סכמ"ש מת מחום

veredmp

New member
../images/Emo178.gif סכמ"ש מת מחום ../images/Emo178.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: אתמול רשמית התחיל הקיץ. יש לכם תכניות מיוחדות לחודשיים הקרובים? סופ"ש מהמם לכולם, ואל תשכחו להצביע

veredmp

New member
מסכמ"שת בקלילות

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אהובי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רצה הביתה, איתי,סאני, אא"ה מההופעה של קרן אתמול איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול! הופעה ראשונה בסיבוב של קרן. על זה נאמר - אין דברים כאלה! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: חדשות רעות של חברה. האם פגשתם את מירי השבוע? ראיתי אותה מרחוק, זה נחשב? סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: וואוו שאלת בונוס: אתמול רשמית התחיל הקיץ. יש לכם תכניות מיוחדות לחודשיים הקרובים? לא

shay keran21

New member
למה לא ניגשת אל מירי ורד?! היית יכולה

להגיד לה בפעם האחרונה בהצלחה עם הלידה והכל..חבל...חחחח

veredmp

New member
היא ברחה לנו ../images/Emo13.gif לא נורא. אני בטוחה שהיא

יודעת שכולנו חושבים עליה ומאחלים לה בהצלחה

באמת למות מחום! ../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שירה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): viva la vida תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד למרות שהשבוע התאכזבתי קשות! ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שני, אני וחברה שלי נסענו לאשדוד היה ממש מצחיק... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: כואב לי הגרון מאתמול! וזה לא טוב, כי עוד שבוע יש לי הופעה של הפיתוח קול
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הקייטנה שאני עובדת בה מתחילה ביום ראשון... וגם ההופעה של הפיתוח קול
האם פגשתם את מירי השבוע? לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חם. שאלת בונוס: אתמול רשמית התחיל הקיץ. יש לכם תכניות מיוחדות לחודשיים הקרובים? אני בעיקר מקווה להנות לא ממש אכפת לי איך חחח סתם אבל יש כמה תוכניות... מקווה שיצאו לפועל!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע של מירי אהובי לא של מירי:אפריקה יהודית רביץ תוכנית :tlv \הדוגמניות משהו שעשה באולינג משהו שמצפים ים, שופינג סכמו את השבוע במילה אחת סבבה יש תוכניות:טיול לשלושה ימים לירושלים, ים הרבה סרטים שאני רוצה לראות ויש הרבה חח והופעות בטח ועוד נזרום:)

מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הי אחותי ועזבוני לנפשי אני פשוט התמכרתי לשני השירים האלה שלה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): לא יודעת אני שומעת בעיקר שלה תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ציטוט/י השבוע: חכם= חצי כוס מלאה (שמעתי את החבר של אחותי אומר את זה ולדעתי זה יפה) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: כל יום שאני עם החברה\השכנה של החברה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אין כזה. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לא מצפה לכלום האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד שאלת בונוס: אתמול רשמית התחיל הקיץ. יש לכם תכניות מיוחדות לחודשיים הקרובים? לחגוג את היום הולדת שלי בכך שאעשה טיול רכיבה על סוס ואוכל במסעדה

yafit1305

New member
הסיכום הלוהט שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אהובי (גם של אמא שלי) שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):החדשים של קרן פלס תמונת/פליקס השבוע:פרטים על ערב התרמה איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול קניתי מצלמה מקצועית חדשה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:נודע לי שבת של חברים חולה בסרטן בגזע המוח ומארגנים לה בארה"ב ערב התרמה- מי שיכול לתרום ולעזור - אני אשמח! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אני כנראה נוסעת לתל אביב ליום הולדת של בן דוד שלי נתן בשבקין שתהיה ב"גלינה"

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שירה,באה אליכם,טיפה טיפה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):תן-רוני דלומי,אביב גפן-יש לך אותי,קרן פלס-זאת שבמקומי. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:כוכב נולד בחזרות,את השידורים חיים לא ראיתי,נרדמתי כמעט כל יום בשמונה בערב:S נקרעת בעבודה... ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:נרשמתי לחדר כושר שזה מעולה!!! מקווה להתמיד יותר ולהצליח איך שהוא ללכת בין לבין ... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:מחר הופעה של אביב גפן בזאפה:) ומשכורת!!! שלזה אני תמיד מצפה חח... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:לא.. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חם חם חם!!!! שאלת בונוס: אתמול רשמית התחיל הקיץ. יש לכם תכניות מיוחדות לחודשיים הקרובים?עד ה13 לאוגוסט אני בעבודה,גנים פרטיים יוצאים אחרונים והרבה הרבה אחרי כולם... אני רוצה לנסוע לחו"ל אבל כנראה אסתפק באילת.. ובעיקר לנוח ,לראות חברות שבקושי יוצא לי בגלל העבודה..ואצלי זה לא חודשיים זה שבועיים:)

ofree15

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הוכחה, הוא, אתה אף פעם, ילדה שהתגברה. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל השירים מההופעה של קרן
וכמה שלמה ארצי
תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כוכב נולד.. הדבר היחידי שראיתי השבוע.. ציטוט/י השבוע: אין.. איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי.. הופעה של קרן פלס
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לא היה.. היה שבוע מדהים!
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ניתוח בעיניים
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- ראיתי מרחוק
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: וואו שאלת בונוס: אתמול רשמית התחיל הקיץ. יש לכם תכניות מיוחדות לחודשיים הקרובים? אממ.. מחנה קיץ של הצופים, קורס מד"א ואולי גם למצוא עבודה

שניה לפני שנגמר הסופ"ש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שיר לשירה, אהובי שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כל השירים של קרן מההופעה תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מונידאל - איך גרמניה כיסחה את ארגנטינה ואיך אורגוואי ניצחה בפנדלים את גאנה, יוו איזה משחק ארוך כמו נצח... ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי הופעה של קרן. אין דברים כאלו. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מסיבה לאחיינית הקטנה שלי עפרי האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-ראיתי אותה בזאפה בהופעה של קרן א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מוזיקלי שאלת בונוס: אתמול רשמית התחיל הקיץ. יש לכם תכניות מיוחדות לחודשיים הקרובים? לעבוד ולהמשיך לתכנן את החתונה

למעלה