מילה טוב , אבל ....

../images/Emo178.gifמילה טוב , אבל ....

רעיון הפעילות עם לב הנוער היה מקסים והילדים מאוד התרגשו , אבל יש לי הרגשה של פספוס גדול במיוחד לנוכח ההשקעה שהייתה . החום היה נוראי , הילדים לא יכלו לעלות על המתקנים ורבים לא הגיעו מאותה הסיבה . פעילות כזו הייתה מומלצת בשעות אחר הצוהריים - ערב . הרעיון ממש מבורך ובאותה נשימה המון תודות לכל העושים במלאכה ומקווים שיהיו עוד פעילויות כאילו ,

sagi39

New member
ובכל זאת היה נחמד../images/Emo39.gif

היה נחמד מאד, במיוחד פעילות היצירה והאוירה. תודה לאסנת וליאת המשקיעות תמיד ועושות טוב על הלב.

אני לוקחת את האשמה עלי!

הי לכולם, אני מתנצלת בפני כל ההורים והילדים על הרעיון הטיפשי (שלי) להזמין פעילות לחודש יולי בבוקר! הפעילות של לב לנוער הוזמנה כשלושה חודשים מראש בחודש מרץ, כיון שבמרץ היה קריר בחוץ, פעילות בבוקר נראתה לי רעיון נפלא... אני מבטיחה שבמהלך חודשי הקיץ לא יהיו יותר פעילויות תרבות בבוקר, ואין לי אלא לשוב ולהתנצל! קיץ נעים ובטוח לכולם ולהתראות ביום ג' בקולנוע קיץ (בערב)

ניסינו, השקענו אבל מודה - היה חם

זה מה שקורה שמתכננים פעילות באביב.... (גם אני אשמה...). נלמד מהניסיון, מעתה פעילויות קיץ - רק בערב!!!

orela

New member
../images/Emo24.gif

תפסיקו לקחת על עצמכן האשמות מיותרות. אתן עושות עבודה מצויינת. התרומה שלכן היא מעל ומעבר. ממש תענוג לחיות בישוב עם כ"כ הרבה יוזמות מהנות. חוץ מזה, שאם לא מנסים לא טועים! חיזקו! אוראל הצלמת

למעלה