d a p h n a
New member
../images/Emo178.gif טוב, שרדנו
סליחה על ההעלמות בימים האחרונים אבל פשוט הייתי עמוסה בענייני משפחה. היה לא קל לעיתים, במיוחד באגף האוכל, אבל בסוף הסתדרנו. הפיצות היו הצלחה גדולה, ורוב שאר הזמן הכנו פסטה נטולת גלוטן שכולם היו מרוצים ממנה. אתמול אחר צהריים הכנתי בראוניז מתערובת של חברה שנקראת namaste, שהיא תערובת נטולת אלרגנים לחלוטין (כלומר בלי גלוטן, בלי חיטה, בלי חלב, בלי אגוזים, בלי תירס וכו'. התערובת גם לא מכילה ביצים אם כי בהכנה מוסיפים לה ביצים, אבל נדמה לי שהם מציעים גם דרך הכנה ללא ביצים לאלרגים וטבעונים). הם היו הצלחה מסחררת - מאוד מאוד טעימים ושוקולדיים. ואתמול בבוקר הלכנו לחווה לקטוף תותים. עכשיו יש לי ערימה גדולה של תותים ואני צריכה לחשוב מה לעשות איתם. כרגע האופציות הן ריבה או פאי, אבל אני עוד מתלבטת.
סליחה על ההעלמות בימים האחרונים אבל פשוט הייתי עמוסה בענייני משפחה. היה לא קל לעיתים, במיוחד באגף האוכל, אבל בסוף הסתדרנו. הפיצות היו הצלחה גדולה, ורוב שאר הזמן הכנו פסטה נטולת גלוטן שכולם היו מרוצים ממנה. אתמול אחר צהריים הכנתי בראוניז מתערובת של חברה שנקראת namaste, שהיא תערובת נטולת אלרגנים לחלוטין (כלומר בלי גלוטן, בלי חיטה, בלי חלב, בלי אגוזים, בלי תירס וכו'. התערובת גם לא מכילה ביצים אם כי בהכנה מוסיפים לה ביצים, אבל נדמה לי שהם מציעים גם דרך הכנה ללא ביצים לאלרגים וטבעונים). הם היו הצלחה מסחררת - מאוד מאוד טעימים ושוקולדיים. ואתמול בבוקר הלכנו לחווה לקטוף תותים. עכשיו יש לי ערימה גדולה של תותים ואני צריכה לחשוב מה לעשות איתם. כרגע האופציות הן ריבה או פאי, אבל אני עוד מתלבטת.