץ 23.שפיים או ממדיון?מימדיון 24.אורז או פתיתים?פתיתים
25.מלחמה או שלום מזוייף?מלחמה 26.אסרטיביות או תמימות?הא? 27.אופי חזק או רגשנות?רגשנות 28.מונית שירות או אוטובוס?מונית שרות 29.תל אביב או חיפה?תל-אביב 30.בית ספר או צבא?צבא -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?כן 32.אוהב אותה?כן,הזויה 33.מה הם תחביביך העיקריים?לנגן 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?אממ.. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?שעושים משהו מנגד לרצוני \: 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?ואוו המון דברים 37.איך אתה מפנק את עצמך?שומעת מוסיקה טובה,קונה דיסק טוב 38.מה משמח אותך?מוסיקה אנשים טובים 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?לפעמים 40.למה?ככה 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...חחח שהחדר של ההורים היה למטה,אז חלמתי שאני בבית עם ידי טוב (שהיה פעם) ועם חברה טובה פתאום באים חייזרים והיה לנו באית פרטי כזה מגניב אז אבא ירד למרטף להביא מחבטי טניס וחבוט בראש של החייזרים,וזה נורא פחדתי אז קמתי והלכתי לישון עם ההורים 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם.כל הימים בחו"ל.חוץ מאחד
43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה?13 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?כמה 46.האם הם חשובים לך?חלקם 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?תלוי 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?הכל חוץ ממזרחית וכאלה 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?אין 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?זה גם וגם 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו:אמונה,לא רק באלוהים,אלה בכללי במה שהוא עושה ואולי להיות בטוח בעצמו ולא לפחד לנסות דברים חדשים 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?אין אחת יש כמה [: 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?אני לא כשרונית במיוחד 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?בטח! 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?מרגש!!!

noam273

New member
עונההה

1.יומולדת או חתונה? יומהולדת, לא ברור אם אני רוצה חתונה... 2.מוזיקה שקטה או קצבית? קצבית, צריך לקפוץץץ! 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? כזאת שנבנית בשלבים... 4.קינוח-גלידה או עוגה?תלוי מתי, נגיד עכשיו,---גלידה!!!!! 5.עוף או המבורגר? צימחונית =] אז המבורגר צימחוני? 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלוויזיה רוללזלז. 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? בילוי.. 8.שמש או ירח?שמש-צריך להשתזף לא? חח סתם שאני מנסה להשתזף אני נהיית עגבניה יותר ממה שאני. 9.מוקה או וניל? מוקה, ארר אני רוצה. 10.דבש או ריבה?דבש, אבל בעצם,יש ריבת תותים, אז- ריבת תותים!! 11.ענווה או גאווה?ענווה,אם הבנתי. 12.דנה או דני?אררר, ממ שאלה קשה. 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני. 14.שכל או מזל? שכל-אוי כמה שאני רוצה אחד. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?*איילון. ואיילון.חחח 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לונה פארק לייק דה. 17.ריצה או הליכה? לא זה ולא זה, עדיף שכיבה או ישיבה. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לא לעבוד בכלל- ולהתחתן עם זקן עשיר ואז להרוויח כסף. 19.סתיו או אביב?אביבב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חח תלוי באיזה עיר, אם זה בעזה, אז אני יעדיף בטבע. 22.מיים או מיץ? מיץ- האא בעצם קולההה! 23.שפיים או ממדיון? ממ הייתי בשפיים רק פעם אחת בחיים שלי, ובמימדיון לפחות 6, אז מימדיון. 24.אורז או פתיתים? ממ הפתיתים האלה שנראים כמו אורז. 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזויף, עדיף לא? 26.אסרטיביות או תמימות?אסרטיביות. 27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק. 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס[ ככה נשאר לי יותר כסף לאוכל.] 29.תל אביב או חיפה? תל אביב. 30.בית ספר או צבא? ממ לא הייתי בצבא, אז לא דעת. -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? חח הוט. 32.אוהב אותה?חח הוט. 33.מה הם תחביביך העיקריים? לנגן, לשמוע מוזיקה, חברים, לישון, לרקודד. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? אממ,חוץ מדברים מספקים אחדים[האמ] שאני מצליחה ליצור חברויות חדשות, ולעזור לאנשים. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?חברים שפוגעים, שאני לא מצליחה לעשות דברים שאני רוצה,. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?כזה כדור, כמו שיש סיסמא בסימס, שלא צריך לישון, לאכול, ללכת לשירותים, לנוח,בקיצר, להיות דמות בסימס =] חחחחח 37.איך אתה מפנק את עצמך? באמבטית קצף, הכי כיף. 38.מה משמח אותך? מוזיקה טובה, ושחברים שלי תומכים בי. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? חח כרגע, אני חושבת שעוד חודשיים כולנו נברח לחו"ל. 40.למה? כי הרגע זרקו טיל לא ידוע באורך של כנראה 8 מטר לעפולה. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת...ארר, פעם חלמתי שאני מתנשקת עם מישהו ממש חתיך, ואז הוא נהיה מין דג כזה, ופתאום המורה שלי נכנסת ואומרת לי: הא, זה מה שאת עושה בחופש הא?! את צריכה לקרואאאאא לקרואאא ספרים. ארר, חלום מפחיד למדיי. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם המבחנים לתלמה ילין, המתח לפני המבחן, המבחן שהלך ממש מצוין, ואחר כך מלא טלפונים לכל החברות בגישה אופטימית. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? אני לא מצליחה לחשוב על משהו כזה.. 44.בן כמה אתה? 14.5 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 4, אולי 5 46.האם הם חשובים לך? חח אחרת הם לא חברים טובים שלי לא?! 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? מסתפקת במה שיש לי=] 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק! האאאא.חחחחאיזה קשוחה אני. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?לא יודעת, הוא לא מדכא, הוא יכול להיות עצוב לפעמים ובשיר אחר של אותו סוג מוזיקה, לגרום לי שמחה. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?חח להימשך אליו בהתחלה זה המראה החיצוני, אבל אחר כך זה גם בתכונות הפנימיות. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו חוש הומור, ויכולת רגשית. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?לנגן עם רד הוט צ'ילי פפרס. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? להציק לאנשים כדי שהם יעשו דברים.חחח 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כה, אני דיי מאושרת..חח 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? נחמד- מפיג שיעמום. הודגש באמצעות מדגישומטיק
האא. נעמיקה

