צריכה לחדש

איקא1

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif צריכה לחדש

נמאס לי ......... יש לי אולי 20 מתכוני עוף, אבל נמאס לי. אני צריכה מתכון חדש ומלהיב לעוף. חשוב שיהיה לו הרבה רוטב, מעט ירקות . מי יכול להציע מתכון מנצח (ובבקשה לא עוף בתנור או בקוקי). תודה מראש....לכולם

סמד13

New member
בסיר עם עגבניות ואפונה טוב ??

עוף מחולק לכמה חלקים שטוף ומיובש 2 בצל קצוץ 1 חבילת אפונה סנפרוסט 1 קופסא של עגבניות מרוסקות גדולה או 4 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות 1 חבילת פטרזליה קצוצצה כמה שיני שום פרוס סיר רחב בסיר לטגן את הבצלוהשום עם שמן זית להכניס את העוף ולתת לו מעין טיגון יפה מכל הצדדים להוציא את העוף לקערה לכסות להכניס לסיר את העגבניות *אפשר לפני העגבניות להוסיף פילפל חריף קצוץ מנוקה מגדים וגרענים לתת לו מען סיבוב בסיר מי שאוהב חריף או קי את העגבניות לתבל במלח פלפל פפריקה וכף סוכר לתת בישול של 20 דקות בכדי שהעגבניות יגרו מיץ לערבב מידי פעם להכניס את העוף חזרה לסיר להוסיף את האפונה (אפשר במקום גם זתים ואז להוריד מכמות המלח) להמשך לבשל על אש בינונית כ-30 דקות ולפזר מעל את הפטרוזליה לטעום לתקן תיבול ועוד 10 דקות וזהו להגיש עם פסטה אורז פירה וגם עם הרבה לחם טרי סמדי

סמד13

New member
עוד אחת בקטנה סלק עלים +סלק סגול

2 סלק סגול חתוך לקוביות 1 צרור סלק עלים נקי מגדים ופרוס דק 2 בצל קצוץ 4 שיני שום פרוס עוף מחולק לחלקים נקי ויבש מים סיר רחב בסיר רחב להשחים את העוף בשמן צמחי להוציא לקערה להכניס את הבצל + השום להשחים קלות עד שמזיע להוסיף את הסלק עלים והסלק הסגול + כפית של מלח לימון . לערבב להכניס את העוף ולהוסיף מים עד גובה התכולה בסיר לתת בישול של 10 דקות אחרי הרתיחה לתבל במלח פלפל שחור *אני במקום מלח מוסיפה א. מרק כמון לטעום לתקן תיבול לבשל על אש בנונית 40 דקות זהו

למעלה