שירשור הקיטורים

De-Panther

New member
אנשים לא יודעים איך|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

להתנהג בצ'ט זה גם הנושא בפוסט האחרון שלי

De-Panther

New member
והעיקר היא אומרת לי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהיא לא יכולה לבוא אליי ולא נעים לה אחרי שהיא תיהיה אצלי לבוא לחברה טובה שלה שגרה באזור ושאין לה זמן בכלל ופתאום עכשיו ישר אחרי שהיא אמרה שלא שזה בכלל לא ילך בינינו היא הולכת לכמה ימים לחברה שלה ועכשיו היא הולכת איתה למישהו אחר
העיקר היא תגיד לי שהיא לא רוצה להיות איתי לבד אבל עם אחרים אין לה בעיה והיא תספר לי שהיא נפגשה עם ידיד שלה הזה והוא בא אליה
אווף איתה... בסדר אז סה"כ יצאנו פעם אחת ואני לא צריך להתעצבן ככה אבל בכל זאת זה לא פייר בעיניי

ושוב קיטור...

כמובן, כי אני מלכת הקיטורים (לפחות בעיניי) וגם אם תבואו אלי ב-4 לפנות בוקר ותעירו אותי מהחלום הכי מתוק אני בטוחה שאני אמצא על מה לקטר (בטח על זה שהערתם אותי ב-4 לפנות בוקר:)). בכל אופן, הקיטור היומי הוא שחברות שלי חוזרות היום מיוון ואין לי מושג מתי הן נוחתות ואיך אני אגיע לשדה התעופה! אני יודעת שהקיטור חלש יחסית, אבל אין מה לעשות. ול- De-Panther היא נשמעת לי כאילו היא סתם משחקת בך. אל תצפה ממנה לשום דבר כי סתם תתאכזב. לפחות ככה זה נראה לי מהצד. ענת.

De-Panther

New member
היא לא משחקת היא...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אמראה לי כבר שהיא חושבת שזה לא ילך בינינו זה פשוט שאני סה"כ רוצה הזדמנות שניה

איה@

New member
מחר זה כבר לא יהיה קיטור ../images/Emo6.gif

כי הן כבר יהיו כאן - ותקבלי מתנות
ןתשבו כולכן ביחד - ותשמעי חוויות..... טוב אז כבר יהיה לך קיטור חדש
.......... העיקר שיש כח לקטר!
איה.

תמיד יש כוח לקטר:)

ובאמת שמעתי חוויות עד אור הבוקר וצחקנו בלי סוף... *הודעה זו היא חסרת קיטור. הייתכן?!* ענת.

LeeCooper69

New member
אני שונא HTML../images/Emo70.gif

ואני שונא שכלום לא עובד לי
מישהו במקרה יודע פה HTML

איה@

New member
רק לא להתעצבן ../images/Emo98.gif

תסביר איפה נתקעת - אשתדל לעזור

LeeCooper69

New member
זהו, שלא נתקעתי....

אני פשוט רוצה להכניס מערכת תגובות ולא יודע איך

איה@

New member
.......אז מה הבעיה../images/Emo35.gif

כנס ל-BACKBLOG תרשם תכניס את הקוד בדיוק לפי ההנחיות ואם תסתבך - תחזור לכאן עם השאלות ונדריך אותך בהצלחה!!!!
איה.

LeeCooper69

New member
ראיתי את זה כבר בבלוג שלך ../images/Emo3.gif

הם משתמשים בג'אווה סקריפט- ואני לא יודע JS. חוצמזה, הם לא ברורים. או שהם כן ואני לא מבין. בכל מקרה זו לא אמשתי זו אשמת משרד החינוך
מי נותן לילד בן 7 ללמוד קריאה מתפוח אדמה מדבר

איה@

New member
איזה ג'אווה....ואיזה נעליים....../images/Emo6.gif

אתה לא צריך לעשות כלום פשוט תמלא את הפרטים שלך ואז את הקוד תעתיק בקופי - ותדביק בפסט אצלך בעמוד html זה ממש לא מסובך!! תנסה ואם תתקע - תגיד בדיוק איפה ונעזור לך יאלללללה קדימה!! לא להתעצל אתה יכול! ואתה תצליח שחק אותה כמו גדול!!
איה.

LeeCooper69

New member
הממממ... היה את הקטע

שצריך לשים בין שתי התגיות של ה<head> (אגבב, זה מתחיל ב<script>. והשפה דומה לJS. מה שאומר שזה ברווז) בכל מקרה.. העתקתי ו.... כלומות

היריב

New member
יש גם קוד שצריך להציב בכל פוסט

במקרה שאתה כותב את הכל ידנית, בלי כלי כמו בלוגר. בכל מקרה, מציע שתכתוב לי מייל ותסביר איפה הבעיה.

cutie pooh

New member
ועכשיו, כשאני חושבת על זה...

אני גם יכולה לפרסם את הבלוג שלי בשירשור הזה, למה? כי אם תקראו את הפוסט הראשון - הוא בעצם קיטור אחד גדול

De-Panther

New member
איה@ לא מגיבה על...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הקיטורים שלי גם זה סוג של קיטור

איה@

New member
גם אם אני לא מגיבה.........

אני מחייכת ביני לבין עצמי
וזה גם משהו
אבל - הנה - הגבתי תמצא קיטור חדש
איה.

De-Panther