|קקי|../images/Emo211.gif

1.יומולדת או חתונה?מומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית?שקטה 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?שלבים. 4.קינוח-גלידה או עוגה?גלידה. 5.עוף או המבורגר?המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?טיוי 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?טיול בפארק. 8.שמש או ירח?ירח. 9.מוקה או וניל?וניל. 10.דבש או ריבה?ריבה(אבל רק תותים). 11.ענווה או גאווה?ענווה. 12.דנה או דני?דנה. 13.להיות גבוה או בינוני?בינוני. 14.שכל או מזל?מזל. 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?עזריאלי. כי הוא, לייק, שולתתת. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?ת"א. 17.ריצה או הליכה?הליכה. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?"לא לעבוד לעולם". 19.סתיו או אביב?סתיו. 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?בלינצ'ס. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?חיק הטבע. 22.מיים או מיץ?מיץ תפוזים אורגני. 23.שפיים או ממדיון?שפיים. כי זה קרוב. 24.אורז או פתיתים?אורז. 25.מלחמה או שלום מזוייף?WER ROLEZ 26.אסרטיביות או תמימות?תמימות שליטה. למרות שהם לא הפכים. 27.אופי חזק או רגשנות?אופי חזק. 28.מונית שירות או אוטובוס?מונית שירות. 29.תל אביב או חיפה?ת"א. 30.בית ספר או צבא?בי"ס. -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו?נופ. 32.אוהב אותה?|אישכחולמסיפוראחרומנגינהמוזרה| 33.מה הם תחביביך העיקריים?מוזיקה, כתיבה, משחק וקריאה. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק?לקבל מחמאות על יצירה או הופעה שלי. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך?לראות מישהו גרוע ממני מצליח, ומלגלג עליי. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא?גלולה שהופכת אותך לאידאל האנושות. כמובן שתהיה רק אחת, והיא תהיה שייכת לי. 37.איך אתה מפנק את עצמך?שוכבת וקוראת ספר, שהMP מנגן "ביטלס", "אבבה", ועוד כמה אירופיאים מוכשרים. 38.מה משמח אותך?לעשות טוב למישהו אחר, ולהיות מוערך על ידו. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו?כן. 40.למה?"אין לי ארץ אחרת, גם אם אדמתי בוערת". 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... חלום שחוזר אליי כל חמש שנים, בגירסא קצת שונה. החלום מספר על חוף ים שנראה מלוכלך ומגעיל, אבל מי שמסתכל עליו מבעד לזכוכית, וליבו טהור, רואה חוף ים יפייפה ונוצץ מניקיון. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם.באותו יום שהיה לי מבחן קבלה לכיתת מחוננים, ידיד שלי גילה שאני מאוהבת בו. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)?כמה חודשים לפני שהוא גילה. לטובה. מאוד לטובה. 44.בן כמה אתה?12 וחצי 45.כמה חברים ממש טובים יש לך?לא יודעת. 46.האם הם חשובים לך?מאוד. 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש?יש מספיק, אבל עוד אף פעם לא הזיקו. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך?רוק קלאסי. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)?המילים. מרגישים בהן רגש 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי?האופי. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו.שידע להצחיק אנשים שהוא אוהב, ושיהיה לו לב רחב. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך?לרזות, ולהתפרסם. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך?כישורי במה. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ?לא. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון?נהדר

