הפרסומות

בקשר לסידרה - כנסו חברה

תקשיבו אני ממש מתה על הסידרה והתמכרתי לה אבל פשוט אי אפשר לראות אותה בשקט... כול שניה יש פירסומת בערוץ ה-10 הזה יש מלא קטעים לפני כול סצנה היא 10 שניות שזה יוצא 10 דקות של צפייה בתוכנית עם הסידרה היתה יותר ארוכה היה יותר טוב...וגם הפירסומות בערוץ 10 מעצבנות פי מיליון מערוץ 2 כי בערוץ 10 יש כול 5 דקות פירסומות של איזה 5 דקות ומקסססססססססס הוא ב-2 קטעים של 10 שניות וזהו! רוצים אותו יותר

Salanit

New member
כן, הפרסומות הרבות מפריעות לצפייה

וכל פרק הוא די קצר-40 דקות (כולל פרסומות) אז זה עוד יותר מעצבן. וגם אני לא הייתי מתנגדת אם היו מראים את מקס יותר
.....

SexyS

New member
נכון..

זה נראה כמו קליפים קצרים כאלה...בלחץ יוצאת תוכנית של חצי שעה מהפירסומות האלו,סתם מעפן!!

זה הורס את כול התוכנית

עם יש לה קצת צופים זה רק בגלל זה פשוט מעצבן לראות את הסידרה (הכוונה לאיך השידור בנוי) ממש מעצבן

g u y 1 4

New member
נכון ממש מעצבן...

התרגלתי לטלנובלה בע"מ... שם אין פרסומות..

ReUtOoSh

New member
זה באמת מאוד מעצבן!

גם הפרסומות וגם הצלם..לא מספיק הצלם..גם שתיי הפסים השחורים האלו שיש למטה ולמעלה שמקטינים את המסך!!!

SexyS

New member
זה בכוונה חחח..

בכלל אני מקווה שזה יפסיק להיות ככה אחרת זה צפוי לכישלון אדיר... אני רק רואה בינתיים בגלל אביב אלוש ומקס אולרצ'יק :) ואני לא מבינה למה דחפו ת'בר הזאת לפה ,היא צריכה להיות יפה ולשתוק,משחק זה לא הקטע שלה בכלל...אז שתפרוש!!!

למעלה