נוכחות קיץ III -אוגוסט

Limbonic Art

New member
../images/Emo178.gifנוכחות קיץ III -אוגוסט../images/Emo175.gif

1. איך עבר חודש שעבר? 2. מה מצפים מהחודש החדש? 3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: 4. דברים שליליים? (המקום לקטר
) 5. התחדשת במשהו? 6. התעצבנת ממשהו?
7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה?
8. ל-מה מאזינים כעת? 9. מסר: שיהיה לכם חודש קל והשרדות מוצלחת עם החום

korpiklaani

New member
פה

1. איך עבר חודש שעבר? אההה רגיל 2. מה מצפים מהחודש החדש? אותו חודש של עבודה , בית רואים אותך פעם ב... ואולי עוד משהו חביב. 3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: הופעה של MAYHEM
4. דברים שליליים? (המקום לקטר ) בעעע אין שלילי שלילי אז נלך על וואנבי שלילי של להזכר מי אלה בעצם מייהם חחחחח אל תתיחסו אני אמור לישון עכשיו! 5. התחדשת במשהו? לא 6. התעצבנת ממשהו? כן אבל לא ארחיב. 7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה? ג'וק טיפש שחשב שהוא אקרובט
8. ל-מה מאזינים כעת? Dunkelheit- Burzum <בגללך , אני פשוט לא מאמין כמה זה מדבק ףףףף> 9. מסר: כולם מכוערים ומעצבנים!!!<למה? ככה!> שיהיה לכם חודש קל והשרדות מוצלחת עם החום אמן!!!

Tristitia

New member
כאן

מה קרה השאלות קצרות כאלה? הכל בסדר שם איתך?
1. איך עבר חודש שעבר? חם נורא - מה כבר יכל להיות ? 2. מה מצפים מהחודש החדש? הופעה של דראקוניין
3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: כנ"ל (מה לעשות חיים של זקנה) 4. דברים שליליים? (המקום לקטר ) הממממ... חם? נמאס לי מעבודה ומבוס מפגר. 5. התחדשת במשהו?לא 6. התעצבנת ממשהו? כל החיים
7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה?לא
8. ל-מה מאזינים כעת?A Slumber Did My Spirit Seal -Draconian 9. מסר: תיהיו כמה שאפשר פחות בחוץ!

דם דם

New member
פה

. איך עבר חודש שעבר? חביב כזה 2. מה מצפים מהחודש החדש? שיהיה עוד יותר טוב מקודמו 3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: לא מגלה...טפו טפו טפו
שלא יפתחו עיניים
4. דברים שליליים? (המקום לקטר ) זה כבר אישי מידי 5. התחדשת במשהו? נפגשתי עם חבר חדש...גם חבר חדש להכיר זה התחדשות לא 6. התעצבנת ממשהו? ראו סעיף 4 7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה? התכתבות סתמית במסרים 8. ל-מה מאזינים כעת? לקול רשרוש צרצרים 9. מסר: לך למלה עצל,הוריה לא בבית ותתנצל

gabriel1349

New member
HELL-O

1. איך עבר חודש שעבר?נחמד 2. מה מצפים מהחודש החדש? קצת שבירת שיגרה
3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: לא מצפה למשהו מאוד מיוחד 4. דברים שליליים? (המקום לקטר ) הדברים הרגילים ... 5. התחדשת במשהו? לא 6. התעצבנת ממשהו? לא 7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה?לא ממש
8. ל-מה מאזינים כעת?the morningstar- DRACONIAN (חזרות להופעה אני מניח
) 9. מסר:איזה מסר עכשיו לפני השינה? לילה טוב
חודש נעים לכולם

Limbonic Art

New member
ICH

1. איך עבר חודש שעבר? לא משהו , במיוחד לא הימים האחרונים, אבל יהיה טוב! 2. מה מצפים מהחודש החדש? שקט אחרי יום חמישי הזה
3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב:הופעות
4. דברים שליליים? (המקום לקטר )אישי מידי. 5. התחדשת במשהו?לא אבל מחר, מחרתיים ישלחו לי כרטיס אשראי חדש. 6. התעצבנת ממשהו? כן גנבו לי את הפרטים של כרטיס האשראי באינטרנט וניסו לגנוב ממני 3000 ש"ח... לא מעצבן?
7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה? לא משנה
8. ל-מה מאזינים כעת?כלום לשם שינוי... רואים את השעה..נכון?
9. מסר:עוד 29 ימים

Xylophone

New member
וול

איך עבר חודש שעבר?חם
2. מה מצפים מהחודש החדש?שהיה פחות חם 3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב:יקח לי המון זמן לחשוב על זה... 4. דברים שליליים? (המקום לקטר )חם
נכנסים אלי ג'וקים מכוערים כול יום
וחם
5. התחדשת במשהו?בגדים בעיקר 6. התעצבנת ממשהו? תמיד מתעצבנת ממשהו
כרגע מהמאוורר 7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה?משו שאת אמרת במסנגר 8. ל-מה מאזינים כעת?למאוורר
9. מסר: ג'וקים זו חיה שמנסה להשתלט על העולם

Grom18

New member
כאן

1. איך עבר חודש שעבר? מצוין חופש לאחר שנת לימודים
2. מה מצפים מהחודש החדש? אותו דבר
3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: אני לא בטוחה שאוכל ללכת לכל מה שמתרחש בקרוב
4. דברים שליליים? (המקום לקטר ) רגיל, קיץ , משעמם, חם ואין לי כוח לכלום מרוב שחם
5. התחדשת במשהו? חולצה חמודה
6. התעצבנת ממשהו? איך אפשר לא להתעצבן בחום? 7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה? לא נראה לי
8. ל-מה מאזינים כעת? מאוורר של מחשב
9. מסר: אין.

queen helen

New member
נוכחת!

1. איך עבר חודש שעבר? בסדר, לא מלהיב במיוחד 2. מה מצפים מהחודש החדש? שיגמר כבר, ויבוא הסתיו 3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: חבר טוב חוזר מחרתיים מלונדון 4. דברים שליליים? (המקום לקטר ) סתם, מצ'עמם לי בחיים 5. התחדשת במשהו? סנדלים במקום שני זוגות שנקרעו לי 6. התעצבנת ממשהו? כן, היום 7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה? סיינפלד, אולי? 8. ל-מה מאזינים כעת? סתם 9. מסר: הםםם... שום דבר לא עולה לי בראש. שיהיה לכם חודש קל והשרדות מוצלחת עם החום

דנה560

New member
עונה =]

1. איך עבר חודש שעבר? היה משעמם קצת. 2. מה מצפים מהחודש החדש? אני מצפה ללמוד להשלים עם דברים מסוימים אצלי, וגם אני רוצה שהחודש הזה יבהיר לי כמה דברים. 3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: חברה טובה שלי חוזרת מחו"ל
. 4. דברים שליליים? (המקום לקטר ) אני צריכה לסדר את שעות השינה שלי, ולהתכונן לבי"ס. 5. התחדשת במשהו? לא. 6. התעצבנת ממשהו? חח מיותר מדי דברים. החופש קצת שיגע אותי. 7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה? לא זוכרת. 8. ל-מה מאזינים כעת?כלום 9. מסר: אין לי מסר.

p019

New member
שלום

1. איך עבר חודש שעבר? חם בעיקר 2. מה מצפים מהחודש החדש? שהלחץ בעבודה ירד (אם כי זה כנראה לא יקרה, לפחות עוד חודשיים) 3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: מממ, אני בתוחה שיש. בכל מקרה אני יסתפק בדברים לא צפיים חיוביים
4. דברים שליליים? (המקום לקטר ) לחץ .... 5. התחדשת במשהו? המיטה החדשה שלי
6. התעצבנת ממשהו? יום חדש, סיבה חדשה להתעבצן, אבל משתדלים להימנע (זה לא עוזר) 7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה? סירטון מצחיק באינטרנט (קצת עצוב, לא?) 8. ל-מה מאזינים כעת? לתיקטון שלי על המקלדת. 9. מסר: אם אתם עובדים ארבה על המחשב - המלצה: פעם בשעה, לעזוב את המחשב ולעשות סיבוב. מספר פעמים ביום - לבצע התעמלות לשחרר שרירי ידים וגב. וכן - למצמץ ארבה

עונה מארה"ב ../images/Emo13.gif

1. איך עבר חודש שעבר? בסדר. לא זכור לי משהו מיוחד. 2. מה מצפים מהחודש החדש? דברים שכבר קרו. אני לא יכולה להיות יהירה מספיק כדי לבקש יותר מהמשאלות שכבר התגשמו לי עד כה החודש. 3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: אימייל מהדודים האהובים שלי, בתקווה בקרוב ממש. 4. דברים שליליים? (המקום לקטר) אמא עולה על העצבים כל הטיול, היא מגזימה אפילו יותר מבד"כ. אבל מילא, מסתדרים. 5. התחדשת במשהו? קשר מחודש [ושונה לעתיד, אני מקווה] עם הדודים שלי. 6. התעצבנת ממשהו? כאמור, אמא. 7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה? לפני יומיים אמור היה להיות יום ההולדת של סבא שלי ז"ל, וחגגנו את האירוע לזכרו בהאזנת [מהמילה "איזון"] ספרים על הראש. Say no more 8. ל-מה מאזינים כעת? לשקט המופתי של רחובות מילווקי בחצות הלילה. 9. מסר: Yellowstone זה מקום נחמד. אבל אל תבלו שם שבוע, באמת - זה הרבה יותר מידי התנתקות מסיוויליזציה ><

.................להלהלהלה

1. איך עבר חודש שעבר? משעמם כרגיל 2. מה מצפים מהחודש החדש? שיטחנו אותי עוד קצת בצבא 3. דברים חיוביים הצפויים להתרחש בקרוב: אין. רגיל. 4. דברים שליליים? (המקום לקטר ) מקווה שזה לא יקרה 5. התחדשת במשהו? פלאפון :) 6. התעצבנת ממשהו? ממי לא 7. משהו שגרם לכם לצחוק לאחרונה? שיחה עם ידידה 8. ל-מה מאזינים כעת? למקלדת 9. מסר: ממ לא קיבלתי

למעלה