10 הכי-הג'ננות שלכם

spelling

New member
../images/Emo178.gif10 הכי-הג'ננות שלכם../images/Emo178.gif

פה תרשמו את 10 הג'ננות שלכם יש לכם שריטות..ג'ננות...מנהגים מוזרים שרק אתם מבינים למה אתם עושים את זה בלי סיבה?? ספרו לי אני אהיה הפסיכולוג שלכם!חחח

always be me mc

New member
10 הג'ננות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo7.gif

שריטה ראשונה- יש לי נטייה לפלוט בדיחה ברגע הלא נכון, במקום הלא נכון ועל הנושא הכי לא מתאים בעולם
שריטה שניה- בגדים כחול- אדום בהשראת סופרמן
(זה מה שלבשתי למתכונת באנגלית
) שריטה שלישית- אני לא מפסיקה לגעת בחזה שלי
פחחחחחחחחחחחחח סתם היית מת אדם(והבדיחה הייתה חייבת להאמר) המ.. השריטה תהיה הטפלות לפרטים הקטנים כן כן כשיש נושא שמסעיר/מציק לי אז אני לא עוזבת אותו במנוחה וחושבת עליו עוד ועוד ועוד...
שריטה רביעית- לפעמים אני פשוט לא מאופסת(פעם כמעט שמתי סבון נוזלי על המברשת שיניים שלי חח) שריטה חמישית- מקלחות ארוכות במיוחד
מה לעשות קשה להיגמל
שריטה שישית- שלל הבעות פנים מוזרות למדי כשאני לחוצה/כועסת וכו'
שריטה שביעית- אובססיבית לנקיון(Yep,I'm Monica
) שריטה שמינית- לפעמים כשאני עצבנית הרגליים/ידיים ואני בכלל נוטים לרטוט ואני לפעמים בועטת בריצפה כמו סוס(וזה נעשה כדי שאני לא אבעט במישהו אחר חח) שריטה תשיעית- חולמת בהקיץ.. הרבה!
שריטה עשירית- צפו שאני אתחרפן כשאני שומעת שיר של זמרת שאני ממש ממש אוהבת או לפעמים כשאני שומעת משהו על אליסה אז אני מתחרפנת קצת חח ובעקרון יש עוד הרבה שריטות(כמו לקרוא את אותו דף בספר 1000 פעם כדי לוודא שלא פיספסתי משהו), אבל נמאס לי לשרוט את עצמי פה
ואני רוצה גם לציין שלדעתי כל השריטות שלי חמורות.. לכן זה לא מדורג זה פשוט מצויין
אה כן וג'ננה שולטת
(קטע זה מוקדש למישהו שלא תדעו בחיים
)

אובססיה לניקיון../images/Emo35.gifהאם הכוונה

שאם החדר לא נקי את תנקי אותו גם אם תפסידי את האטובוס? אם כן,בזה אנחנו דומות

always be me mc

New member
חח אובססיה לנקיון בדברים מסויימים

נגיד ידיים אני אתחרפן אם הן לא יהיו נקיות וכן הלאה.. דברים כאלה אני מתכוונת.

julie90

New member
10 האובססיות והשגעונות שלי ../images/Emo98.gif

1. יש לי מן ריטואל למקלחת. זה הולך בערך כך: נכנסת, 5 דקות שטיפה של מים חמים, חופפת(פעם או פעמיים לפי הצורך), מסתבנת/משפשפת, שטיפה של 5 דקות עם מים קרים, צחצוח של השיניים, בדיקות אחרונות, יוצאת
. זה (כמעט) תמיד אותו הדבר. 2. אני אובססיבית לשפתון נגד יובש. בטירוף
. ממש לא יכולה בלי זה. 3. אובססיבית לסדרות. 4. שריטה קלה למייקל רוזנבאום...
5. מכורה לאינטרנט, לתפוז ולישרא-בלוג. 6. אובססיה לפיינט שופ שלי
. 7. מכורה למים. עד כמה הזוי שזה נשמע (אני שותה סה"כ כ-2 וחצי או שלוש ליטר ביום. כבר התרגלתי
). 8. בזמן האחרון יש לי אובססיה לשיניים שלי (בגלל כל תהליך ההלבנה), לא משנה מה אני עושה, אם יש לידי מראה אני בוהה בשיניים שלי לא פחות מחצי שעה ומנסה למצוא הבדלי לפני/אחרי
. 9. יש לי חולשה קלה לבמבה ול-SNIKERS, אבל אני משתדלת להימנע כמה שיותר
. 10. ובכללי יש לי נטייה להתמכרויות שונות ומשונות ואני מפתחת לי ריטואלים מוזרים כאלה ואחרים כמעט בכל מה שאני עושה במהלך היום (מעט דומה שתסמני המחלה OCD אבל לא עד כדי כך...) אז כנראה תמיד יהיה איזה משהו שאני אהיה קשורה אליו קצת יותר מהנורמלי.

