אמהל'ה!!!!!!

Daniel MSG

New member
../images/Emo178.gif אמהל'ה!!!!!! ../images/Emo32.gif

כולם זוכרים את הרעידת אדמה שהייתה לפני כמה חודשים? שהייתה בערך 5.8 בסולם ריכטר.. [שאני הרגשתי אותה.. חחח כזה מגניב! ] שלשום הייתה למי שלא שמה עוד רעידת אדמה בערך באותה עוצמה [ לצערי ישנתי כשהיא הייתה ] והיום הייתה עוד רעידונת בעוצמה 3.8 שלא נראה לי שהרגישו ממש.. בכל מקרה... זה רק אני? או שזה אומר שבקרוב תהיה רעידה יותר רצינית?
אמאאא!!!!!!!!!

SuGar and SpicE

New member
וואלה גם אני בדיוק חשבתי על זה...

let's all pray for the best.... ואם אתם רואים ת'חיות שלכם מתנהגות מוזר תעדכנו

Daniel MSG

New member
גרררררררררררררר איזה פחד ../images/Emo5.gif

חחח מאז שנולדתי אני פוחדת מרעידות אדמהה.. איזה מפחידדד... מה זה העתיד הקרוב?

SuGar and SpicE

New member
טוב תקשיבי לי

את גרה בישראל בובה... ואת מפחדת מרעידות אדמה
עדיף שתפחדי מערבים..פיגועים.. במקום שהמוות תמיד נמצא מעבר לפינה.. אני חושבת שאין מה להתעסק בזה.. ואין מה לפחד מכלום, מה שיהיה יהיה, הרי גם ככה אנחנו לא נוכל לשלוט בזה. בברכת חיים ארוכים לכולם...

נכון, זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד..

הפיגועים עושים כל כך הרבה רעש, בעיקר בגלל שהם תורמים ויזואלית לפוליטיקה... בכביש נהרגים ונפצעים הרבה יותר, ואת זה, הרבה יותר קל למנוע מפיגוע.

SuGar and SpicE

New member
אוקיי, כמה דברים -

קודם כל.. אני לא חושבת שצריך להפחית מ"ערכם" של פיגועים... ובאשר למשפט "תורמים ויזואלית לפוליטיקה" - גם עליו אפשר להתווכח לא מעט.. גם עם הקביעה שהרבה יותר קל לעצור את הקטל בכבישים מאשר למגר פיגועים אני לא מסכימה לגמרי.. אבל לא בכל אלה העיניין עכשיו... מה שניסיתי לומר הוא שדברים שלא בשליטתינו - אין מה לבזבז עליהם אנרגיות של פחד וחרדה.. דווקא במקרה של תאונות דרכים כן כדאי שנזהר ונהיה מודעים למצב... מדובר הרבה בהתנהגות אישית של כל נהג וכל אחד מאיתנו צריך לקחת את האחריות הזו על עצמו... אבל בקשר לפיגועים, ועל אחת כמה וכמה רעידות אדמה ושאר אסונות טבע, אין לנו כמעט שליטה. עדיף לא לבזבז את הזמן בפחד, אלא פשוט לחיות - זו לפחות דעתי.

כיף להתווכח איתך,

למרות שזה הוא לא ממש ויכוח :) ניסיתי להעביר מסר של "צריך לחיות בכל מחיר", ההסתגרות הזו מחשש מפיגועים (לא מדברת על תופעות-טבע), היא לדעתי מיותרת אך שכל אחד יחיה בדרכו. אני חושבת שזה מעין גורל, להיות בפיגוע או לא. אני אומרת זאת כאחת שראתה פיגוע בחייה ו"פספסה" כמה פיגועים ממש במזל. לא לצאת מהבית? לחשוש? אין טעם, הסבירות שתפגעי בדרכים הרבה יותר גבוהה. ולחצות כביש את חוששת? חבל שאנשים לא מודעים לעצמם בכביש כשהם שהם מחפשים מחבלים ושאר מפגעים. הרבה יותר קל להאט לפני מעבר חציה מאשר לשים יד על מטען חבלה. צריך להיות עירניים, בחיים, ברחוב, בכביש. אבל לא צריך לחיות אחוזי פחד. אסיים באיחולי רפואה שלמה לפצועים של היום, בפיגוע וכן בכביש.

SuGar and SpicE

New member
זה מה שניסיתי לומר../images/Emo13.gif

ואני מצטרפת לאיחולי הרפואה השלמה לפצועים... ואגב - כיף להתווכח איתי
למה

לפי המכון הססמולוגי,

צופים רעידת אדמה חזקה בעתיד הקרוב, כשנשאלו מהו העתיד הקרוב נאמר- זה יכול להיות עוד 10 דקות וגם עוד 10 שנים.

Daniel MSG

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

איך את תמיד יודעת הכל חחח

AmiTutiT14

New member
הם עושים את זה דווקא המניאקים האלה!

כדי להבהיל.. אעלק לא יודעים, עוד כמה אנשים שמקבלים כסף על מבט על ניירות עם קשקושים, שיושבים כל היום במשרדים שלהם עם דפים וגראס ומתמסטלים.. מה זה לא יודעים!? כדאי להם לדעת מהר, כי אם זה יהיה כשאני אהייה בבית ספר אז אני אמות בטוח
. יש לי חרדות מהפעם שעברה, שהייתי בקומה הכי עליונה בבית ספר, וחצי ממנו נסדק
ועכשיו שאלה שחורה- עדיין לא החלטתי איפה הכי שווה להיות, בקומה העליונה ביותר או בקומה התחתונה ביותר

למעלה