שרשור כל מיני

כנסו לפה זה מרגש

חשבתי לעצמי בין רגע נכון איתי ירוזלם ז"ל אמר לנחום שנתרום את הכסף לחולי סרטן ואז איתי ז"ל נפטר אני חושב שהמיתמודדים היו צריכים לתרום את הכסף לחולי סרטן מי חושב שהמיתמודדים היו צריכים לתרום לחולי סרטן

טעות גדולה של ההפקה

אני לא מבין את הטיפשות לעשות תוכנית שאף אחד בה לא מודח? מה ההיגיון בזה? בשביל מה ביזבזנו זמן בשביל שבסוף כולם נשארים למירוץ למיליון? גם ברצים לדירה יש תכניות שאף אחד לא מודח אבל שם לפחות בתכנית הבאה מתחילים בזמנים שונים

g3h

New member
אתם הצבעתם ועכשיו בואו לראות...

את הציון שהענקתם לתוכנית השנייה של סבב הגמר (אני יודע שזה קצת באיחור..) ברשומה החדשה בבלוג של g3h - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=453826 ! בנוסף תוכלו לקרוא על תוכניות אחרות ולהצביע בסקר "כוכב נולד"!

dekel126

New member
הסיבה שבגללם עובד וזניה ניצחו!...

בגלל שהם היו הכי טובים אבל בעיקר בגלל שזניה היתה אישה כל כל נחמדה מתי שהיא לא שמה את המוקש וה" ראה את זה ועזר להם!והכול יסתדר לזניה!באמת כל הכבוד להם למרות שהיתי בעד אוהד וישאל...איזה קטע מרגש היה שהם ראו את הזיקוקים והבינו שהם הפסידו והיתחבקו!כל הכבוד גם להם!!!

mamshu1

New member
|../images/Emo41.gifהעונה השלישית../images/Emo20.gif

אוקי אז העונה השנייה הסתיימה. אבל מה קורה עם עונה שלישית? אני בטוחה שכולנו רוצים עוד עונה לא? שרשרו לכאן את דעתכם בנושא

shay869

New member
הצעה:סוף הדרך- אלוף האלופים...

הצעה למפיקים לעשות פרק ספיישל בין המנצחים בעונה הראשונה (חצב ואריאל) למנצחים אתמול (ז'ניה ועובד) -יהיה ענק אם ילכו על זה.

ש י ר 0 0 1

New member
הפרס זהה לפרס בעונה הראשונה........

קראתי שהג'יפ שאריאל וחצב קיבלו הוא 250 אלף שקל. עובד וג'ניה קיבלו בסך הכל 500 אלף שקל, כלומר 250 אלף שקל לכל אחד. הפרס הכספי הוא זהה... נראה לי שההפקה ידעה מה שהיא עושה... והעריכה שהמתמודדים יתרמו במהלך המשחק 500 אלף, כך שבסוף כל אחד מהם יזכה רק ב250 אלף... בדיוק כמו שהיה בעונה שעברה !

שראל12

New member
לכולם לקרוא!!

מי שרוצה יש עכשיו את הפרק של הגמר בלהלהלנד להוריד באימיול www.lala.co.il בהצלחה

הד0וש

New member
וואי תודה.. למרות שהקלטתי כבר את

הפרק... :) ראיתי אותו איזה 50 פעם איך אני חולה על עובד איייי

mayan174

New member
תשרשר! זה אבסורד שהודעות של היום

ואתמול ידחקו לעמוד השלישי

shakshuka6

New member
לא נכון! השנה כל אחד מקבל 190 אלף ו

שנה שעברה כל אחד קיבל ג'יפ יקר בחצי מחיר בערך, ככה שהשנה הרבה יותר שווה, אפילו שזה לא מיליון כמו שהם הבטיחו. אגב אריאל פרקש אבל הגיש תביעה על כך שהוא נאלץ לשלם חצי מחיר, חצב פשוט קנה את הג'יפ במחיר המוזל...

shakshuka6

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

זו דעתי...

למעלה