זו עובדה!!! הכל בראש

Tami661

New member
../images/Emo178.gifזו עובדה!!! הכל בראש../images/Emo88.gif

וכשמחליטים לחזור, אז הכל עובד כמו שצריך: התזונה, האדרנלין, הלו"ז... פשוט ה-כ-ל

shellka1

New member
איזה כיף לך! אצלי בד"כ זה רק אחד מהשלושה

בכל פעם
עד שנרשמתי למכון עם ספינינג נורמלי לפני שבוע (הולמס גבעתיים), כמעט בכל ערב מאז נשארתי במשרד עד מאוחר בגלל איזו שטות אחרת
שתפי מה עשית....לא קשה לחזור אחרי תקופת מנוחה?

Tami661

New member
העובדה שאני רק עכשיו עונה לך... היא חלק

מהעניין
עם העומס החדש ששלטונות המס המקסימים שלנו עשו לנו... כל הלו"ז מתוכנן מחדש וככה עושים סדר במה הכי חשוב ואם להיות יותר מדוייקת: מה הדבר שהכי מחזיק אותי בחיים ובעצם נותן לי את הכוח לעשות את כל היתר. אז עם כל הכבוד להנאה שבה'התפקרות' ממנה של החודשים הארוכים האחרונים, זהו! זה נגמר והנפש מתחילה לתת סימני גסיסה. אז מחליטים, פשוט ככה כמו שזה נכתב ונשמע: מחליטים שיהיו פחות שעות מטבח, פחות שעות מחשב (למרות שמבחינתי, הייתי משאירה אותם ומורידה את כל שעות העבודה
) ואלו יוקדשו לשעות מכון. אני רק רוצה להבהיר נקודה מסויימת: "תקופת מנוחה" או ה"התפקרות" כפי שאני מגדירה את התקופה, אין הכוונה שלא התאמנתי בכלל- אלא שעבורי, פעמיים ושלוש פעמים בשבוע (לפעמים מתוך שלוש פעמים - רק פעמיים ספינינג
) להיות במכון וגם זה בדחילו ורחימו, זה כאילו כלום. אבל ממש ממש כלום. ומה משמעות הלחזור/איך עשיתי זאת: כאמור, מתחילים בלקבל החלטה. מודיעים לסביבה הקרובה, זו שעשויה להוות גורם 'מפריע' בשעיטה אל היעד, ש... הם כולם יכולים לחפש אותי במכון. נקודה. הולכים, בין אם נורא מתחשק לעשות משהו אחר בשלוש/ארבע שעות שהולכים לשרוף ובין אם נורא עייפים - הולכים. עוד נקודה. מתחילים באימון כוח, הכי טוב להתחיל באימון כוח ואם אין מספיק זמן לפני הספינינג - אז בזמן שיש עושים מה שאפשר (עדיף את מה שיודעים שלא יהיה כוח לעשות אחרי, אצלי זה סקווטים ולאנג'ים), עושים ספינינג ומשלימים את מה שהתחלנו. אם יום שבת הדגש היה על אירובי (שעתיים ורבע), אז ביום ראשון אני משלבת פלג גוף תחתון ושעה ורבע ספינינג וביום שני פלג גוף עליון עם ריצה וקרוס (בטן... זה 20 דקות חובה בכל ביקור במכון). יום שלישי... יום מנוחה ומחר שוב מתחילים כמו ביום ראשון. אז תגידי לי את... כשמשקיעים כל כך הרבה, יש לב לבזבז את זה על טובלרון ו/או איזה קרואסון?
- ככה זה עובד אצלי. ועניין הלהשאר במשרד עד מאוחר בגלל שטות אחרת - הוא גם פונקציה של מה את משדרת. אם באמת באמת (אבל בבאמת של הבפנים שלך...
) את מרגישה שאת חייבת את האימון שלך, אז את מבהירה לכולם שיישרף העולם מצידך... יום אחד את מוכנה להקריב ואפילו יומיים... אבל זה הכל ושלא יהיו סמוכים אחד לשני. אם קשה לחזור? קשה יש רק בלחם... וגם הוא ללא גלוטן

shellka1

New member
גם אותי שלטונות המס המקסימים שלנו משאירים

במשרד, לאור העובדה שאני עובדת עבורם
אני מנסה לחזור לעניינים כבר חודש-חודשיים, אבל זה כל כך מקרטע....הספינינג, אימוני הכח, הכל. חשבתי שכשאחליף מכון זה יכניס בי מוטיבציה חדשה והתלהבות, אבל זה לא ממש קרה עדיין. אני מקווה שאחרי השבוע האינטנסיבי הראשון זה יבוא לי בחזרה, בייחוד כשעוד לא דגמתי את כל השעורים השווים בגבעתיים. טל, בהמשך לתגובתך, תמיד הערצתי את אלה שקמים מוקדם בבוקר להתאמן לפני העבודה, אני בקושי זזה בבוקר וזה נראה לי כמו המון לוגיסטיקה....לקחת עוד תיק ענק, להתקלח ולהתארגן במלתחות....שלא נדבר על לקום לפני שבע...

