איפה תעבדו בקיץ?

In Limbo

New member
../images/Emo178.gif איפה תעבדו בקיץ?

למרות שאף פעם לא עבדתי יותר מחודש רצוף (פיצה מטר אבן גבירול, סיוט מתמשך של 3 שבועות... ) תמיד הטרידה אותי השאלה- איפה אני יכולה לעבוד? בהנחה שבענף המזון מרוויחים את הכי הרבה כסף (מלצרות וכדומה) אני לא אעבוד במקומות כמו מקדונלדס ושות´ מן הסתם, אני גם לא אעבוד במסעדות שמגישות בשר (וייט הול, אל גאוצ´ו וכאלה) וגם במסעדות ´רגילות´ קצת יהיה קשה לי לעבוד (מקומות כמו למון גראס, קפולסקי ואפרופו) מפני שאחרי הכל, גם הם מגישים בשר.. אז אני שואלת אתכם, האם אתם עובדים? ואיפה? האם יהיה אכפת לכם לעבוד במקום שמגיש בשר? רעות. נ.ב אני זוכרת שפעם אחת הייתי במסעדה עם חברים ורוב המנות היו בשריות (יומולדת של חברה- לא אלך??) וכששאלתי את המלצרית אם יש מנות צמחוניות היא אמרה לי שהיא בעצמה צימחונית! ואז שאלתי את עצמי- איך אפשר להיות צמחוני ולהגיש סטייקים כל היום?....

אני אישית הולכת לעבוד בקייטנה.

אני באמת אף פעם לא הבנתי איך אפשר להיות צמחונית ולהגיש סטייקים. זה נוגד את העקרונות הבסיסיים של להיות צמחוני. אני אישית לא הייתי מסוגלת לעבוד במקום שהוא רק בשרי או שרוב המנות בתפריט שלו הן בשריות. במיוחד בבורגר למיניהם - לא מוכנה לעבוד שם!!! המקומות האלו מגעילים אותי.

InvisibIe

New member
צודקים

בכל מקרה אני לא ממש עובדת, רק קצת בייביסיטינג.

hospital_food

New member
אני יעבוד

בדיוטפרי בנתבג(שדה תעופה בן גוריון) מקווה שלא יצא לי לראות קופים יוצאים ממטוסי אל-על... ובקשר למקדולנדס ושאר המזבלה, 10000 שקל לשעה לא ישכנעו אותי לעבוד שם. באמת

עברה ד"א בקריאה ראשונה...

וברוב מוחלט הצעת החוק של מרצ ושות´ שתאסור (בין היתר עם שאר דברים) הובלת קופים במטוסי אל-על...!

shanty.G

New member
הצעת החוק עברה בקריאה טרומית

זו ההצבעה שלפני הקריאה הראשונה . אגב, ההצעה היא ביוזמתם של ח"כ יוסי שריד(מרצ) ושל ח"כ זבולון אורלב (מפד"ל אם אני לא טועה).

תודה על התיקון...

וחתומים על ההצעה כמעט כל הח"כים של מרצ. (מלבד אילן גילאון וחוסנייה ג´אברה עם אינני טועה)

Eclipsed 0

New member
אני לא בטוחה שאעבוד,

משום שאני צריכה ללמוד המון. אבל אם כן, יכול להיות שבחנות ספרים או חפצי אמנות... לא חייבים לעבוד במסעדה.

למעלה