צה צה צה...פלמנקו...

blck angel1

New member
../images/Emo178.gif צה צה צה...פלמנקו...../images/Emo178.gif

שיגעון הריקודים הציף את המדינה ובפרט את הטלוויזיה שלכם
האם אתם או האחים שלכם רוקדים? יוצאים לבלות בדיסקו (חחח איזו מילה ישנה) האם אתם רוקדים מקצועית או האחים שלכם? או חלמתם אי פעם לרקוד? האם זכור לכם ריקוד עם האחים שלכם?

De Panthera

New member
עונה לעצמי ../images/Emo3.gif

רקדתי כמה שנים עם אחותי אני מתחילה ריקודים סאלוניים.. בחיים לא יצא לי לבלות עם האחים שלי במועדון לילה רוב הבילויים שלי במועדונים היו לקידום העבודה

אוהבת לרקוד, אבל צריכה לשתות

כדי להשתחרר קצת ולרקוד כי אני מאוד ביישנית
אגב, אחד מאלה שב"נולד לרקוד" לומד איתה בכיתה

כשהיינו קטנים, הייתי מלמדת

את אחי לירקוד- הייתי מלבישה אותו בבגד ריקוד שחור, נעליי ריקוד, מסרקת לו את השיער מאחורי האוזניים כמו ילדה ומצווה עליו לעשות את תנועות הריקוד הקלאסיות.

Xsposed

New member
אמממממממממ

האם אתם רוקדים מקצועית או האחים שלכם? אני היתי רוקד מקצועית איזה שנה, אח שלי לא האם זכור לכם ריקוד עם האחים שלכם? ברור , בבת ובר מצווה שלנו [ יש לנו הפרש של שנה אז עשינו את החגיגה ביחד], ושנה שעברה אח שלי עשה מסיבה והזמין אותי ורקדנו עם חברים

פילפולה

New member
כן ולא...

פעם יצאתי עם אחותי וחברה למועדון ולמרות שאחותי קטנה ממני בשנתיים יש לה נטייה לנסות להגן עלי [היא גם קלאברית יותר גדולה ממני] כל הזמן אז התרחקתי ממנה והייתי עם החברה. בעקרון אני והאחים מדי פעם כל הזמן שרים ועושים תנועות [יש כאלה שיקראו לזה ריקודים
]. ולא... אף פעם לא רקדנו מקצועית.. שבת שלו,פיל

איימו

New member
אנחנו כל הזמן רוקדים

ביחד, אני במיוחד אוהבת לרקוד עם הקטנים כי אז זה סתם משתוללים.

לרקוד ?

אנחנו לא רוקדים יחד !!!! אני לא מבין מה זה נותן ? אם מישהו יסביר לי מה זה נותן אני אוליי אשמח להתחיל עם זה אצלינו .

למעלה