חששות לגביי העתיד

../images/Emo178.gifחששות לגביי העתיד

בתור חיילת משוחררת (מהשבוע- תודה לאל :)) עם המון יצירתיות ומקוריות - אבל בלי גב כלכלי איתן או קשרים- האם עיצוב תעשייתי הוא מקצוע ראלי עבורי- או שמא אני צריכה לחפש משהו יותר פרקטי? האם יש פרנסה במקצוע או שהשוק עמוס ?!

שלום תמר!../images/Emo97.gif

שאלת שאלה נבונה ואני בהחלט מבינה לליבך לנוכח כמות המובטלים ההולכת וגוברת בארצינו הקטנטונת... יחד עם זאת,העיצוב התעשייתי,הוא,מכל התחומים,הינו פתוח ביותר למגוון עצום של עבודות לאחר סיום הלימודים.כך שבעצם את יכולה למצוא תמיד עבודה במשהו בתחום.אני,אישית,לא מכירה מעצבי מוצר (טובים ופחות טובים) שלא מצאו בסוף עבודה... יש מקום לכולם,התעשייה בארץ מתפתחת וצריך אנשים עם רעיונות חדשים ומקוריים כל הזמן. אם זה החלום שלך,תגשימי אותו, הרי לעולם לא תרגישי חיונית ומאושרת כמו אם תעסקי במה שאת אוהבת,לא? אני חושבת שבחירת מקצוע לעתיד ובן זוג לעתיד,זה הבחירות הכי חשובות שלנו,את שתיהן ניתן לתקן כמובן....אבל תמיד טוב יותר להצליח בבחירה,לא כן? בהצלחה גם לך, יפעת שגב מנהלת הפורום

דוגמאות...לעבודות כמעצבי מוצר..

עיצוב רכב (אחרי תואר שני),עיצוב כל הפלסטיקה- עבודה בכתר וכד',עיצוב נעליים,תיקים,מדפסות,ריהוט,תערוכות,תפאורות,מוצרי פנאי,מוצרי שמע,מוצרים לצבא ולקהלים שונים,מוצרי רפואה,שואבי אבק וכהנה מוצרי בית... כלים לסוגיהם וכו' וכו'...,כפי שאת רואה- עולם ומלואו... יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה