../images/Emo178.gifעדכון שבועי 1#../images/Emo49.gif../images/Emo178.gif
ב
נפתח הפורום לכל המלצרים והמלצריות הוא עלה לרשת ב17/06/03 ומתקדם יפה מאוד
בכל שבוע אני אפרסם כאן עדכון שבועי של מה היה לנו השבוע וכו'... השבוע זה יהיה פורום חצי שבועי מכיוון שהפורום אפילו לא בן שבוע..
.. נתחיל..
נפתח שירשור מזל טוב לכבוד הפורום החדש...תודה לכככככל המאחלים..
..מתה על כולכם..
דילמת הגיל נפתחה משני קצוותיה, האחת, "ילדת גן" בת ה15 שמחפשת עבודה וטוענת שכנראה היא צעירה מידי והשנייה buzy2 בת 50 שמתקשה למצוא עבודה עקב גילה הלא צעיר כ"כ...האמת באמת הגיל הוא גורם כה חשוב
"גברת ע" סיפרה על כל מה שמעסיק אותה מאז התחילה למלצר ורובנו הסכמנו איתה...
שרשור הכרות שנפתח על ידי כדי שנוכל להכיר יותר טוב התמלא בהחלט יפה בשביל יומיים אשמח אם תספרו לי עוד קצת פרטים על עצמכם..שנכיר..
שירשור אילת, כדאי או לא..
אתם מוזמנים להמשיך להגיב ו/או לספר חוויות משלכם..אני אישית לא מנוסה בנושא...
נפתח דיון
בנושא המלצרות האם זה תענוג או מעמסה..תמשיכו להגיב בנושא, מעניין אותי לראות עד כמה אנשים פה אוהבים את מה שהם עושים..
גלי היקרה פתחה שירשור על חוק וסדר..האם מנצלים אותנו המלצרים..או האם זה חלק מהחסרונות במקצוע רב היתרונות...מה דעתכם
שירשור הטיפים נפתח ע"י לקוחות לשם שינוי שמתלבטים מה זה טיפ הולם..כנראה זאת דילמה שלעולם לא נצליח לפתור.
פינת הברוכים הבאים
כל חברי הפורום מתבקשים להתפקד
arden20
ayala26
baby boo
buzy2
just me18
liti
marysia
reservoir dog
גברת ע
גידי42
ילדת גן
לירונר
סיטרא
פרקשיט
פשוש3
רוח של תשוקה
kitikat
ירוק ראשון
jessy19
eyal-m
שוטר82חזר
מרשמלו בת
צבי צבי צבי
סנטה
fireblue1
גלי0
המבולבלת 1
peace a love מקווה שלא שכחתי אף אחד ואם כן אז 1000
...
פינת המחמאה הקטנה
בד"כ הפינה תוקדש למישהו אחד אבל בישביל ההתחלה אני רוצה להודות לכל המשתתפים החדשים שהגיעו לפורום שלי אני מקווה שתישארו ותהנו...
ו
לכולם
סקר
הסקר יצא לדרך...חלקכם כבר הצביעו וטוב שכך..
. אלו שלא מתבקשים להצביע במהרה כדי שהסקר יוחל להתחלף בתדירות גבוהה יותר. שמתי
שהרבה סימנו את האפשרות "אחר" בסקר...מה ז"א? היכן אתם ממלצרים
תשתפו אותנו!!!! זהו לבינתיים...בשביל עדכון ראשון יצא לא קצר בכלל.. מאחורי שירשור "גם אני קראתי את העדכון ויש/אין לי הערות... אז מי ראשון
שלכם
GET WELL
ב