מתמטיקה- שרשור "איך היה?"

קרןPUNCH

New member
../images/Emo178.gifמתמטיקה- שרשור "איך היה?"

נווו??? איך היה לכם? (למי שהיה) ואיזה שאלונים עשיתם? לי הלך טוב ועשיתי 005 ו-006. יאללה תשרשרו לפה את כל התחושות.

../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifקל [מידי] ../images/Emo3.gif

בדקתי כבר ת'תשובות...והצלחתי לצבור את כל ה-150
קיצר..100..

ממש קלללללללל ../images/Emo99.gif

גם אני כבלתי 100 זה היה יותר כל ממבחן רגיל !!!!!!

L i T a L 1

New member
היה בדיחה!

לא היה שווה ללמוד לזה! פשוט בדיחה מהלכת! הוצאתי 100 בשניהם. עשיתי את 005 ואת 003 ה003 לא לדבר כי זה פשוט אבל 005 היה כל כך קל!!! המתכונות שלנו היו כל כך קשות בהתחלה לא רציתי להסתכל על גאומטריה ואז קלטתי שהם רוצים שאני יחפוף!!! והם עוד נתנו לי 2 צלעות! הייתי בטוחה שמשהו לא בסדר שהם רוצים דימיון ושמשהו עם האותיות לא בסדר.... ואת תרגיל 2 היה לנו ב2 מבחנים אבל עם פחות נתונים (ז"א יותר קשה...) האי-שיוויונם היה מפגר וזהו ,לא רציתי לעשות טעויות חישוב אז לא עשיתי טריגונומטריה נישארתי עם 2 גאומטריה ואי שיויון.

קרןPUNCH

New member
חחחח וואי ליטל! גם אני בתרגיל הראשו

ן...לא האמנתי כל כך..רציתי לא לעשות אותו כי חשבתי שמשהו לא בסדר איתי כי הוא היה יותר מידי קל. זה היה השפלה לאינטליגנציה שלנו

L i T a L 1

New member
חחחחח לגמרי!!!!

אני כל כך פחדתי כי אני גרועה בגאומטריה אבל זה היה פחות מהבסיס! זה היה מה שנותנים לילדים בכתה ט לתרגל על זויות הקפיות שוות! והכי מעצבן אותי שעכשיו 9 וחצי ועוד אין פתרונות! כיאלו לעזעזל איתם אני רוצה לאמת את המאה!!!

קרןPUNCH

New member
המורה שלי אמרה שאין פתרונות לשאלוני

ם, פשוט לא מפרסמים ובגלל זה היא לא נתנה לנו ללכת עד שלא השוונו איתה .אבל את יכולה להגיד לי את התשובות אני יגיד לך ב-05 אם זה נכון.

L i T a L 1

New member
אני לא זוכרת

ה003 הבוחנת לא נתנה לי לקחת את הבחינה!!! בכלל גמרתי אחרי רבע שעה... מישהו מכיר את הנוהל שאסור לצאת רק אחרי חצי שעה? היא לא נתנה לי לצאת!!! אז ישבתי ופתרתי עוד תרגילים... כל כך שיעמם לי!!!

למעלה