לחץץץץ וחוסר ריכוזזזז

../images/Emo178.gifלחץץץץ וחוסר ריכוזזזז../images/Emo5.gif

שלום! זו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום הנחמד והריחני שלכם אז נעים מאד (-: אני סטודנטית לעיצוב, ועומד בפניי חודש מאד קשה ועמוס של כמה וכמה פרוייקטים גדולים בבת אחת. אני מאד נלחצת מכל העומס הזה, ונותנת לזהב להשפיע על מצב הרוח שלי, ועל הריכוז שלי... )-: רציתי לדעת אילו צמחים עוזרים לריכוז ולהפגת מתח ולחץ. וגם איך להשתמש באותם צמחים.... אני מכירה רק את שיטת התה.... תודה רבה וערב רגוע לכולנו

שלום שונית תלתנים

נעים גם לנו, לריכוז: מבער עם שמן רוזמרין ושמן לבנדר (3 טיפות מכל שמן במבער עם מים) בהחלט יכולים לעשות עבודה טובה להרגעה וריכוז. רצוי שיהיה בסביבת העבודה/ לימודים. חליטה של תה פסיפלורה לפני השינה, תעזור להרגיע ולישון טוב, כדי לקום רעננה ומרוכזת ליום הלחוץ הבא. אמבטיה של שמן לבנדר, שמן תפוז מתוק ושמן גרניום, לפני השינה, גם הם יעזרו להסיר את היום הלחוץ ולהרגיע את הנפש לקראת שינה טובה ומרגיעה (5 טיפות מכל שמן, על כף מלח אנגלי בתוך אמבט מים נעימים, לא חמים מדי) תזונה נבונה, המכילה דגנים מלאים (אורז מלא, חיטה מלאה), פירות וירקות (דגש על בננה- נפלא להרגעה)טריים (רצוי אורגנים אם אפשר) והפחתה משמעותית של ג'אנק פוד וממתקים (במידה וזו התזונה- לשנות מיד!) והרבה חשיבה חיובית. בהצלחה בפרוייקטים, תמי- נטורופטית

למעלה