כל ההתחלות קשות...

מלחמה פנימית, עצבים, אח"כ אתה מתרגל לקום מוקדם ואפילו נהנה מזה! מכינים תיק ערב קודם, קמים, מתארגנים והופה למכון... אימון בוקר פותח את היום בצבעים עליזים, אנרגיות חיוביות ואהבה עצמית. תנסי לפחות פעמיים ואח"כ תראי אם באמת מתאים למצב רוח וללו"ז... חושבת שתופתעי

SimplyMe1

New member
ומה עם מנוחה לגוף?יש יום כזה בין כול מה שמנית

? ואיך אצלכם הספינינג שעה ורבע? ד"א איך מסתדר לך מבחינת העייפות אחרי העבודה\בישולים וכו'? אני לפעמים כ"כ עייפה מלקרוא ולעשות ש.ב,ולעבוד הרבה זמן על המחשב(בעבודה)שפשוט לא חושבת שהספינינג יעורר אותי. מה שבדר"כ הפוך,והאנדורפינים מתעוררים חופשי.. אצלי הבנות בעבודה חושבות שמכון כושר זה בהכרח לוקסוס(לא מבחינה כספית,אלא ענייני זמן)כי אין לי ילדים על הראש.. אבל יש חובות אחרים שצריך למלא,והן בחישובים של הזמן לבילוי בג'ימבורי ואצל החמות המציקה,כשאני "במכון כושר מפזזת"(ציטוט של האמהות בעבודה).

Tami661

New member
בוודאי שיש. יומיים בשבוע! מספיק, לא?../images/Emo8.gif

בנוגע לטענות של חברותייך לעבודה: ייתכן מאוד שיש משהו בדבריהן כשמדובר בילדים קטנים (עד גיל שנתיים). ההשקעה בילדים בגיל הקריטי הזה היא הרבה מעבר לג'ימבורי, אוכל ומקלחת... גם אני ניסיתי כמה פעמים להתמיד, ללא הצלחה, במכון כושר כשהילדים היו מתחת לגיל שנתיים ורק כשהאחרון שבהם הגיע לגיל הזה הצלחתי להתמסר לספורט ברמות שאני אוהבת. לא שהפסקתי להשקיע או שאין אלף ואחת התחייבויות אחרות - אבל לומדים עם הזמן 'לגנוב' שעות ממטלות אחרות ולהשקיע אותן בספורט. לכן אמרתי ש'הכל בראש' - ברגע שמחליטים... דואגים שהכל יסתדר כך שההחלטה תיושם.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

וואו.. עשית לי חשק
מחפשת את מה שידליק לי את הניצוץ הזה להתחיל ולחזור להתלהבות שהיתה לי פעם.. בשאיפה ביום רביעי מקבלת אור ירוק (תחזיקי לי אצבעות
) לחזור גם לספינינג ויאללה מתה להזרים שוב רעל בורידים יודעת שכשאתחיל זה כבר יתגלגל לבד (תרתי...) אבל הסיבוב הראשון...... החורף הזה עשה אותי פדלאה... צריכה את הצעד הראשון זמן יש. מקום יש. כח יש. רק המוטיבציה הלכה פקאקאט... אולי זה הפחד. לחזור. להתלהב. ושוב להכנס להשבתה. אולי זה מה ששובר אותי בכל פעם מחדש
צריך פשוט להאמין שהפעם זה ילך חלק נכון?

Tami661

New member
עוד שלושה ימים? אל תדאגי... נחזיר לך את

המוטיבציה! אסור להישבר וצריך לזכור תמיד שגם לתקופות של השבתה יש חשיבות לצורך העניין (גם של ההתלהבות, של האפקטיביות ובכלל של מה שקשור בחזרה)

נהדר לקחת הפסקה מדי פעם

כמו כל דבר בחיים.... לקחת טיים אאוט, לתת לגוף ולנפש להתרכז במשהו אחר, להתגעגע לחלקים הטובים ולחזור עם המון אנרגיות. וו'לקאם בק לך ולטל בד"צ...

למעלה