שירשור הקיטורים

אנשים../images/Emo26.gifיבש כאן../images/Emo26.gifמאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תפתחו דיונים, תדונו, תציעו...משהו ?! ממש יבש כאן בואו נעשה משהו!

NetCriminal

New member
../images/Emo41.gif דיון : הבחירה הגורלית ../images/Emo41.gif

אם יהייה באפשרותך לבחור מנהל חדש לפורום הבלוגים של תפוז את מי היית מעדיף ולמה או אולי אתה מעדיף את איה?!! מי לדעתכם הקיסר שיכול לשלוט באימפריית הבלוגים של ישראל ולהרחיב אותה יותר ואולי אתם מעדיפים את המנהלת הנוחכית איה.... הבחירה בידיכם ואנא ענו בכנות

שלינקה

New member
../images/Emo5.gifקיטור, אוהו קיטור!!! ../images/Emo46.gif

מי שנכנס הערב לבלוג שלי מצא את ההודעה: The daily bandwidth limit for this member has been exceeded. Try again after midnight, EST. Click here for more information. הקלקתי "here" וגיליתי שברינקסטר הנשמות הטובות הגבילו את התעבורה של האתר (כי זה באירוח חינמי), ואם אני רוצה להגדיל אותו אני אמורה לשלם 12.95$ לחודש. זה נשמע לכם נורמלי?!?!?! ומה בדיוק אני אמורה לעשות עכשיו עם בלוג שלא פועל?!
עצוב לי... שלי.

איה@

New member
שלי - אני פותחת לך כאן בלוג זמני../images/Emo70.gif

עד שתסתדרי טוב? ......יש דברים גרועים יותר... תתנחמי.

שלינקה

New member
איה, תודה ../images/Emo24.gif

אבל זה לא זה. בלוג זמני יש לי בישרא-בלוג... העניין הוא א. המנויים שלי שמכירים רק את הכתובת באי-אפשר. ב. חוסר האמון בשרת! האם כל פעם שיותר מידיי אנשים - לטעמם של ברינקסטר - ייכנסו לבלוג שלי הם יחסמו את הכניסה??? אולי אני צריכה לחפש שרת אחר?! אני כבר לא יודעת... ניסיתי בעבר לחפש אבל הכל כ"כ יקר לתפרנית כמוני... זה עצוב
אבל המון המון המון
ו
על ההצעה! לפחות יש מישהו שאכפת לו... שלי. (רק בישראבלוג בינתיים)

DJNYC

New member
את מוזמנת להתארח אצלי..

האתר שלי כרגע גם ככה לא פעיל.

שלינקה

New member
תודה! תודה!

כרגע כנראה שמצאתי פתרון (עוד לא סופי, אבל הלוואי...), אבל אני אזכור את הצעתך הנדיבה. שוב
שלי.

שלי../images/Emo166.gifמה הבעיה ??../images/Emo179.gif

יש בשפע אחסונים חינמיים טובים ומחזיקים הרבה זמן... אגב- אני על בריקנסטר ומשום מה אין לי שום בעיה.. בקיצור- זאת לא בעיה לשנות את הכתובת המקורית של הדומיין שלך למקום אחסון אחר.. תכנסי לחבצלת מקשרת יש שם בטוח שרתים חינמיים אם עדיין יש לך בעיה למצוא יש בשפע, אשמח לחרוש את האינטרנט ולחפש שרתים חינמיים טובים בשבילך, אל דאגה

שלי!!!

אני מאחסנת את האתר שלי ב www.fateback.com אחלה שרות חינמי, ואפשר גם לעדכן ב-ftp....

שלינקה

New member
אני צריכה תמיכה בASP, בלי פרסומות

וכיו"ב. אין עוד כאלה יותר טובים מברינקסטר. וכנראה שכל אתר חינמי מגביל בתעבורה. גם אני עובדת עם ברינקסטר מעל שנה וחצי (האתר חסידיסק) ולא קרה שומדבר. כנראה מעולם תעבורת הגולשים שם לא חרגה מהמותר... תודה, בכל-אופן. מסתמן שאני על סף פתרון :)) (הודות לאנשים מדהימים ואדיבים) שלי. (להיום עוד לא גמרו ת´מכסה, אז אפשר להיכנס
)

אם תרצי אוכל לתת לך את החשבון שלי..

