שירשור קיטורים

F l g H t E R

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo122.gif../images/Emo12.gifמעניין...

על מה מקטרים בשירשור קיטורים

scooby4

New member
למה ביום ראשון לא מגיבים ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שאני לא אכתוב קיטור?!

מחר אני צריכה להתעורר מוקדם (קיטור מס' 1), כדי ללכת לבקו"ם ולחתום קבע בלי לדעת בכלל לקראת מה אני הולכת ולמה בדיוק אני חותמת ולפני שבכלל התגייסתי כבר לחתום קבע שנה (קיטור מס' 2)?! ואני לא יכולה להתייעץ ולשפוך את הלב שלי בפני אף אחת מהחברות שלי כי כולן נסעו ליוון (קיטור מס' 3) ואני נשארתי בדד וחסרת כסף בארץ (קיטור מס' 4+5). איך זה בתור קיטור בשבילכם??? מנסה להתעודד, ענת.

איה@

New member
אחותי - תקטרי חופשי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

יש לך על מה! אבל תודי - שזה שאנחנו כאן - ביחד עם השירשור הזה - עוזר. נכון? בהצלחה בכל אשר תחליטי! אני בטוחה שתעשי את ההחלטה הנכונה!
איה.

איה@

New member
כי ביום שני - מגיבים פעמיים ../images/Emo3.gif

שני - שניים - פעמיים - כאילו .......

אז ככה...

את הנעשה אין להשיב- חתמתי קבע. אבל למרות הכול החיים יכולים לקחת אותנו לכיוונים לא צפויים ואני תמיד שומרת על ראש פתוח:)

ופעם שניה- כי אצלי לאחרונה הכול...

מגיע בזוגות..אם את יודעת על מה אני מדברת:)

איה@

New member
בטח שאני יודעת../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הנה אפילו שמתי לך שני לבבות בכותרת
המון המון
לגיוסך לקבע! ושכל משאלותיך יתגשמו! אמן ואמן.
איה.

מוציא קיטור..

אני לא יודע איך להמשיך או לאן לקחת את הבלוג שלי.. הוא התחיל כמקום לפרסם סיפור בהמשכים.. אבל זה לא תפס ממש ולא זז לשום מקום אז התחלתי לחלוק את דעתי על נושאים מהיום יום ולתעד את קורות החיים (המעניינים באופן מפתיע חד פעמי שכזה לאחרונה) שלי.. קורות החיים שלי כמו שכבר כתבתי הגיעו לשיא דרמטי.. אין לי ממש חשק לכתוב את דעתי על דברים עכשיו.. ואני לא רוצה למלא את הבלוג בדברי דיכאון.. אז לאן אני לוקח את הבלוג שלי עכשיו ? (אם בכלל)

איה@

New member
אני אגלה לך סוד.........../images/Emo98.gif

ששששששששש!!!... אל תגלה לאף אחד!! מבטיח?? עם כל העומס והגודש של הבלוגים שנוספו לאחרונה התחלתי לאבד את הסבלנות לקרוא את "הצרותשלהאחרים"..... ולכן אותי באופן אישי מענינים יותר בלוגים - שהם באמת!! בלוגים ולא יומנים אישיים, כאלו שמביאים קישורים לאתרים מענינים - ומאפשרים לי להרחיב אופקים (תרתי משמע) ברחבי האינטרנט. .....אז אולי תקח את הבלוג שלך לשם??
ותהפוך להיות בלוגר אמיתי! וכשאני אומרת "אמיתי" - אני מתכוונת לבלוגר שמשלב את הגיגיו האישיים בצרוף קישורים לאתרים אחרים בנושא שהוא מדבר עליו. ב-ה-צ-ל-ח-ה!!
איה.

scooby4

New member
אם כך...

אז הבלוג שלי צריך להיות ברשימת המעודפים שלך.

DecayCell

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

צרות של אחרים זה שוס
זה הדבר היחיד שאני קורא
(בתנאי שהן מעניינות...
)

De-Panther

New member
יש לי לעשות שעורי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בית במתמטיקה לשעור הפרטי ואין לי חשק
אתמול נרדמתי בשרותים ואני כבר שעה מחפש פוסט שקראתי והגבתי אליו ואני רוצה לראות אם עוד מישהו הגיב אליו כי זה פוסט מעניין ואין לי מושג איפה הפוסט הזה

De-Panther

New member
רגעעעעע עוד תלונה!!|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הפורומים בקושי ועובדים לי והאקספלורר שלי מעצבן ואין לי חשק לסדר את זה אפילו

וגם...

למה הדג נחש המכוערים האלה לא מופיעים יותר בערוץ 24??? קיבינימט עם השרית חדד הזאת!!

De-Panther

New member
והיא יכלה לנשק אותי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

זתומרת שיחקנו אמת או חובה והיא אמרה לי חובה ויכולתי לבקש ממנה שתתן לי נשיקה ולא ביקשתי
ועכשיו אני רק חושב על זה...

למעלה