ראש בראש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo178.gifראש בראש!../images/Emo186.gif

ובבקשה, אני אשמח מאוד אם מישהו יקח פיקוד ויפתח את הפינה הזו. נא לפנות אליי במסר\בפייסבוק\במסן\בטלפון (אם יש לכם)\בשרשור אוף\וכו' :) ובכן! פעם שעברה התבקשתם להכריע בין This Is How I Disappear לבין House Of Wolves. מי שהצביע בעד הראשון טען שיש לו התחלה טובה ושהשיר עצמו זורם. מבין מי שהצביעו בעד השני הועלו הנימוקים שהמילים מבדרות ושהקצב של השיר "לא נורמלי" :) והשבוע, ברוב מוחץ הוכרע המנצח, והוא: House Of Wolves !! והשבוע תתבקשו לבחור: Hang 'Em High נגד The Jetset Life Is Gonna Kill You הצביעו, נמקו והשפיעו

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifHEH.

תמיד אהבתי אותו הרבה יותר מג'טסט~ ג'טסט טיפטיפטיפה משעמם אותי. ז"א אני אוהבת אותו אבל... לאדעת אני בן אדם היפר אני מעדיפה שירים קצביים ומטורפים כמו HEH~~~~ ^_^

Because Of May

New member
ג'טסט ברורררררררר../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif. ../images/Emo109.gif

אחד מהשירים האהובים עליי שלהם! קודם כל, המילים שלו עוצמתיות וחזקות, והקול של ג'רארד נשמע מצויין, במיוחד בקטע של "אנד הולדינג און..."
. הקצב שלו מדהים, הלחן שלו, מחלש לבתים מרגשים לפזמון מטורף, לברידג' מעווווווווווולה וחזרה לפזמון מתגבר. חוצמזה שגם הסיפור מאחוריו, הניתוח שלו.. איך שהמלים הופכות לחלקים קטנים בפאזל ומתחברות לסיפור טראגי שכזה... אין אין, מושלם. ברור שגם HEH ענקי, הקצב שלו מטורף והוא מגניב בטירוף, אבל הבחירה שלי ממש קלה הפעם D:.

למעלה