בקשר ליום רביעי...

israelbmx

New member
../images/Emo178.gifבקשר ליום רביעי...

יש איזה שינוי בתכנית. הם רוצים לצלם אותנו בסשן סטריט, כנראה בשבוע הבא או משהו כזה, וביום רביעי הקרוב יצלמו רק את סשה ואיתמר, אם הוא יתעורר, אלון - אם יקבל גימלים, ועומר - אם ידחה את מועד תחילת העבודה החדשה שלו. כן, זה המצב. אני אדבר עם רובי בקשר לאולי איזה יום רכיבה בספורטק, אבל בינתיים - אין לכם מה להגיע, כי זה עדיין לא זה. סליחה על ריגשות הרטט שנגרמו לכם לשווא.

BenBmx

New member
סליחה? ומה איתנו?

מי זה הם? אני רוצה לדבר איתם.

BenBmx

New member
אם א-ל-ו-ן רוכב, אז גם אני ארכב.

די,נשבר לי מהזלזול המגעיל הזה. אני רוצה לראות שלא יתנו לי לרכב ביום רביעי.

TheGuyOnTheBike

New member
מה אתה נותן אותי בתור דוגמא?

מה עשיתי בשביל להיגרר לתוך הויכוח הזה? טל, החלפתי שמירה עם חייל אתיופי בשם פאנטה. אני אהיה חופשי ביום רביעי מהשעה 4 ככה אני חושב... נדבר. אני אנסה לצאת יותר מוקדם - מקסימום אני אכיע רק לסטריט, מאילה אני חרא בפארק.

BenBmx

New member
למה אתה בתור דוגמא?

בגלל שעד כמה שאתה מטורף, פארק אתה לא יודע לרכב וגם לא תדע בזמן הקרוב ואתה אומר את זה בעצמך. אני לא שם זין על הצילומים, אני רוצה לרכב. ואם הדרך היחידה לרכב מחר זה להיות "זה שמצלמים אותו" לך,אלון, לא מגיע. לא בקטע שלא מגיע לך לרכב בקטע שיש ילדים שלא עושים באני הופ וירכבו בפארק יותר טוב ממך.

israelbmx

New member
בן,

מה אתה מתרגש? קח קצת זמן להתבייש. מפלס העצבים שלך גולש, והכתב שלך ממש רועש. לך ותתבושש בארנקך המתרושש. סתם, אבל יצא לי טוב. בוא מחר בכיף, לא כאילו דווקא להראות לנו שאתה יודע לרכב, ויהיה בסוודר. עוד יהיו רכיבות אצל רובי, אל תדאג.

למעלה