שאלה דחופה ....!

WildMooN

New member
../images/Emo178.gifשאלה דחופה ....!

שלום לכולם.... אני מקווה שאני לא מעצבן פה חלק מכם אבל ככה אני החלטי....להשתחרר מהמילואים....אז היום הייתי אצל פסיכיאטר בשביל לקבל חוות דעת לצאת סופסוף מהמערכת המסובכת הזאת של הצבא הלכתי על הקטע של דיכאון וקיבלתי חוות דעת של הפסיכיאטרית שרשום אבחנה משוערת (ואני מצטט) : DYSTHYMIC DISORDERY עכשיו....מה לעשות הלאה ?? האם זה השיחרור הגואל ??? מחכה לתגובה ותודה מראש

KKnDoIt

New member
אני לא מבין בזה כלום אבל,

מה זה בדיוק אתה אולי יכול לשאול את מי שמסר לך את חוות הדעת. בכל אופן, שיהיה לך בהצלחה.

razor66

New member
אין לך בושה?

אתה לא מתבייש? העם שלך בסכנת קיום במלחמה אכזרית ילדות נחטפות מהבתים שלהן אזרחים נרצחים כל יום ואתה הולך לפסיכיאטר אני לא מבין מה הבעיה שלך אבל אני גם לא מכיר אותך. אולי יום אחד תבין שמה שעשית היה טעות ואולי אתה פשוט מישתמט סוציומט שלא יודע להתאמץ בחיים וטיפוס חלש אופי

razor66

New member
דרך אגב אני עכשיו במיגדל שמירה

שומר פה על התחת שלך ועל אישתך והילדים שלך וכל שאר מי שיקר לך. ואתה קורה לעצמך גבר???

WildMooN

New member
לא אני לא מתבייש !

תשמע ....אחרי כל הרוח והצלצולים שעשית אולי תחשוב לרגע אולי יש אנשים שלא בנויים למסגרת צבאית חשבת פעם על זה ?? זה שאתה הולך לצבא ונותן מעצמך זה לא אומר שכולם צריכים לעשות כמוך אם הם לא חושבים ככה!! ואולי יש שיש להם בעיה באמת שאינם מסוגלים לעשות את זה? תשמע אני עברתי דברים בצבא שכל הזמן רק השתינו עלי ולי לא מתאים לקבל את היחס הזה כל המערכת הזאת דפוקה אם לא שמת לב והצבא לא נותן לך כלום!!! לא סתם אומרים שאם אתה משתין על הצבא הוא מתלכלך ואם הוא משתין עליך אתה טובע! אז לפני שתקפוץ יותר מידי תנסה רגע לחשוב על זה

KKnDoIt

New member
אני מסכים איתך לחלוטין

יש בסך הכל שני סוגים של אנשים שעושים היום מילואים: 1. אנשים שאוהבים לעשות מילואים (או שמיבה כלשהי זה משתלם להם). 2. אנשים שלא אוהבים לעשות מילואים (כמוני), אבל לא יכולים להתחמק מהם (איש יש וסיבותיו). אין שום הצדקה לשרת היום במילואים מסיבות פטרייוטיות: אין שום דבר פטריוטי בלשרת במילואים, בדיוק כמו שאין שום דבר פטריוטי בעובד זר סיני שבא לעבוד בארץ, בהקמת גדר ההפרדה למשל. מערך המילואים, כפי שהוא מיושם כיום, הוא מערכת שבה המדינה, באמצעות החוק, הפכה קבוצה קטנה מאוד מהאוכלוסיה למגן החיי שלה, לעובדים השחורים, לעבדים בכפייה. פטריוט אמיתי יסרב לשרת במילואים, ואם כבר הוא משרת, לפחות ישתדל להסתיר עצמו מפני הבושה.

איך יוצאים מהמילואים?

הבעייה שאני חייב לדחות את שרות המילואים לתקופה ארוכה. אני מסכים להשלים את התקופה "שאפספס" ומוכן להגיע להסכם עם צבא. ארחי שיחות לאין ספור עם גורמים האחריים לעניין דחיית המילואים - הודיעו בפה אחד - לא יעשו לי את זה. לא נשארת לי בררה אלא לצאת מהמילואים. (אולי, אפילו, לבשק לחזור אחר כך ליחידה שלי). אבל נכון לעכשיו - לצאת. . . . . . אבל איך יוצאים

חוק מרפי מס' 1

חוק מרפי מס' 1 הם לא בזמן מתאים אבל... בכל זאת באים למילואים. ישנה כמובן האפשרות לדחות את המילואים באמצעות וועדה לדחייה (ולתם) אבל אז אתה לא תהייה עם הפלוגה שלך, ויתכן גם שמשך המילואים יוארך לפי הפלוגה האורגנית שתתלווה אליה. אני בטוח כי תגיע להסדר עם מפקדיך, באם הסיבה תהיה מספיק חשובה כמו תחילת עבודה חדשה וכדומה. ועוד הצעה תוכל להציע למפקדיך עזרה בסבב יציאות בימי שישי שבת בהצלחה

אולי תוותר על רשיון הנהיגה?

אולי תוותר על רישיון הנהיגה שלך? כי אני ועוד רבים לא היו רוצים לפגוש אותך בכביש ביום דיכאוני שלך, אל תשכח דיכאון עלול להביא אותך גם להתאבדות על הכביש, ואני לא היתי רוצה להמצא שם..... אז תחשוב שוב אם ה "שיחרור" משתלם...

לא לכל קבניסט

לא לכל קבניסט, אבל אני מעדיף לא להיות על הכביש ביחד עם קבניסטים שיש להם "קבלות" על כך, כי מי שהולך להוציא אישור על כך על דעת עצמו בכדי להיות אגואיסט, לדעתי באמת לא שפוי.

ניר נגר

New member
נראה לך שתקבל פה "פידבק"

להתחמקות שלך? למה אני צריך לסכן את חיי בשביל להגן עליך? כן, עיצבנת אותי עם השאלה שלך... אם משהו בצבא לא מוצא חן בעינייך..תילחם!! אל תיברח כמו עכר מספינה טובעת.. מקווה שתמשיך לשרת יחד איתנו...

למעלה