עד הפרט האחרון

../images/Emo178.gifעד הפרט האחרון../images/Emo178.gif

טוב בלי עיכובים הנציג שלנו לשבוע,הוא אחד מהותיקים: והוא לירן,הידוע בכינויו לירןןןן. אוקע,כל השאלות אליו
לכאן

רר,השאלות:../images/Emo12.gif

מה שלומך?
מניינים?
הידעת שלא היית בקומונה שלי אפילו פעם אחת?
והידעת שממש בא לי להרביץ לך בגלל זה?
ביי?
אדיאוס?
צ'או?

לירןןןן

New member
../images/Emo9.gif

מה שלומך?אחלה בחלה מניינים?סבב קבב הידעת שלא היית בקומונה שלי אפילו פעם אחת?אני רץץץץץץ והידעת שממש בא לי להרביץ לך בגלל זה? אוויץ''''''' ביי?צ'או אדיאוס?ביי צ'או?אידאוס

שאלות (מואעאעאעא)

לירן? אתה פה? אתה שם? אתה יודע שאני הולכת להרוג אותך עם השאלות שלי? אתה בטוח? בטוח בטוח? איך אתה יודע? ואם לא.. איך אתה לא יודע? אז ככה: מה נשמע? הכול טוב? הכול רע? איך החיים? קשים? קלים? איך החופש? כיף? לא כיף? איך המרגש? תפוח בדבש ? תפוח בריבה? בן כמה אתה? איפה אתה גר? יש לך אחים? אתה תלמיד טוב? אתה אוהב לדבר? אתה אוהב טלוויזיה? אתה אוהב מחשב? אתה אוהב ארטיק? אתה אוהב אבטיח? אתה אוהב אותי? זהו(לבנתיים...)

לירןןןן

New member
../images/Emo3.gif

לירן?יאפפפפ! אתה פה?פה אתה שם?שם אתה יודע שאני הולכת להרוג אותך עם השאלות שלי?נחיה ונראה אתה בטוח?מאה אחוז בטוח בטוח?100% איך אתה יודע?אני יודע הכל
ואם לא.. איך אתה לא יודע?... אז ככה: מה נשמע?הכל מוי כייף הכול טוב?
הכול רע?
איך החיים?החיים מורידים אותי על הברכיים קשים?
קלים?
איך החופש?אעאעאעאאעאעאעאעאעעאאעאעאעאע
כיף?מוי מוי מוי מוי מוי מוי כייף
לא כיף?למה לא? איך המרגש?מצויין תפוח בדבש ?יאמי תפוח בריבה?בע בן כמה אתה?16 איפה אתה גר?שדרות יש לך אחים?כה 3 אתה תלמיד טוב?ככה ככה אתה אוהב לדבר?חח כן
(בלעתי רדיו) אתה אוהב טלוויזיה?ברוררררררר אתה אוהב מחשב?ברורררררררררררררררר אתה אוהב ארטיק?מי לא אוהב? אתה אוהב אבטיח?כן..במיוחד עכשיו בקיץ
אתה אוהב אותי?איך אפשר שלא????????

מוהאהאהאהאהאהאהאהא../images/Emo123.gif

שאלוםםםםםםםםםםםם. מה שלומך? הכל בסדר? יופי. אתה יודע שאני מתה עלייך? יאייייייייייי
. אתה מת עליי גם? זון
!!!! ככה אתה לא אוהב אותי
? תשכח שאי פעם הכרנו!!! סתם נו
! מה שלום הטבעת אנרגייה? היא בסדר? אתה קוקסינל? אתה תזכור להביא לי את הטבעת אנרגיה למפגש הבא? אתה דו מיני? בטוח שתזכור להביא לי אותה? אתה סטרייט או גיי? בטוח בטוח שתזכור? יופי(אם אמרת כן)!! כלבבב(אם אמרת לא)!!!!!!!!! מה דעתך על פורפקורן? ועל מרק תירס? ועל מנה חמה? ועל אוכל בכללי? ועליי? ועל השאלון ששמתי בקומונע? ועל המפשט: אדוה+אקי=אהבה? אתה חושב שאני ואקי נהיה אי פעם חברים (תחשוב טוב לפני שאתה עונה)? יאללה. ביי לך! לאב יו! כפרע!