אני כבר לא משתמש בו ונראה לי שהוא עובד..

Mיקי_

New member
אוף

בזמן האחרון ביפ קורסים כל רגע ומערכת העידכונים שלהם לא נותנת לעדכן זה קורה להרבה מאד מהיומנאים שלהם, וזה ממש מתסכל! כי בכל זאת אנחנו תלויים במערכת שלהם. ואנשים כמוני שגולשים דרך קפה אינטרנט נדפקים במאבקים איתם שעולים לנו לידרלי הרבה כסף. ממש מעצבן! וגם אין ממש מהלעשות. הלאהקשת קומיוניקיט יחי ההשקעה!!!!

sceptic

New member
דווקא יש מה לעשות

לעבור לישראבלוג (לא שאני מת על המערכת הזאת, ובמיוחד לא על העיצוב שלה, מבחינת הקורא) - יותר מהיר, מערכת הרבה הרבה יותר טובה מזו המסורבלת וחסרת האפשרויות של ביפ, וגם תוכלי להעביר את כל הארכיון (הארוך) שלך בלי הרבה בעיה. או שפשוט תחזרי לעדכן כמו שעידכנת פעם.

Mיקי_

New member
אז ככה

כמה סיבות מטעמי שלא לעבור מביפ כל עוד הוא חי... א. אין לי מחשב בבית כדי להשקיע את השעות שבלוג מהסוג שהייתי רוצה שיהיה לי זקוק להן. כשיהיה ויהיה מספיק כסף לתחזק והכל ולא יהיה ביפ, אז בטח ובטח. ב. יש לי קוראים ותיקים שמלווים אותי כבר למעלה משנה בביפ ויהיה לי קשה לעזוב אותם, מה גם שנוח לי מאד שכל כך הרבה אנשים נחשפים אלי וקוראים אותי. לפי מנהלי האתר אני מן היומנים הכי נקראים שם. וחוץ מ"משוגעים לדבר" אין הרבה שנכנסים לבלוגים ככה סתם חופשי חופשי, ואני אאבד נתח שוק מאד גדול, של סתם משוטטים שמגיעים במקרה וחוזרים לקרוא בי שוב ושוב. כך שזו אבדה לא קטנה. מה גם שאת כל ה"משוגעים לדבר" כמוני שקוראים יומנים ובלוגים אני משתדלת לחשוף אלי דרך הפורום הזה, ומסתבר (שוב ממנהלי האתר) שיש דרך הפורום לא מעט כניסות מפה, וזה משמח אותי מאד!! ג. הארכיון שלי אכן ארוך, ויום אחד אני משערת שעוד אעשה איתו משהו, אבל בינתיים כל עוד ביפ הגוסס חי וקיים אני לא רואה טעם לנטוש סוס מנצח, גם אם הוא מסורבל לפעמים. אגב, למה התכוונת באיך שעידכנתי פעם? תמיד עידכנתי כך... אין בביפ שום דרך לעדכן מלבד דרך סיסמה והקלדת טקסט... וזהו בערך, תודה על ההתחשבות ותשומת הלב בכל מקרה... גם עליהם הוצאתי בעניין לא מעט עשן. יום טוב Mיקי

sceptic

New member
אז ככה?

א. לא עדיף להשאיר את היומן שלך במתכונתו הנוכחית, ורק להחליף מערכת? ב. אני בטוח שהרוב הגדול של קוראיך ב´ביפ´ יעקבו אחריך לכל מקום שאליו תעבירי את היומן. וכמו כן "תרוויחי" עוד קוראים שמשוטטים בישראבלוג. אבל השאלה האמיתית היא אם מה שאת מחפשת זה רייטינג? את משתמשת בביטויים כמו "נתח שוק", כתבת באחד מהפרקים הקודמים שלך על מיעוט התגובות, אולי לא תזיק קצת מחשבה אם היומן שלך נוצר בשביל רייטינג או בשביל סיבות קצת יותר טובות/חשובות/נעלות/ווטאבר? ג. למה לרכוב על סוס צולע ולא על סוס לא צולע? אבל אחרי הכל, ההחלטה היא שלך. האם את בטוחה שתמיד את עידכנת כך?

למעלה