עונה

לא נראה לי שיצאו לי 10 שריטות אבל שיהיה
1-אמ..ניקיון-אני לא יכולה ללכת לישון כשאני רואה אבק בקצה החדר גם אם זה בשתיים בלילה אני אנקה ואז אלך לישון 2-יש לי אובססיה לנמלים-כשאני רואה אותם אני מנסה בכל דרך להיפטר מהם[לאו דווקא להרוג]או לרסס או לקחת ניר לצרוח ולהעיף אותם
3-אולי זה שריטה,אני לפעמים מדברת ופתאום מתחילה לדבר יותר מידי ותמיד אחרי שזה קורה אני לוקחת יד שמה על הפה ואומרת אופס נפלט לי
4-חייבת להתקלח כל יום
ולפחות 10-15שעה
5-אובססיה ללימודים 6-אובססיה למחשב ולדעתי זהו,אולי גם לטלנובלות,לפתיחת מעטפות וזהו בעיקרון

spelling

New member
../images/Emo6.gifהג'ננות שלי

1)כל המ שקשור לאליסה מילאנו..גם אם יגידו עליה פסקה קטנה בטלויזיה אני אעביר לכולם באמצע רק כדי לראות!גם אם זה קטע מותח!לא מעניין אותי אין לי כוח עד שאני אגיע ואדליק תטלויזיה השניה! 2)חדר כושר-אם אני לא אלך יום אחד אני אתחרפן ואשתגע ויהיה צריך מוסד לחולי נפש ..חח סתם אבל אני אובססיבי..600 כפיפות בטן ביום,ריצות ,משקולות(מחולק לימי השבוע)..מלעשות אנימכור.. 3)הקטע שדופקים עם היד על העץ(טאץ' ווד)..על כל שטותש אומרים לי אני מסוגל 30 פעמים ברצף חחחח 4)מגיל מאוד קטן לאסוף חיות מסכנות הביתה חחחח....מה רחמנות!אבל אחרי ויכוחים אניי משאיר בקופסא עם אוויר ליד הדלת של הוטרינר..אני אל מסוגל להחזיר לרחוב! 5)אם משהו מצחיק אותי זה הולך ככה:20 דקות לצחוק עד בכי ולהחנק..5 דקות הצחוק נרגע בהדרגה,עוד 10 דקות נקרע ועוד 5 דקות רגיעה עד לסיום...בקביעות.. 6)לפעמים אני מאוד אוהב להתווכח..ואיכשהו ברור לי שאני תמיד צודק! 7)שוקו של אימא בבוקר!בלי זה היום לא יהיה אותו הדבר!אתם לא מבינים!!!!!!!!!!!! 8)אם אני מוריד שיר לmp (ג'ורג') שלי שאני מאוד אוהב אני מסוגל לצאת להליכה של חצי שעה ולשמוע אותו בלופים בלי להרגע!חחח 9)אני מכבד מאוד אגורות אבל בכל הזדמנות אני אחליף לשקלים!אני לא יכול לסבול אגורות!זה מציק לי בעין!שקלים שליטה! 10)יש לי נטיה ללכת עם אימא שלי לפעמים לקניות בסופר ולדחות דברים לעגלה ולהתווכח איתה חצי שעה למה ממתקים ושטויות תורמים לבריאות האדם חחח..בסוף מתפשרים על מסטיקים!

אדם אתה מכור לחדר כושר../images/Emo35.gifאיך איךך

הרי חם חם חם וחם
נראה לי גם לי יש אובססיה לש"ח לא יכולה אגורות.חח גם לי זה קורה שאני אוהבת שיר ויכולה לשמוע אותו כמה פעמים..אבל אחרי חודש אני כבר מדקלמת אותו-לכן מי צריך את ק.ק כשאני מופיעה בלייב

למעלה