לירןןןן

New member
../images/Emo160.gif

שאלוםםםםםםםםםםםם. מה שלומך?
הכל בסדר?
יופי. אתה יודע שאני מתה עלייך?את יודעת שאני יותר? יאייייייייייי. אתה מת עליי גם?-------------------^ זון!!!! ככה אתה לא אוהב אותי?מי אמר שלא? תשכח שאי פעם הכרנו!!! סתם נו! מה שלום הטבעת אנרגייה?אצל סהר סתאםםםםםםםםםם! שמורה ומחכה לידך היא בסדר?גמור אתה קוקסינל?לא................|בע| אתה תזכור להביא לי את הטבעת אנרגיה למפגש הבא?בתנאי שתזכרי לי אתה דו מיני?נו חלאס חח בטוח שתזכור להביא לי אותה?בטוח אתה סטרייט או גיי?סטרייט בטוח בטוח שתזכור?יאאאאאאאאאאא יופי(אם אמרת כן)!! כלבבב(אם אמרת לא)!!!!!!!!! מה דעתך על פורפקורן?אעאעעאעאעעעאעעאעא
ועל מרק תירס?אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ועל מנה חמה?אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ועל אוכל בכללי?אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ועליי?אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ועל השאלון ששמתי בקומונע?אחהל שאלון ועל המפשט: אדוה+אקי=אהבה? מזה לא מתאים
אתה חושב שאני ואקי נהיה אי פעם חברים (תחשוב טוב לפני שאתה עונה)?יש מצב....... יאללה. ביי לך! לאב יו!ME כפרע!2

לי יש?

מהו החג האהוב עליך? מה הצבע האהוב עליך? האם אתה רואה עמק המומינים? חח סתם לא מה אתה עושה פה יש לך הוט בכלל חחח? ומתי אתה בא לראשון?

לירןןןן

New member
../images/Emo177.gif

מהו החג האהוב עליך?אביב הגיע פסח בא מה הצבע האהוב עליך?שחור האם אתה רואה עמק המומינים? חח סתם לא ..כן לראותך (מאי) מה אתה עושה פה יש לך הוט בכלל חחח?סתם נדחף... ומתי אתה בא לראשון?מתישהו...

CrazyAngel1

New member
היי לירן...בוא נעצבן אותך קצת...../images/Emo8.gif

היי לירן... בוא נעצבן אותך קצת! היי! מה שלומך? מה אתה עושה עכשיו? על מי אתה חושב עכשיו? למה? משתגיד! בן כמה אתה? מאיזה בצפר? איפה אתה גר? נכון שאני חמודה? נכון שאתה מת עליי? למה? איך החופש? איך החיים? הכל טוב? אתה בטוח? נמאס לך מהשאלות שלי נכון..? למה? נכון שאתה לירן החיוור? נכון שאתה לירן השקרן? נכון שאתה מבריזן? ושאתה תלמיד גרוע? ושתמיד במבחנים אתה נכשל? מה הצבע האהוב עלייך? את יודע שיש לך קומונה מגניבה? אתה יודע שאני חולה, מאושפזת, מתה עלייך? מה אתה חושב על מאיה בוסקילה? אגם רודברג? מיכל טוביאן? דולסה? ומה איתיייי??? ווווווזזזזזזזזההההההההווווווווווו!

לירןןןן

New member
../images/Emo77.gif

היי! מה שלומך?אחלה בחלהההההה מה אתה עושה עכשיו?מסתכל על השאלה הבאה על מי אתה חושב עכשיו?עלייך למה?ככה ח משתגיד! בן כמה אתה?16 מאיזה בצפר?שער הנגב איפה אתה גר?שדרות נכון שאני חמודה?מאוד נכון שאתה מת עליי?מאוד!!!!!!!!! למה?איך אפשר לא לאהוב אותך? איך החופש?אחלה איך החיים?אחלה הכל טוב?טוב אתה בטוח?מאתיים אחוז נמאס לך מהשאלות שלי נכון..?האמתת...שלא
למה?חח נכון שאתה לירן החיוור?חחחחחחחחחח כבר לא נכון שאתה לירן השקרן?כן
נכון שאתה מבריזן?גם נכון ושאתה תלמיד גרוע?אוף!! זה גם נכון ושתמיד במבחנים אתה נכשל?יא גם זה נכון מה הצבע האהוב עלייך?שחוררררררררררר את יודע שיש לך קומונה מגניבה?דהה תודה
אתה יודע שאני חולה, מאושפזת, מתה עלייך?את יודעת שאני מסמיק? מה אתה חושב על מאיה בוסקילה?שלמות יתר1 אגם רודברג?שלמות יתר2 מיכל טוביאן?זו מיכל שפירא חחח טעית עם הילה טוביאן עירבבת בניהם דולסה?שלמות יתר 4 ומה איתיייי???שלמות יתר 5!!!!!!!!!!!!!!!!!! ווווווזזזזזזזזההההההההווווווווווו סופסוף חח

CrazyAngel1

New member
ספירוששששששש כוסית שלייי

עעאעאעאאעא אני מתגעגעתתת!!!!!!!! תכנסי לצ'ט בצהריים... כאילו עכשיו.. חח מתה עלייךךך רותם.

CrazyAngel1

New member
ספירוששששששש כוסית שלייי

עעאעאעאאעא אני מתגעגעתתת!!!!!!!! תכנסי לצ'ט בצהריים... כאילו עכשיו.. חח מתה עלייךךך רותם.

למעלה