sok777

New member
שלי-

1.יומולדת או חתונה? יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? תלוי מתי. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? גם וגם. 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה ואז עוגה
5.עוף או המבורגר? עוף. 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? TV 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? ממ פארק 8.שמש או ירח? שמש 9.מוקה או וניל? מוקה 10.דבש או ריבה? ריבה 11.ענווה או גאווה? הא? 12.דנה או דני? דנה
13.להיות גבוה או בינוני? בינוני+ 14.שכל או מזל? שכל! 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? לא מכיר את השני והראשון חרא. 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לא זה ולא זה! 17.ריצה או הליכה? ממ שניהם אני אוהב. 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? בכלל לא. 19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגת שוקולד.. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? מדי פעם ככה ומדי פעם ככה. 22.מיים או מיץ? מיץ 23.שפיים או ממדיון? שפיים אני מניח [לא הייתי] 24.אורז או פתיתים? אורז
25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף. סאי ואט? מצרים? 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות 27.אופי חזק או רגשנות? באמצע. 28.מונית שירות או אוטובוס? ואו.. אמ.. אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? תל-אביב. 30.בית ספר או צבא? ביצפר! -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? מדי פעם. 32.אוהב אותה? לא. זה עלוב מאוד.. ואי דאון. 33.מה הם תחביביך העיקריים? מוזיקה, מחשב, כדורגל. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? משחק מחשב אחד ושאוהבים דברים שלי. 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? תגובות שליליות. ביצפר. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? ואיי.. לא חשבתי על זה הרבה זמן.. רובוט שיגרום לגוף שלי להיות בריא תמיד [ובלי ציפורניים חודרניות
חח] 37.איך אתה מפנק את עצמך? אוכל משהו טוב.. 38.מה משמח אותך? הרבה דברים.. 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? אממ כן. 40.למה? כי אני מאמין שיהיה טוב
41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... אני לא זוכר.. אין לי הרבה חלומות משמעותיים.. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם. ממ קשה.. לא היו לי כאלו ממש.. היו מיוחדים אבל לא עד כדי כך. 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? השיא? אני מניח שעכשיו, מבחינה מוזיקלית 44.בן כמה אתה? 15 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 1 בעיקרון.. 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? עוד:] 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? בריט-פופ 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? לא יודע.. משו בו מתחבר אלי. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? גם וגם.. אי אפשר אחד בלי השני. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו- נחמדות, אדיבות. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? כרגע? להיות מוזיקאי מצליח ולהיות בהופעה של אואזיס. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? אני מאמין שמוזיקה אבל ימים יגידו. 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? לא. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? חביב+

