נווווווווו אז איך עבר הצום

../images/Emo178.gifנווווווווו אז איך עבר הצום../images/Emo35.gif

היה קשה
קל
איזה שעות היו הקשות ביותר
כאב לכם הראש
והבטן
מה אכלתם לארוחת מפסקת
ומה אכתלם אחר כך
מי הקיא
בקיצור סכמו את הצום

noname202

New member
למה יש לי הרגשה שרוב הפורום לא צם

היה קשה? ממש לא קל? לאללה איזה שעות היו הקשות ביותר? לא היו שעות קשות כאב לכם הראש? קצת והבטן? לא מה אכלתם לארוחת מפסקת? סלט וביצה ומה אכתלם אחר כך? את כל האוכל בבית D: [בעיקר עוגת דבש] מי הקיא? לא אני
בקיצור סכמו את הצום? היה ממש קל, ולא הרגשתי בכלל שהוא עבר

היה כל כך קשה ../images/Emo122.gif

היה קשה? לא ממש קל? בהחלט איזה שעות היו הקשות ביותר? להחליט איזה סרט לראות באחת הפעמים. אוה, גם THX 1138 היה די קשה לצפיה, די משעמם
כאב לכם הראש? לא ממש והבטן? גם לא מה אכלתם לארוחת מפסקת? וויתרתי על זה ומה אכתלם אחר כך? סנדוויץ מי הקיא? לא אני. אין שאלה האם צמתי?... אז לא.

ofirule

New member
צום

היה צום פויה, אני שומר וכאלה רציתי לישון רובו אבל לא אבא קנה לי כסא בבית כנסת והכריח אותי לבוא לבית כנסת גם בבוקר ודווקא השנה המזגנים לא קררו הכי טוב

מה../images/Emo35.gif

שיו נראה לי שזה פעם ראשונה שאני שומעת על בית כנסת שלא קפוא שם תמיד הם משאירים את המזגנים פועלים נון סטופ

אני אגיב גם לעצמי

היה קשה? לא
קל ? מאודדד
איזה שעות היו הקשות ביותר? אחרי ההליכה בערב ... והחצי שעה האחרונה
כאב לכם הראש? רק בסוף .... היה מסוחרר חחחח
והבטן ?לא
מה אכלתם לארוחת מפסקת ? אמא גרמהלי לאכול כל כך הרבה במשך היום... שבכלל לא היה לי חשק... אכלתי פרוסה...חחח
ומה אכתלם אחר כך ? את כל הביתתתתת חחחחחחחח | מי הקיא ? לא אני
בקיצור סכמו את הצום היה נחמד

Greebo

New member
הייתי חולה משבת עד אתמול :\

הדרך המיוחד של אלוהים לומר :"יא חוטה מזויין אני שונא אותך" אני מניח P: לא סובל שפעת.

hopefulman

New member
אז... היה או לא היה צום ? :p

היה קשה ? כן , קצת... להתבונן באחיותיי הצמות בעודי בולס מאכל זה או אחר :p קל ? לי היה קל... לאחיותיי קצת פחות (או קצת הרבה פחות) :). איזה שעות היו הקשות ביותר ? בסביבות 1:00 כשחושך עז אופף את ביתנו במהלך התמקדות בסרט מתח מאכזב... כאב לכם הראש ? אהמ... דווקא לא. והבטן ? כן... כנראה קצת הגזמתי הפעם עם הכמויות :) מה אכלתם לארוחת מפסקת ? בשר ותוספות. ומה אכתלם אחר כך ? כל מיני מזונות מאולתרים פוטנציאלים . מי הקיא ? לא אני... ולא מישהו מבני משפחתי... בקיצור סכמו את הצום ?אהמ... צום קל...? (מידי?... :p) דניאל.

חחחח מצחיק ../images/Emo6.gif

חחחחחחח הרגת אותי עם התשובות שלך
חחחחחח שיו נהייתי רעבה בגללך אני הולכת לאכול סלט

חהחה. ^_^ לא צמתי. ../images/Emo3.gif

היה כיף ביום כיפור... >_> קראתי ספר שלם, רקמתי משהו מגניב על התיק, (מסתבר שאני יודעת לרקום, איזה קטע.
) וסידרתי את החדר. אה, וראיתי את "לול" 1 ו-2 ואת "פיטר פן 2"... D:

למעלה