שירשור הקיטורים
ב בחושך אלוהים לא רואה New member 31/8/03 #2 לי יש קיטור.. פורום תמיכה בבלוגים בתפוז נשאר יתום.. תומכים נחמדים כחולים שכאלה לא נראים בו.. וכשהמערכת שבה הבלוג שלי קיים מתמוטתת לאט לאט.. אני מקטר (קיטור נטול משמעות חוץ מ..וול.. הוצאת קיטור ) את הקיטורים האמיתיים שלי אפשר למצוא בבלוג שלי.. אבל שם (לעומת כאן) יש גם מסקנות ותוצאות
לי יש קיטור.. פורום תמיכה בבלוגים בתפוז נשאר יתום.. תומכים נחמדים כחולים שכאלה לא נראים בו.. וכשהמערכת שבה הבלוג שלי קיים מתמוטתת לאט לאט.. אני מקטר (קיטור נטול משמעות חוץ מ..וול.. הוצאת קיטור ) את הקיטורים האמיתיים שלי אפשר למצוא בבלוג שלי.. אבל שם (לעומת כאן) יש גם מסקנות ותוצאות
D De-Panther New member 31/8/03 #4 חזרתי ללימודים ואני../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif צריך לכתוב עכשיו על 4 ימים שלא הייתי בהם לייד מחשב ועכשיו גם האח החורג שלי לומד איפה שאני לומד
חזרתי ללימודים ואני../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif צריך לכתוב עכשיו על 4 ימים שלא הייתי בהם לייד מחשב ועכשיו גם האח החורג שלי לומד איפה שאני לומד
י י.ש. New member 31/8/03 #5 יותר תגובות בבקשה תשאירו קצת יותר תגובות לרשומות בבלוג. תודה. http://blog.tapuz.co.il/internet
א אישה פלדה New member 1/9/03 #6 קיטור!!!!!!!!!!! אני לא מוצאת עבודה!!!!!! הצעות, כספים או טובות הנאה יתקבלו בברכה דרך מערכת המסרים ענת.
קיטור!!!!!!!!!!! אני לא מוצאת עבודה!!!!!! הצעות, כספים או טובות הנאה יתקבלו בברכה דרך מערכת המסרים ענת.
S shellush New member 5/9/03 #7 למה אי אפשר לפתוח כאן בלוג.... אנונימי בלי לפתוח כרטיס וכל התהליך הזה? רק על סמך שם משתמש?!
S scooby4 New member 5/9/03 #8 כי בתפוז הבלוגים הם לא הכל לעומת ישראבלוג נגיד. זה בדיוק כמו וואלה או נענע... אבל את יכולה להציע הצעה כזו בפורום תפוז תמיכה - למרות שלא נראה לי שהם ישימו לזה תשומת לב, הם רוצים כמה שיותר אנשים במערכת שלהם... בכולה.
כי בתפוז הבלוגים הם לא הכל לעומת ישראבלוג נגיד. זה בדיוק כמו וואלה או נענע... אבל את יכולה להציע הצעה כזו בפורום תפוז תמיכה - למרות שלא נראה לי שהם ישימו לזה תשומת לב, הם רוצים כמה שיותר אנשים במערכת שלהם... בכולה.