מרי לי

New member
אני

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? יומולדת - טוב - חתונה - איכס 2.מוזיקה שקטה או קצבית? אחד אחרי השני 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? השילוב של שניהם יחד אצלי 4.קינוח-גלידה או עוגה? עוגההה 5.עוף או המבורגר? עוף 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? מסעדה טובה 8.שמש או ירח? ירח - אנחנו מוזיקאים.... מי רואה שמש
9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? גאווה חכמה 12.דנה או דני? דני....
13.להיות גבוה או בינוני? אני נמוכה אז גבוה מן הסתם.... 14.שכל או מזל? אוי... בא לי להגיד מזל, אבל השכל מונע.... 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? שניהםBEEN THERE DONE THAT 17.ריצה או הליכה? הליכה מהירה... 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד כל היום על מוסיקה
19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? PUT YOUR HANDS TOGETHER....
21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בעיר 22.מיים או מיץ? קולה 23.שפיים או ממדיון? אף אחד מהם 24.אורז או פתיתים? פתיתים
אורז
מה אני ציפור
25.מלחמה או שלום מזוייף? מלחמה (או שלום אמיתי!!!) - בשלום מזוייף יש פיגועים 26.אסרטיביות או תמימות? אסרטיביות
27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק
28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? חיפה.... 30.בית ספר או צבא? אף אחד מהם
-כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא NO נייט NAO NON
32.אוהב אותה? LOOK UP 33.מה הם תחביביך העיקריים? מוסיקה ושפות 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? מוסיקה, אוכל, להופיע ... 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? אנשים מזויפים
צביעות
36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? DELETE+SHIFT במוח
למחוק דברים רעים ומעליבים שלא ישפיעו עליי 37.איך אתה מפנק את עצמך? אוכל 38.מה משמח אותך? מוסיקה, אנשים מעודדים ומצחיקים, סרטונים מצחיקים, הופעות מעולות 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? אה..... כן 40.למה? כי אחרת הלך עלינו 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... נסעתי לדודה שלי ופגשתי את סבא וסבתא שלי ז"ל ושרתי להם וסיפרתי להם על החיים שלי והם היו מאושרים בשבילי ויצא לי לחבק אותם... 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם 23/12/97 היום שבו הבנתי שאני רוצה לשיר
43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? סיבוב ההופעות שלי בניו יורק, המיונים לכוכב נולד 3 - הגעתי רחוק (35אחרונים) אבל למדתי כמה דברים על הפקות .... 44.בן כמה אתה? 21 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 3-4 46.האם הם חשובים לך? מאוד 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אם יהיו לי עוד כאלה..... THE MORE THE MERIER... 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? פופ - כי אפשר לעשות מה שבא לך ולהגיד שזה "פופ" ולא להגדיר שום דבר.... 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? כתוב למעלה 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? מראה חיצוני בלבד
אח"כ כל השאר - אחרת זה ידיד ממש טוב 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו ראש פתוח, וחוזק נפשי
52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? אווו הו
להצליח בחיים, להגיע כמה שיותר רחוק ולהיות מאושרת 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? שירה 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? עכשיו כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? מעניין מגניב
תודה רבה על השאלון

noam the ninja

New member
תורי לענות

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? תלוי לאיזה גיל היומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? קצבית, מה אני זקן? 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? העיקר שיש אהבה 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר? בורגר!! 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה, מה זה שנות השבעים? 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? מה שבא 8.שמש או ירח? ליקוי חמה 9.מוקה או וניל? וניל... לא, מוקה.... קשה להחליט 10.דבש או ריבה? פיכסה ופיכסה 11.ענווה או גאווה? מה או מה? 12.דנה או דני? דנה, אני לא גיי! 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? אם יש שניהם הבנאדם מסודר 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? הייתי רק בעזריאלי, אז עילון 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? לונה פארק? רכבות הרים? לא תודה 17.ריצה או הליכה? ישיבה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד חלק מהיום 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? עוגה 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? לפעמים ככה ולפעמים ככה 22.מיים או מיץ? מיץ כמובן! מה אני בריא?! 23.שפיים או ממדיון? שפיים 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות? ראש קטן! 27.אופי חזק או רגשנות? לפעמים זה ולפעמים זה 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית 29.תל אביב או חיפה? ת"א 30.בית ספר או צבא? שאלה ממש קשה... -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? לא 33.מה הם תחביביך העיקריים? נגינה, לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט, לכתוב מוזיקה, לראות טלויזיה, להתבטל 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? תחשבו לבד... 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? יש הרבה 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? אתה האישה המושלמת 37.איך אתה מפנק את עצמך? עדיף שאני לא אגיד פה... 38.מה משמח אותך? לנגן, לקנות ציוד לגיטרה, לראות חברים שלא ראיתי הרבה זמן ול.... תמשיכו את זה בעצמכם 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כן 40.למה? כי אני מאמין שאלוהים שומר עלינו 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... חבורת רוצחים במעילי גשם ירוקים ומסיכות מפחידות תקפו אותי!! 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם היום שבו הודיעו לי שדוד שלי נפטר 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? ואללה לא יודע, אני רק בן שש עשרה 44.בן כמה אתה? שש עשרה 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? לא יודע 46.האם הם חשובים לך? כן 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? מי שבא ברוך הבא 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? מטאל!!! 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? לא יודע, יש משהו שמושך אותי 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? מראה חיצוני... אני שטחי מאוד... 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו לא יודע, שכל אחד יהיה מה שהוא 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להיות בלהקה מצליחה 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? נגינה 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? די משעמם, אבל אני ממש משועמם, אז בסדר

mmmbam

New member
נראה מה אני אספיק

-זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? בא לי חתונה, אבל בעיקרון יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? גם וגם 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? שלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר? אף אחד מהם 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פארק 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? וניל 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? גאווה 12.דנה או דני? דנה 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? ת"א 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? כל היום 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חייק הטבע 22.מים או מיץ? מים 23.שפיים או ממדיון? שפיים 24.אורז או פתיתים? אורז 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזויף 26.אסרטיביות או תמימות? תמימות 27.אופי חזק או רגשנות? רגשנות 28.מונית שירות או אוטובוס? אוטובוס 29.תל אביב או חיפה? תל אביב 30.בית ספר או צבא? לא יודעת -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? לא 32.אוהב אותה? לא 33.מה הם תחביביך העיקריים? קריאה וכתיבה 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? להצחיק אנשים ולכתוב הרבה 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? אנשים שרואים רק את הצד שלהם ולא מנסים אפילו לראות צדדים אחרים. וגם אנשים שנתקעים בכל חור ומנסים בכל דרך אפשרית למשוך תשומת לב. וגם אנשים שאוהבים לדחוף את האף. בקיצור - ג'. 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? סוגשל מגן על טיבעי שמרחיק ממני אנשים רעים ומעצבנים. היה את זה לאחד מהסופר גיבורים שאהבתי. מי זה היה?.... P: 37.איך אתה מפנק את עצמך? רביצה בחדר או בריכה עם חברים 38.מה משמח אותך? לצחוק 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? כן 40.למה? כי כמו שאני מכירה ישראלים, אנחנו נעשה את עצמנו חזקים וכאילו זה לא מזיז לנו וכל השיט, אבל בסוף יבוא מישהו שלא יתבייש להודות שפאקינג נמאס לו מהמצב הזה והוא באמת יעשה משהו כדי לשנות. 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... זה היה בכיתה א', והחלום הזה חזר כמה פעמים. חלמתי שאני עפה על הציפור הענקית הצהובה ההיא מרחוב סומסום, ואני עפה מעל הקיבוץ ובסוף היא מפילה אותי. פעם אחת נפלתי מהמיטה. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם. היום הראשון של כיתה ז'. אין לי כוח להרחיב על זה, אבל כשאני נזכרת בזה עכשיו, אני חושבת "פאקינג שיט, כמה השתנתי! זאת לא אני!" 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? 44.בן כמה אתה? עוד מעט 14 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 4 46.האם הם חשובים לך? כן. מאוד. 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? זה מספיק לי, תודה. 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? לא יודעת. מצד אחד אני מתרכזת במוזיקה ומצד שני אני יכולה לרחף לכל דבר אפשרי והראש שלי יכול להיות בכל מקום חוץ מבמוזיקה, ואני עדיין אקשיב. וזה פשוט משחרר. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? בהתחלה המראה החיצוני ואחר כך האופי. 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו. חוש הומור ופרופורציה. 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להוציא ספרים לאור. 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? כתיבה?... 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? כן, בד"כ... 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? היה נחמד. קצר יותר ממה שחשבתי, וטוב שכך. :)

אני אוהבת שאלונים :]

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? יומולדת 2.מוזיקה שקטה או קצבית? קצבית 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? כזאת שנבנת בשלבים 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה 5.עוף או המבורגר? המבורגר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? תכניות טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? טיול בפארק 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? מוקה 10.דבש או ריבה? דבש 11.ענווה או גאווה? מזה ענווה? *מסמיקה* 12.דנה או דני? דנה 13.להיות גבוה או בינוני? בינוני 14.שכל או מזל? שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עזריאלי 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופרלנד 17.ריצה או הליכה? הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? לעבוד כל היום 19.סתיו או אביב? אביב 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? בלינצ'ס 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? בחייק הטבע 22.מיים או מיץ? מיץ 23.שפיים או ממדיון? ממדיון 24.אורז או פתיתים? פתיתים 25.מלחמה או שלום מזוייף? שלום מזוייף 26.אסרטיביות או תמימות? אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות? אופי חזק 28.מונית שירות או אוטובוס? מונית שירות 29.תל אביב או חיפה? תל אביב 30.בית ספר או צבא? בית ספר -כללי וזורם: 31.צופה בעונה הנוכחית של השיר שלנו? כן 32.אוהב אותה? אפשר להגיד.. =\ 33.מה הם תחביביך העיקריים? לשיר, לרכב על רולר, לרקוד, לכתובב.. 34.מה הם הדברים שהכי נותנים לך תחושת סיפוק? הצלחה 35.מה הם הדברים שהכי מבאסים אותך ופוגעים בך? בגידה 36.אם היתה לך היכולת להמציא איזה משהו,כיד הדמיון,כל מה שעולה על רוחך-מה היית ממציא? מכונה שמזרימה ממתקים לפה =] 37.איך אתה מפנק את עצמך? נרגעת, יושבת ונושמת ברוגע, מוציאה מהראש את כל הדברים הרעים, זה אפשרי 38.מה משמח אותך? הכי הרבה הצלחה, חברים וטוב לב 39.האם אתה אופטימי לגביי עתיד מדינתינו? אופטימית לגבי הכל! 40.למה? אנחנו מדינת ישראל, ונצליח כמו שהצלחנו בעבר, אין ספק בזה 41.תן דוגמא לחלום שחלמת פעם ושלא תשכח לעולם.ספר לנו עליו קצת... אני חולמת הרבה הרבה חלומות.. 42.ספר לנו בקצרה על יום שעבר עליך ושלא תשכח לעולם =\ אין לי מושג 43.מה היית מגדיר כרגע השיא בחייך(לטוב או לרע)? לטוב- שהצטרפתי למקהלה והתפתחתי בתחום השירה [התחום שאני רוצה לעבוד בו בעתיד], ושנולדתי. לרע- לא רוצה לחשוב על זה אפילו. 44.בן כמה אתה? 13 וחצי, עוד מעט 14 45.כמה חברים ממש טובים יש לך? 3 46.האם הם חשובים לך? הכי בעולם 47.היית רוצה עוד חברים או שמסתפק במה שיש? אני רוצה כמה שיותר 48.סוג המוזיקה האהוב עליך? כל מוזיקה, באמת באמת, קלאסית, פופ, הכל. 49.מה אתה אוהב בו במיוחד(בסוג מוזיקה הנ"ל)? תראו בתשובה לקודם.. 50.מה גורם לך יותר להמשך למישהי/ו-המראה החיצוני או התכונות אופי? התכונות אופי, אבל יופי זה גם טיפ טיפה משנהה 51.תן שתי תכונות אופי שלדעתך הן הכי חשובות שיהיו לאדם בחייו- טוב לב ואהבההה 52.מה היא המשאלה הכי גדולה שלך? להצליח 53.מה הוא הכשרון הכי גדול שלך? לשיר 54.אתה אדם מאושר בדר"כ? אכן כן. 55.ושאלה אחרונה-איך היה השאלון? מקסים, למדתי קצת על עצמי =]

למעלה